تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1764 از 1805 اولاول ... 76412641664171417541760176117621763176417651766176717681774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,631 به 17,640 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دو روزه هر چه این صفحه ی رهگیری پست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو میخوام باز کنم نمیشه فکر کردم ایراد از پسته
    وقتی با ایرانسل راحت باز شد فهمیدم نگو زیر سر خود مخابراته. معلوم نیست چه خبره

اگه می خواین کمکی بکنین، خوب همین جا بگید.
    حتما باید بیاین تلگرام؟!
    تایید میشه
    اگر همه چی بره روی تلگرام پس این تاپیک دیگه به چه درد میخوره
    نگران نباشین اون کاربری که مزاحم بود پَرش رو چیدیم زیاد دیگه اینورا نمیاد. به توصیه ام عمل کرده با 4G ایرانسل داره 40 تا 40 تا بلو-ری هاش رو دانلود میکنه و دیگه اینورا نمیاد ... همینجا با خیال راحت صحبت کنین
    Last edited by HardwareMaster; 21-07-2016 at 00:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان این طرح ویژه یکساله رمضان که تو پارتک زده رو کسی گرفته؟ سرعت چقدره؟ شبانه هم داره؟ الان بگیرم شبانه اعمال میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان این طرح ویژه یکساله رمضان که تو پارتک زده رو کسی گرفته؟ سرعت چقدره؟ شبانه هم داره؟ الان بگیرم شبانه اعمال میشه؟
    اگر شبانه نداشت (مثل طرحهای اصطلاحا خانواده) مستقیما می نوشت بدون شبانه
    شبانه های جدید هم 2 تا 7 هست
    شبانه ی پارسال 4 تا 9 هستش و سرعت رسمی و اعلامی 1Mbps . ظاهرا چند شب در هفته هم بطور دوره ای سرعتش رو تا دور و بر 8Mbps باز میذارن
    طرح جدید امسال هم ممکنه همین روال رو داشته باشه. البته کسانیکه تست کردنش باید بگن

5. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این طرح رو من از طریق خود اکانت کاربریم گرفتم عرض کنم خدمتتون سرعتش تو چند شب اول 700 کیلو بایت بود بعد چند شب شد 250 کیلو بایت که تا یه مدت بود.
    الانم بعد چند شب که دانلود نداشتم شده 700 کیلو بایت در کل اگه هر 2 یا 3 شب دانلود داشته باشی سرعتت بالا میمونه.

7. این کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر شبانه نداشت (مثل طرحهای اصطلاحا خانواده) مستقیما می نوشت بدون شبانه
    شبانه های جدید هم 2 تا 7 هست
    شبانه ی پارسال 4 تا 9 هستش و سرعت رسمی و اعلامی 1Mbps . ظاهرا چند شب در هفته هم بطور دوره ای سرعتش رو تا دور و بر 8Mbps باز میذارن
    طرح جدید امسال هم ممکنه همین روال رو داشته باشه. البته کسانیکه تست کردنش باید بگن
    ممنون، به نظرت الان بگیرم به عنوان طرح رزرو مشکلی پیش نمیاد؟ چون از طرح قبلیم 20 روزی باقی مونده

9. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این طرح رو من از طریق خود اکانت کاربریم گرفتم عرض کنم خدمتتون سرعتش تو چند شب اول 700 کیلو بایت بود بعد چند شب شد 250 کیلو بایت که تا یه مدت بود.
    الانم بعد چند شب که دانلود نداشتم شده 700 کیلو بایت در کل اگه هر 2 یا 3 شب دانلود داشته باشی سرعتت بالا میمونه.
    اتفاقا منم میخوام از طریق همین اکانتم تو پارتک اینترنتی بخرم. حالا از 250 پایین تر نیاد 700 پیشکش! ببین تو رو خدا این مخابرات به مرگ کشتمون که به تب راضی باشیم
    شبانه شمام 2 تا 7 هست؟ ماشالله یه ساعت یه ساعتم که از شبانه میزنن با کلی منت تازه

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه مساله دیگه من تازه از این مخابرات دزد 10 گیگ خریدم 25 درصد حجم اضافی رو هم نداد همون 10 گیگ رو داد! برای شما هم همینطوره؟ تازه مالیات بر ارزش افزوده هم حساب کرد!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یه مساله دیگه من تازه از این مخابرات دزد 10 گیگ خریدم 25 درصد حجم اضافی رو هم نداد همون 10 گیگ رو داد! برای شما هم همینطوره؟ تازه مالیات بر ارزش افزوده هم حساب کرد!!!
    احتمالا از این طرح های ویژه مناسبتی خریداری کرده اید؟ چون این ها ارزانتر محاسبه می شوند، 25درصد اضافی داده نخواهد شد.

13. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

احتمالا از این طرح های ویژه مناسبتی خریداری کرده اید؟ چون این ها ارزانتر محاسبه می شوند، 25درصد اضافی داده نخواهد شد.
    آره همین 10 گیگ ویژه اعیاد بوده! بقول شما حتما چون تخفیف داشته دیگه اینو حساب نکردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •