با سلام دوستان من می خواستم از شاتل سرویس بگیرم گفتن تلفنتون pcm هست حالا چیکار کنم ؟اگر برم مخابرات بگم درستش کنند چقدر طول میده؟ در ضمن من شیرازم مرکز امیر کبیر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام دوستان من می خواستم از شاتل سرویس بگیرم گفتن تلفنتون pcm هست حالا چیکار کنم ؟اگر برم مخابرات بگم درستش کنند چقدر طول میده؟ در ضمن من شیرازم مرکز امیر کبیر
دقت نکردی ایشون می گفت که رپید سرعت ایران رو محدود کرده و با V**p**n می تونی Ip یک کشور دیگه بگیری و با سرعت خودت دانلود کنی با حرف شما و من به این نتیجه میرسیم شاتل سرعت رپید رو محدود کرده.
شما مثل اینکه نسبت به یه کسی بدبین میشید و ول کن ماجرا نیستید
توی هر تایپیکی که رفتید ، با یکی دعواتون شده!
ایشون اصلا در مورد کم یا زیاد بودن سرعت رپید حرف نزد
شما که اکثرا از شاتل راضی بودی ، پس شما دیگه مطمئنا از خود خود شاتلی!!اگه اینطوریه پس چرا من دارم از رپید مثه سابق دانلود میکنم البته چند روزی مشکل داشتم که اونم همه داشتند ولی الان برا من سرعت به خصوص از رپید به روال قبلش گذشته
موفق باشید
از 2 سال پیش تا حالا هم 2224 تا پست دادین تا تابلو نشه که از شاتلی!
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
چطوری این استنباط رو کردی؟؟
تنهایی یا کسی کمکت کرد؟؟؟![]()
ببین با حرف یکی دو تا که نمیشه گفت این قضیه وجود نداره. چه بسا برای خود من هم که امروز امتحان کردم و مشکلی در دانلود از راپیدشیر نداشتم. اما میبینی فردا خواستم دانلود کنم سرعت 0 بود.
شما اول مشکل خودت رو حل کن . که اومدی میگی خط من 2 ساعته رانژه شده کلی هم داد بیداد می کردی بعدش اومدی گفتی اشتباه از مخابرات بوده . نمی خواد به من کنایه بزنی. خودت می دونی کی کمک کرده یعنی نمی دونی؟
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
حرف خوبی زدی دقیقا مثل سرعت شبانه می مونه 2 شب خوبه 10 شب بده هیچ حساب و کتابی نداره .همون سرعت شبانه رو اگر این دزد بزرگوار درست کنه بالاخره با یک لیچر میشه لینکهای رپید رو دانلود کرد.
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
استاد Mehdi.p30 اگر کل تاپیک رو دنبال می کردی متوجه می شدی که ایشون روی سرعت رپید حرف زده میگی نه نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ولش کــــــــــــــــــــن تو بیا سنگ پا منو بگیر
خجالت بکشید دیگه سر چی دارید دعوا میکنید؟
یکی دیگه میاد حرفشو میزنه میره شماها میپرید به جون هم کلی هم کشته میدید
فعلا که همه تو یه منجلابیدمن که دیگه به سرعت مرعت شکایت ندارم دیگه وقت نمیکنم دانلود کنم
فقط همین وبگردی و ولگردی
اولا که من گفتم نیم ساعته رانژه شد
ثانیا طبیعی بود که من 100 درصد مطمئن باشم که خط از طرف شاتل رانژه شده ، چون همونطوری که توی پست:
گفتم ، من از 5 ماه پیش تا حالا طرف ADSL نرفتم ، فن آوا هم همون موقع تجهیزاتشو از روی خط برداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما هم بودی ، همین فکرو میکردی!
ضمنا به اون قسمت پست شما که پررنگ کردم ، توی بحث میگن حمله شخصی برای ساکت کردن طرف مقابل!
البته من مثل شما نیستم که برای تحقیر طرف مقابل بگم استاد یا پلفسور!استاد Mehdi.p30 اگر کل تاپیک رو دنبال می کردی متوجه می شدی که ایشون روی سرعت رپید حرف زده میگی نه نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته منکر این نیستم که اون بنده خدایی که توی تایپیک همسایه ، برای حل مشکل روشن نشدن چراغ ADSL ، پیشنهاد آپدیت رو داد ، واقعا پلفسور بود!)
ولی در هر صورت ، من خودم پست های ایشون رو کامل یادمه ، ولی منظور من پست آخرشه و شما هم از اون نقل قول گرفتید
توی اون پست هم از سرعت رپید ، حرفی به میان نیومد!
فرض کنیم ایشون از شاتل باشه و سرعت دانلود از رپید پایین باشه ، ولی ایشون بگه بالاست ، چه تاثیری داره؟؟
اینجا اینترنته ، ممکنه خیلی ها دروغ بگن ولی به ما ربطی نداره و طرف با دروغ خودشو خراب میکنه!!
ولی ضمن حفظ تیز هوشی خود ، لطفا اصل برائت فراموش نشه!
در ضمن ، دوست دارم این بحث و کل کل بی فایده ، همینجا تموم بشه!
Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 01:06.
اقا دیگه نمی گم استاد خوبه. شما اصلا درست می گید .
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
شما هم به من نگید حمله شخصی کردید یاد عناصر گروه ریگی میافتم می ترسم یکی بیاد به من تهمت بزنه تو خود ریگی هستی.
سرعت تورنت من زیر 8 هست دیگه افتضاح تر نمیشه . بقیه هم چک کنند.
واسه من سایت رپیدشیر بسته شده یه چی تو مایه فیلترو با v*****p**n باز میشه شاتل میگه مشکل از سمت ما نیست!!!!!!!1.36am
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)