تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1764 از 2199 اولاول ... 7641264166417141754176017611762176317641765176617671768177418141864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,631 به 17,640 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هنوزم میشه طرح 1 مگ نوروزی رو فعال کرد ؟
    لینکش چیست؟
    نخیر .................

2. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان کسی 1 مگ نامحدود مبین نت رو داره؟ می شه یه تست از سرور های خارجی و داخلی بزارید.
    ممنون

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان خواهشا من سر درد گرفتم
    کدوم بهتره از نظره آنتن دهی و آینده؟؟؟!!!
    مبین یا ایرانسل
    جیبی در کل بهتره یا عادی؟؟؟؟؟؟؟؟

من دیگه اعصاب برام نمونده
    خدایی من باید منتظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمونم!!
    منو دریابید من اینجام

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

از لحاظ آنتن دهی مبین نت بهتره. شما خودت نقشه ها رو مقایسه کنی میفهمی. اولاً پوشش ایرانسل 7 استان بیشتر نیست، ولی مبین نت تمام استان هاست. دوم اینکه در شهرهای مشترک هم تعداد بی تی اس های مبین نت بیشتره: مثلاً اسلامشهر سه فرستنده ی مبین نت داره، ولی یک فرستنده ی ایرانسل، یا هشتگرد که دو فرستنده ی مبین نت داره و یک فرستنده ی ایرانسل. حالا نمیدونم یه عده بر چه مبنایی میگن آنتن دهی ایرانسل بهتره! از لحاظ کیفیت چون کاربر ایرانسل نبودم نمیتونم نظر بدم. از لحاظ آینده هم هر دو رو به فنا هستند، چون اساساً خود وایمکس رو به فناست.

6. 4 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از لحاظ آینده هم هر دو رو به فنا هستند، چون اساساً خود وایمکس رو به فناست.
    درباره ی این مطلب باید بگم که امروزه این تکنولوژی wimax رو (به علاوه ی ال تی ای) 4g میدونن و در حتی خود آمریکا هم استفاده میشه ولی چون 4g lte که بر بستر موبایل هم ارائه میشه، هزینه ی کمتری هم برای شرکت ها و هم برای مصرف کننده داره، بیشتر استفاده میشه. وگرنه در مقایسه با adsl ، وایمکس خیلی جدیدتره و به نظر من اگه واقعا تعداد دکل ها رو زیاد کنن و سرویس های خوبی با سرعت خوب ارائه بدن، بدون شک از adsl بهتره. خط تلفن هم نیاز نداره. به مخابرات مزخرف هم مربوط نمیشه. بی سیم هم هست.

8. 4 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مبین یا ایرانسل

خدایی من باید منتظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمونم!!
    منو دریابید من اینجام
    دوستان گفتنی ها رو گفتن

درمورد مودم هم اولویت اول با رومیزی هست که هم قابلیت جابجایی داره و هم قدرت دریافت سیگنال و وای فای قوی تری داره هر جا هم که برق باشه حتی تو ماشین می تونی استفاده کنی

مزیت های جیبی قفط مقداری کوچیک تربودن و داشتن شارژ هست که اونم زیاد نگه نمیداره میتونی با یه سرچ تو گوگل مقالاتی درمورد زمان نگه داشتن شارژش ببینی به نظر من به علت ضعف انتن دهیش و قیمت نامتعارفش اصلا ارزشش رو نداره مگه اینکه نیاز شما به خریدش اقتضا کنه

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

مبین یا ایرانسل

منو دریابید من اینجام

آنتن دهی به خونه شما طبقه چندم هستید و دکل منطقه شما بستگی داره هر دکلی که نزدیکتر به خونه باشه اون آنتن دهیش بیشتره اینرو باید با نمایندگی هر دو صحبت کنید و با نصابشون حرف بزنید که منطقه آنتن دهی چطور هست اینجور که نصاب به من گفت طبقه همکف اصلا نمیگیره طبقه اول بسختی اونم بستگی داره فاصله با دکل چقدر و موانع و آپارتمان ها سر راه هستند اگر اینطوری هستین ایرانسل و مودم بیرونی بهتره آنتن دهی وایمکس ایران هم مثل موبایل چند سال پیش هست یا مثل دیش آنالوگ باید تنظیم کنی و آنتن بگیری بازم میگم ما نمیتونیم درست و دقیق راهنمایی کنیم چون منطقه با منطقه دیگه آنتن دهی فرق داره چه برسه شهرهای مختلف پس اول نواحی تحت پوشش رو نگاه کنید بعد بهترین راه همونکه اول گفتم نمایندگی و نصابشون و جیبی میگن ضعیفتره اگر فقط تو خونه استفاده میکنین حتما داخلی اگر نه سرکار و دانشگاه میخواین استفاده کنین جیبی تهیه کنید موفق باشین

دوستان کسی 1 مگ نامحدود مبین نت رو داره؟ می شه یه تست از سرور های خارجی و داخلی بزارید.
    ممنون
    1 مگ اداری 8 صبح تا 8 شب سرعت 130 تا 150 هست سرور خارجی هم بستگی داره بعضی موقعه ها سرعت بالا یا پایین هست ! سرعت نامحدود غیراداری خیلی پایین هست 1 مگ 50 تا 60 حتی خود پیشیبانی مبین نت و نمایندگی ها هم میگن سرعت خیلی پایینه و اصلا توصیه نمیکنن میگن میخواین ثبت نام میکنیم ولی مسولیت پای خودتون!
    Last edited by WHICH1; 02-09-2013 at 22:09.

12. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از لحاظ آنتن دهی مبین نت بهتره. شما خودت نقشه ها رو مقایسه کنی میفهمی. اولاً پوشش ایرانسل 7 استان بیشتر نیست، ولی مبین نت تمام استان هاست. دوم اینکه در شهرهای مشترک هم تعداد بی تی اس های مبین نت بیشتره: مثلاً اسلامشهر سه فرستنده ی مبین نت داره، ولی یک فرستنده ی ایرانسل، یا هشتگرد که دو فرستنده ی مبین نت داره و یک فرستنده ی ایرانسل. حالا نمیدونم یه عده بر چه مبنایی میگن آنتن دهی ایرانسل بهتره! از لحاظ کیفیت چون کاربر ایرانسل نبودم نمیتونم نظر بدم. از لحاظ آینده هم هر دو رو به فنا هستند، چون اساساً خود وایمکس رو به فناست.
    درمورد آنتن دهی هیچ حکم کلی نمیشه داد، الان اینجایی که من هستم، ایرانسل rssi -52 و cinr 30 هست درحالی که مبین نت پشت پنجره در بهترین حالت rssi -72 و cinr 18 هست. اما درمورد پوشش درسته که مبین نت سراسری هست و این یه مزیته ولی ایرانسل هم کلیه شهرهای بزرگ را پوشش میده. فارغ از خود تکنولوژی قاعدتا مبین نت باید آینده بیشتری داشته باشه چون باید در این زمینه بیشتر سرمایه گذاری کنه ولی خیلی وقتا سنگ بزرگ علامت نزدنه.

درباره ی این مطلب باید بگم که امروزه این تکنولوژی wimax رو (به علاوه ی ال تی ای) 4g میدونن و در حتی خود آمریکا هم استفاده میشه ولی چون 4g lte که بر بستر موبایل هم ارائه میشه، هزینه ی کمتری هم برای شرکت ها و هم برای مصرف کننده داره، بیشتر استفاده میشه. وگرنه در مقایسه با adsl ، وایمکس خیلی جدیدتره و به نظر من اگه واقعا تعداد دکل ها رو زیاد کنن و سرویس های خوبی با سرعت خوب ارائه بدن، بدون شک از adsl بهتره. خط تلفن هم نیاز نداره. به مخابرات مزخرف هم مربوط نمیشه. بی سیم هم هست.
    دقیقا به همین دلیلی که گفتی اپراتورهای وایمکس دارن به سمت LTE تغییر تکنولوژی میدن.

14. 4 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

گرجی جان منظورم منم دقیقاً همین LTE بود. من روی شرکت های وایمکس خارجی تحقیق میکردم، یه جا خوندم یه اپراتور تو انگلیس شبکه رو جمع کرده یا مثلاً تو فنلاند برای پوشش نواحی دورافتاده و روستایی استفاده میشه. منم وایمکس رو به ADSL ترجیح میدم. اصلاً اینترنتی که ثابت باشه به درد نمیخوره. به قول شما کیفیت و قیمتش اصلاح بشه خیلی از ADSL بهتره. البته من شنیدم نسخه ی جدیدتر و بهینه تر وایمکس هم برای رقابت با LTE ارائه شده، ولی بعیده با تجهیزات فعلی مبین نت سازگار باشه و احتمالاً به روزرسانی پرهزینه ای رو میطلبه.

درمورد آنتن دهی هیچ حکم کلی نمیشه داد، الان اینجایی که من هستم، ایرانسل rssi -52 و cinr 30 هست درحالی که مبین نت پشت پنجره در بهترین حالت rssi -72 و cinr 18 هست. اما درمورد پوشش درسته که مبین نت سراسری هست و این یه مزیته ولی ایرانسل هم کلیه شهرهای بزرگ را پوشش میده.
    من اشتباه گفتم، منظور من همون پوشش بود
    Last edited by امیر انصاری; 02-09-2013 at 22:41.

16. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    . امروز سرعت دانلود از 30 بیشتر نمیشه سرعت 1 مگ
    برا شما هم وضعیت خرابه
    خونه رو عوض کردیم اینجا به زور سه تا انتن می ده ولی دیروز درست بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •