فعلا که زود هست ولی قطعا عیدی در نظر گرفته میشه مثل سالهای پیشین..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فعلا که زود هست ولی قطعا عیدی در نظر گرفته میشه مثل سالهای پیشین..
با سلام
512 محدود رو معمولا چند میبنده اسیاتک؟برای من 1024 دانلود و 125 آپلود.
فیبر خوزستان
پارسال که نداد!
پارسال که نداد!
حالا عیدی هم بده هم یه چیز چرت و پرت میدن که ده نفرم نمیگیره
تا دو سه سال پیش عیدی میداد یه چیزی به درد بخور مثه حجم اضافه و ... اینا بود تو این یکی دو سال که عیدی و جایزه هم به ندرت میدن مثلا تا دو روز وقت میدن کسایی که ده ساله تمدید کنن یک گیگ حجم اضافه بهشون تعلق میگیره![]()
عیدی پارسال افزایش ساعت دانلود شبانه رایگان از 2تا8 به 1تا9 بود که بعد از چند ماه بدلیل مشکلاتی که در ساعت 8-9 پیش اومد ساعت شبانه را به 1-8 تغییر دادند
و همچنین اضافه شدن سرویس 1544
دوست عزیز کدوم شهر و منطقه ای ؟
من اهواز - کیان آبادم 256 نامحدود فیبرنوری 8-9 دانلودمه؟؟!!!
نه! از پارسال آذر ماه تا الان ساعت شبانه یه بار عوض شد که 1-9 تبدیل شد به 1-8!!!! شما به این میگی عیدی؟ 1544 میخوام چی کار!!!! دوست عزیز درسته نمایندگی آسیاتک رو گرفتین اما همچین حرفای خنده داری از شما بعیده! و یه نکته دیگه! خیلیا نامحدود دارن....
تهران را خبر ندارم چه ساعتی بوده ولی شهرستانها پارسال عید شبانه از 2-8 تبدیل به 1-9 و بعدش هم 1-8 شد
سرویس 1544 هم که برای مشترکین جدید بوده
عیدی هست دیگه هر شرکتی خواست میتونه بده هر شرکتی خواست نده،هر ISP هم که بده مطمئنا به نفعش هست.
تا اونجایی که من یادمه پارسال عیدیشون سریال نامبر آنتی ویروس بیت دفندر بود که تازه با کلی دردسر همون رو هم نمیتونستی بگیری
چند سال پیش هم که من آسیاتک داشتم اوایلش کلا ساعت رایگان 1 تا 9 بود بعد یوزر های لایزر اومدن و کم کم سرعت کم شد و بعدش هم ساعتش کم شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)