با سلام دوستان واقعا کسی تو خوزستان اینترنت صبانت نداره من رو راهنمایی کنه ؟!
عجیبه!!!
با سلام دوستان واقعا کسی تو خوزستان اینترنت صبانت نداره من رو راهنمایی کنه ؟!
عجیبه!!!
به دوستای دیگمم که گفتم اونا هم قفل شدن رو 2.189 اصا کلا فکر کنم شهر ما قفل شده رو 2.189
دیروز زنگ زدم پشتیبانی اکسین گفتم ایپی قفل شده و سرعت و پینگ افتضاس گفت نیم ساعت دیگه درستش میکنم برات ولی خبری نشد
من قبلا یه نکته ای گفتم اونم این بود که هر وقت پشتیبانی گفت رسیدگی میکنیم یعنی میخواد بپیچونتون پس پیگیری کردن = پیچوندن
فرشاد حالا به نظرت زنگ بزنم پورتو عوض کنن یا نه ؟
چون با این صحبتایی که مسئول mdf میکرد به احتمال زیاد مشکل از اکانتینگه و اگر پورت هم عوض کنم بازم رنج ایپیم همونه
Last edited by sh@y@n; 12-11-2014 at 13:55.
دادا واسه منم قفل شده رو 5.233...یادمه دقیقا از 1 اردیبهشت اینجوری شد زنگ زدم به اونا.. گفتن اینترنت مشکلی نداره ما جدیدا درستش کردیم و گزارش رو به مخابرات شهرتون دادیم تا یه سری چیزها تو سیستمشون رو عوض کنن...به نظرم خودتو خسته نکن این مخابرات داره نت رو محدود و محدودتر میکنه...و داره به نفع خودش پیش میره نه به نفع ما...چاره اش هم( تخلیه دسته جمعی)![]()
من مرتب 4 گیگ ترافیک میخرم ولی هیچوقت 1 گیگ اضافه رو نمیده
حالا این هدایا برای کسایی که تازه ثبت نام میکنن یا شامل کاربرای قدیمی هم میشه ؟ اصلا از کدوم نمایندگی باید بگیریم که بهمون هدیه بده ؟ ماناماد میده ؟
دوستان من تازه از اکسین 512 گرفتم که شبا رایگان 50-60 تا دانلود میکنه، کلا همه همینن یا مال من کمه؟ راستی من آخر نفهمیدم لازم هست مودم خاموش-روشن بشه یا نه!!
اقا میگم نمیشه از طریق اون سایته شکایت از سرویس دهنده ها اقدام کنیم بگیم وضع اینترنت خیلی خرابه؟البته اوناهم که از خداشونه ما سرعتمون پایین باشه![]()
سرعت خوبه-نیازی نیست ولی امکانش هست یه مقدار مگابایتی از حجمتون کم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)