تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1765 از 2014 اولاول ... 7651265166517151755176117621763176417651766176717681769177518151865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,641 به 17,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پاداش 1000 دلاری برای پرسپولیس

مدیران تیم پرسپولیس برای بالا رفتن روحیه بازیکنان تصمیمات تازه ای را اتخاذ نموده اند.

بعد از از بین رفتن امید پرسپولیس در لیگ برتر و از دست دادن سهمیه آسیا، مدیران این تیم برای بالا بردن روحیه نفرات در آسیا پاداش های هزار دلاری تعیین کردند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مسولان باشگاه پرسپولیس برای این که تیم خود را از نظر روحی روانی در شرایط بسیار خوبی قرار دهند برای تمام بازی هایی که این تیم در گروه خود برگزار می کند در صورت پیروزی پاداش های هزار دلاری تعیین کردند.

گفتنی است در صورتی که بازیکنان تیم پرسپولیس موفق به شکست الغرافه در بازی برگشت بشوند نیز پاداش 100 دلاری دریافت خواهند کرد.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

آها...
    اونوقت اگه یه تیم ایرانی قهرمان نشه سهمیه ایران کاهش پیدا میکنه؟یا همون 4 تا میمونه؟
    ممنون/

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه پرسپولیس قهرمان باشگاه ها باشه امکان اینکه 5 تایی بشیم خیلی کمه.این اولا
    ثانیا اگر اول بشیم رفت تا دوسال دیگه برای اینکه فینال مسابقات میفته فصل بعد...

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

شکایت جدید از پرسپولیس به فیفا

مربی اسبق پرسپولیس که هنوز پس از سالها نتوانسته مطالبات خود را از این باشگاه دریافت کند گفت: فردا رسماً به فیفا شکایت می کنم.

به گزارش برنا، ناصرابراهیمی مربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس که مبلغی حدود 45 میلیون تومان ازاین باشگاه طلب کار است شکایت نامه خود برای ارسال به فیفا را آماده کرده و قراراست فردا این نامه را ارسال نماید.

ابراهیمی گفت: تاکنون به خاطر باشگاه پرسپولیس و طرفدارانش تحمل کرده ام اما ظاهراً آقایان به این مسئله بی توجه بوده اند لذا تصمیم گرفتم شکایت نامه خود را به فیفا بفرستم تا آنها به مشکل من رسیدگی کنند.

ابراهیمی در انتها گفت: امیدوارم مسئولان فوتبال کشور و باشگاه پرسپولیس و به ویژه طرفداران این تیم از دست من ناراحت نشوند و بدانند تا امروز فقط به احترام آنها از شکایت به فیفا صرفنظر کرده بودم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بادامكي: براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم

کانون هواداران پرسپولیس : حسين بادامكي در گفت و گویی در حالي كه تمايل نداشت صحبت كند؛ اظهار داشت: فعلا به هيچ عنوان دوست ندارم از خط خوردن هاي مكررم در ليست پرسپوليس حرف بزنم. تيم در شرايط حساسي قرار دارد و نمي خواهم حاشيه سازي كنم.
    بادامكي ادامه داد: تمام تلاش خودم را براي قرار گرفتن در تركيب اصلي انجام مي دهم. فعلا نمي خواهم بيش از اين صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منابع موثق درباشگاه پرسپولیس تائید کردند؛ قرارداد وینگادا تمدید نمی شود !
    کانون هواداران پرسپولیس : منابع موثق از باشگاه پرسپولیس خبر می دهند ادواردو نلو وینگادا روزهای پایانی مربی گری خود را درپرسپولیس طی می کند و به زودی درباره وی تصمیم گرفته می شود.
    با توجه به اظهار نظرهایی که مدیران باشگاه پرسپولیس درباره وینگاد انجام داده اند از اطراف باشگاه پرسپولیس منابع موثق خبر میدهند که این مربی روزهای پایانی مربیگری خود را دراین تیم طی می کند و با پایان مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در مرحله مقدماتی، هیات مدیره باشگاه درباره ادامه حضور وی تصمیم خواهد گرفت اما شنیده ها حاکی از آن است که قرارداد این مربی تمدید نخواهد شد.

گفتنی است در ابتدای ورود این مربی به ایران بحث حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیای سال آینده بسیار جدی تر از دیگر اهداف به این مربی گوشزد شده بود که این مهم اتفاق نیفتاده است. ضمن اینکه برخی برخوردهای

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس در هتل میلینیوم دوحه مستقر شد

کانون هواداران پرسپولیس : کاروان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در سفر به قطر برای دیدار مقابل الغرافه در هتل میلینیوم دوحه مستقر شد.
    کاروان تیم فوتبال پرسپولیس تهران که برای برگزاری دیدار برگشت مقابل الغرافه قطر در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به دوحه سفر کرده است در هتل میلینیوم مستقر شده است و اولین تمرین خود را بعدازظهر امروز(یکشنبه) در ورزشگاه اختصاصی الغرافه، استادیوم اصلی برگزاری مسابقه انجام خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوردبین: شرایط پرسپولیس عالی است
    کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: شرایط پرسپولیس برای برگزاری دیدار مقابل الغرافه بسیار عالی است و بازیکنان از نظر روحی روانی شرایط خوبی دارند.
    محمود خوردبین در گفت وگویی عنوان کرد: خوشخبتانه همه چیز برای برگزاری یک دیدار جذاب بین دو تیم پرسپولیس و الغرافه آماده است و بازیکنان پرسپولیس برای این که نتایج نامناسب لیگ برتر را جبران کنند، متحد شده اند. الغرافه تیم بسیار خوبی است و ما بدوم توجه به نتیجه ای که در دیدار رفت اتفاق افتاد به میدان می رویم.

وی ادامه داد: درتمرین فردا دو بازیکن از لیست کنار گذاشته خواهند شد تا با 18 بازیکن نهایی را برای دیدار مقابل الغرافه معرفی کنیم.
    خوردبین خاطرنشان کرد: هدف ما صعود مقتدرانه از گروه است و می خواهیم خود را به عنوان یکی از مدیعان اصلی عنوان قهرمانی معرفی کنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوردبین تنها مسول پرسپولیس در دوحه

کانون هواداران پرسپولیس : در شرایطی که هیچ کدام از مسولان و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس همراه این تیم به قطر سفر نکرده اند، خوردبین مسولیت کاروان را بر عهده دارد.
    با توجه به این که خیال مسولان پرسپولیس بابت صعود این تیم به مرحله بعدی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا راحت شده است، هیچ کدام از اعضای هیات مدیره و مدیرعامل این باشگاه همراه تیم به دوحه سفر نکرده اند و محمود خوردبین به تنهایی مسولیت کاروان پرسپولیس را برعهده دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

استیلی: باخت در لیگ برتر با نتایج جام باشگاه ها قابل توجیه نیست

کانون هواداران پرسپولیس : برخي رسانه‌ها از احتمال مربيگري حميد استيلي در تيم ملي خبر داده‌اند. گفته مي شود مايلي‌كهن توانايي‌هاي اين مربي را باور دارد و بعيد نيست كه استيلي به زودي‌ به عنوان دستيار سرمربي تيم ملي معرفي شود.

- آقاي استيلي! شايعه مربيگري شما در تيم ملي چقدر صحت دارد؟
    با من صحبتي انجام نشده است.

- آيا حاضريد به مايلي‌كهن كمك كنيد؟
    حاجي مايلي مربي دلسوز و زحمتكش است. حق استادي به گردن من دارد و در صورتي كه به وجود من در تيم ملي نياز باشد و ايشان بخواهند با تمام وجود به مايلي‌كهن كمك مي‌كنم.

- فكر مي‌كنيد مايلي‌كهن موفق خواهد شد؟
    صددرصد. كار سختي دارد اما حاجي‌مايلي هميشه كارهاي سخت را به راحتي انجام مي‌دهد. او موفق مي‌شود.

- اما صعود ايران به جام‌جهاني اينقدر هم راحت نيست؟
    بله، سخت است. بايد به درستي برنامه ريزي كنيم و در انتخاب نظرات دقت كنيم. در اين صورت بخش مهم راه را طي كرده‌ايم.

- شما گفته بوديد ديگر به عنوان نفر دوم كار نمي‌كنيد؟
    بله، اما داستان تيم ملي فرق مي‌كند. مربيگري در تيم ملي آن هم كنار مايلي‌كهن براي من باعث افتخار است، اما درخصوص مسير حرفه‌اي‌ام در رده باشگاه‌ها بايد بگويم سر حرف خودم هستيم و در رده باشگاهي فقط به عنوان سرمربي كار مي‌كنم.

- نظرتان راجع به دوره مربيگري دايي در تيم ملي چيست؟
    به نظر من در فوتبال ما حب و بغض وجود دارد شفافيتي در كار نيست. وقتي دايي سرمربي شد همه گفتند بهترين گزينه آمده است و وقتي كنارگذاشته شد خيلي‌ها گفتند او بايد مي‌رفت. اما من مي‌گويم هر مربي نقاط ضعف و قدرت دارد نبايد احساساتي برخورد كنيم.

- دايي رابطه خوبي با رسانه‌ها نداشت. قبول داريد؟
    فكر مي‌كنم اگر دايي رابطه‌اش بار رسانه‌ها مربيان و كارشناسان را دوستانه‌تر مي‌كرد، شرايط بهتري در تيم ملي ايجاد مي‌شد.

- نظرتان درباره پرسپوليس چيست؟ آنها در ليگ برتر نتايج ضعيفي كسب مي‌كنند.
    به نظر من اين حركت درستي نيست كه آقايان باخت در ليگ‌برتر را با نتايج ليگ قهرمانان آسيا توجيه مي‌كنند. فوتبال يك زنجيره است. تيم بايد از كمتري نوسان ممكن برخوردار باشد. هواداران قبول نمي‌كنند كه پرسپوليس در اهواز بازي را واگذار كند و بعد مدعي باشد كه روي مسابقات ليگ برتر تمركز ندارد.
    براي هوادار پرسپوليس باخت يعني باخت. قبول نمي‌كند. ناراحت مي‌شود. كادر فني بايد به بازيكنان انگيزه مي‌داد كه در رقابت‌هاي ليگ‌برتر هم براي كسب عنوان سومي تلاش كنند.

- فكر مي‌‌كنيد كدام تيم قهرمان ليگ برتر خواهد شد؟
    شانس ذوب‌آهن بيشتر است. نبايد تلاش‌هاي آنها را ناديده بگيريم.

- شما دوست داريد كدام تيم قهرمان شود؟
    با استقلالي‌ها بيشتر رفيق هستم، دوست دارم استقلال قهرمان شود اما واقعيت و منطق جدا از احساسات است. ذوب‌آهن حاشيه ندارد. تيم زحمت كشي است. آنها مديرعامل باهوشي دارند كه معتقدم در صورت قهرماني بايد نقش ويژه‌اي را براي او قايل باشيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •