ممنوهن دوست عزیز ولی از کجا میشه ای پی خودمو پیدا کنم میشه بیشتر توضیح بدید
ممنوهن دوست عزیز ولی از کجا میشه ای پی خودمو پیدا کنم میشه بیشتر توضیح بدید
سلام ...
دوستان هیچ راهی نیست بفهمیم که کنسول LT داره یا نه ؟!
جایی رو میشناسید که " لایت تاچ " رو نصب کنه ؟!
ممنون ...
بله همینطوره !! اصلا نیاز به پرسیدن نبود داداش !! قبلا هم گفتم که باطری هایی که خودم دارم تا 3 هفته جواب میدن !!
1. زمانی که بازی نصب میشه فقط و فقط میتونه Freez بشه که اونم بر میگرده به Source بازی که مشکل داره.
2.تهویه ربطی به افت فریم نداره چون اگه واقعا مشکل از تهویه باشه باید دمای Chip ها زیر 30 باشه. در صورتی که دما دورو بره 55 میگرده.
3.بله همینه. البته باز نوع TV شما هم تو این قضیه دخیل هست.
سلام علی جان
تو هم از اون پسر عینکی مو فرفریه بازی میخریدی؟
علی جان این همه جا واسه خرید Online !! الکی نرو تو خیابونا بگرد . بعدش هم یه DVD MZ بندازن بهت که درایو دستگاه رو به فنا بده.
من الان پخش خورده ندارم وگرنه واست میفرستادم.
برنامه های Hiden IP و یکسری از سایت ها اطلاعات شما رو میدن.
شما رو حالت Auto تست کردی برادر ؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
دوستان گلم این همه پست دادید و از NEW XBOX 360 تعریف کردید بعد آخر بنده خدا اصلا متوجه نشد چی به چیه !!!
خب یه عکس بزارید به جای این همه پست !!
نه سعید جان من سر کارم خونه نرفتم بزارم رو AUTO خبرشو بهت میدم ممنون![]()
Command Promt رو با استفاده از منوی RUN و تایپ CMD باز کنید و این رو تایپ کنید : Ipconfig
Default Gateway در اونجا هر چی بود ، IP مودم شما همونه .
البته این رو هم یاد آوری کنم ، برخی از مودم ها باید روی سیستم شما هم یک برنامه نصب بشه تا بتونید به اینترنت متصل بشید یا باید کانکش تعریف کنید ، امیدوارم مال شما اینطوری نباشه که دردسرتون زیاد میشه و باید برید روتر بخرید .
مال شما تنها با اتصال کابل به پشت سیستم به اینترنت وصل میشه یا به تنظیمات اضافی نیاز دارید ؟
نه سعید جان ، این برنامه ها IP کانکشن شما با سرور رو میده ، در صورتی که شما نیاز دارید به IP مودم یا روتر .
Last edited by sonixax; 21-08-2010 at 18:00.
با تشکر از شما دوست عزیز من با اتصال کابل به اینترنت وصل میشم, البته اگه منظور شما اتصال به اینترنت که اره با Dial up کانکت میشم برای اتصال Lan هم کامل شناخته باز هم باید برم خونه به قوله شما IP خودمو پیدا کنم بعد ببینیم چی میشه با تشکر از شما دوست عزیز فقط اون قضیه هنگ کردن میمونه که نمیدونم چرا بعد از اینکه نمیتونه بشناسه PC field میده میگه 30 ثانیه دیگه دوباره امتحان کن به محض اینکه میخوام دکمه b رو بزنم برگردم به صفحه قبل هنگ میکنه مجبور میشم دستگاه رو خاموش روشن کنم
دستگاه که فکر نمیکنم ایراد داشته باشه فکر کنم بهد از اینکه نمیتونه با pc ارتباط برقرار کنه میهنگه درست نمیگم؟!
Last edited by metal baz; 21-08-2010 at 18:34.
ممکنه ، فقط توجه داشته باشید کابل Lan به Lan با کابل Lan به روتر یا هاب فرق میکنه ، شاید شما کابل اشتباهی خریدید . شما الان دارید در حقیقت لن به لن کانکت میشید ، برید بازار رضایی جایی بگید یک کابل لن به لن میخواید براتون درست میکنند .
شما هم افت فریم داشتین توی RDR ؟ اگه داشتین چرا همون بار اول که پرسیدم نگفتین طبیعیه؟ کلی ترسیدم که 360 م طوریشه
بععععععععععععععععله....
ایشون میثم اقا معروف به joykiller هستن یا همون گرینچ
ادرس هم میدان امام خمینی پاساژ شیرازی فروشگاه حقیقت(طبقه همکف) هست
بذار خودشون الان سر و کلش پیدا میشه جواب دقیقتر میده بهتون
جدیمن از یه مغازه پرسیدم همین مشکل رو تو یه بازی دیگه گفت هرکنسولی ازsegaگرفته تاps3 وحتی کامپیوتر اگه گرم بشه افت فریم پیدا میکنه
همینه که آدم سوالاشو باید تو جاهای معتبر بپرسسه(البته تو ایران فقط اینجوریه) بدبختیه دیگه
تقریبا درست گفته ، وقتی که پروسسور هر وسیله دیجیتالی گرم بشه راندمان کارش میاد پایین ، برای همینه که وقتی میخواند یک پروسسور رو اورکلاک کنند از ازت مایع برای خنک کردنش استفاده میکنند تا دما یک رقمی و حتی زیر صفر بمونه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)