دوستان من یه سوال واسم پیش اومده
ما اگه بخوایم منزلمون رو در اختیار اپراتورها بزاریم واسه نصب دکل چطوریاس؟؟؟
اصن مورد تایید هست؟انجام میدن؟؟؟؟
دوستان من یه سوال واسم پیش اومده
ما اگه بخوایم منزلمون رو در اختیار اپراتورها بزاریم واسه نصب دکل چطوریاس؟؟؟
اصن مورد تایید هست؟انجام میدن؟؟؟؟
میان از شرکت بررسی میکنن.اگه تو اون منطقه ترافیک بالا باشه و نیاز به به bts باشه و یا پوشش آنتن دهی ضعیف باشه.مورد مطالعه قرار میگیره.
چندین مرحله باید طی بشه...
اگه ردیف بشه ماهی چند میلیون هم لهتون اجاره میدن .شاید طرفای 5 میلیون حدودا
طرح یلدای نامحدود ایرانسل:
نیم ساعت 500 تومن
یک ساعت 900
دو 1700
سه 2500
![]()
Last edited by android500; 19-12-2015 at 00:57.
پس با صحبت های دوستان به طور قطع نمیشه گفت در منطقه که ساکن هستیم کدوم شرکت سرعتش بهتره . باید تست کنیم ببینیم کدوم بهتر جواب میده . من فعلا با ایرانسل مشغول هستم برم سیم رایتل و همراه اول بگیرم تست کنم چه بسا دیدیم اونها از ایرانسل بهتر جواب دادن !!![]()
مثلا یکی سرویسی داشته باشه اینترنتش حجمش نامحدود باشه با این اکانت ها میشه سرعتشو زیاد کرد؟ میشه دیگه اره؟
سلام دوستان
یه سوال سیمکارتا فرق دارن؟
من ابهر هستم اینجا 4g فعال نیست
توی خونه اصلا انتن نمیده امروز یه گوشی گرفتم یه سیم کارت هدیه داشتم 4 جی ودو 3جی و اینا
سرعت اینو داده عجیبه یکم
طرح 5گیگ زدم شایدم از اونه 6تا 12
اینم سرعت دانلودش اما گوشیو میگرفتم دستم سرعت میرفت بالای 1 میگ دانلود میزاشتم رو سرم 2500 تا میداد میشد خخخ میزاشتم زمین کم میشد چرا؟
![]()
سلام یکی از دوستانم خط تلفن نداره و هیچ شرکت اینترنتی تو اون محدوده پوشش وایرلس ندارن
میخواد مودم d-100 بخره
دوستانی که تجربه خرید و استفاده از مودمها رو دارن لطفا راهنمایی کنن ممنون
با سلام،
مودم D-100 (ساخت شرکت تایوانی Gemtek) دو تا مشکل بزرگ داره:
1. امکان انتخاب دستی نوع شبکه (3G Only , 4G Only) رو نداره.
2. فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه و نمیشه آنلاکش کرد.
مودم های هواوی گزینه بهتری هستند.
بنده E3372 دارم و راضیم شما اگر رو انتن دهی حساسی اینو بخر و بهش انتن اکسترنال وصل کن گیرندگیش چند برابر میشه الانم ترکیب E3372 + TL-MR3040 استفاده میکنم
مودم d-100 به چند دلیل پیشنهاد نمیشه اولیش اینکه نیاز به برق داره اگر نباشه مودم بلا استفاده هست دومی شبکه رو خودش سرچ میکنه انتخاب دستی نداره سومی امنیت شبکه داخلی اش پایینه و....
Last edited by naser.051; 19-12-2015 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)