راه آهن نباید برامون مشکلی ایجادکنه باید باتمام قدرت به مصاف این تیم بریم .دربی بازی مهمی برای مانیست اینو باید مساله اشو اول حل کنیم بعد سراغ تیم بعدی بریم.
راه آهن نباید برامون مشکلی ایجادکنه باید باتمام قدرت به مصاف این تیم بریم .دربی بازی مهمی برای مانیست اینو باید مساله اشو اول حل کنیم بعد سراغ تیم بعدی بریم.
سلام
دم همه گرم بابت خبرهایی که میزارید
شرط مهم استقلالی ها برای فصل آینده
با هیچ کس قرارداد یک ساله نمی بندیم
ظاهراً باشگاه استقلال برای فصل آینده تدبیر ویژه ای اتخاذ کرده و نمی خواهد همچون گذشته برای خودش دردسر ایجاد کند.یکی از مواردی که طی فصول اخیر مشکلات فراوانی برای استقلال درست کرده و پول زیادی هم از حساب باشگاه خارج نموده، نحوه عقد قرارداد با بازیکنان است. در حالی که اغلب تیم های بزرگ و حتی درجه دوم اروپایی با بازیکنان خود قراردادهای بلندمدت منعقد می کنند و چیزی به نام قراردادهای یک ساله تا حد بسیار زیادی منسوخ شده است، طیف وسیعی از آبی پوشان قراردادهای یک ساله داشتند و حاضر نیستند پای برگه های بلند مدت را امضا کنند اما به نظر می رسد مدیران کنونی در اندیشه تقابل با این مساله برآمده اند و می خواهند ریشه آن را بسوزانند. این طور که ما شنیده ایم قرار است هنگام جذب مهره های جدید برای لیگ نهم با آنها قراردادهایی حداقل به طول ۲ سال منعقد شود و چند تن از نفرات کنونی هم برای تمدید قراردادهایشان شامل همین قانون گردند. دلیل اصلی اتخاذ چنین تصمیمی جلوگیری از اتلاف پول باشگاه و امکان سرمایه گذاری بر روی بازیکنان جهت فروش آنها به تیم های دیگر است. مساله ای که در جهان فوتبال فعالیتی درآمدزا محسوب می شود اما استقلال طی سال های اخیر چندان از آن سود نبرده است.
سلام
استقلال 4-راه آهن 2
خودمم موندم چرا اين نتيجه رو پيش بيني كردم :دي
unartig جان دمت گرم
بابت پوستر جانواريو دارم ذوق مرگ ميشم
مرسي داداش
ایرانی بودن داور داربی هم در ابهام است.
دبیر کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: هنوز ایرانی بودن داور داربی هم قطعی نشده است.
سلیمانی با اعلام این خبر و تکذیب خبر انتخاب سعید مظفریزاده به عنوان داور دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس گفت: خبر انتخاب "سعید مظفریزاده" به عنوان داور داربی که امروز (دوشنبه) در برخی از رسانهها منتشر شده بود را قویا تکذیب میکنم.
وی گفت: با این خبر شوکه شدم و در تماسی که با مهدی تاج داشتم، او نیز این خبر را تکذیب کرد.
سلیمانی همچنین درباره زمان مشخص شدن داور داربی گفت: هنوز ایرانی بودن داور داربی هم مشخص نبوده و قطعی نشده است. در این زمینه مسعود عنایت رییس کمیته داوران اقداماتی را انجام داده و برخی کارها را هم به بنده واگذار کرده که در حال بررسی است.
وی افزود: طبق قانونی که ما سه روز پیش از هر مسابقه داور آن بازی را مشخص میکنیم، در رابطه با داربی هم چنین کاری را خواهیم کرد و حتی اگر داور داربی مشخص هم شود، طبق هماهنگیهایی که بین کمیته داوران، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال وجود دارد، نام او را در اواسط هفته آینده یا حداکثر یکشنبه یا دوشنبه اعلام خواهیم کرد.
خواهش میکنم محسن جان
این یکی هم هست اما به خوبی اون یکی نیست
![]()
با این وضع برف یعنی بازی برگزار میشه !؟
بازی برگزارمیشه شک نکنهم تورشت هم توتهران
![]()
بابا بچه ها شايد طرف استاديوم ازادي برف نياد!الان ما كه تهرانپارس هستيم هوا ابري و برف نمياد!ولي بازي زير برف هم حال ميده ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)