تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1764 از 2365 اولاول ... 76412641664171417541760176117621763176417651766176717681774181418642264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,631 به 17,640 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

6965 اوکی هست فقط یه سوال : چند نفر به من گفتن توی این رنج قیمت هلیکس آلمان بندازی خیلی بهتر از این آسیایی هاست! میخوام نظر شما رو بدونم...میخوام مطمئن باشم بهترین انتخاب رو میکنم.
    بعد نمیشه آمپ 3602 بندازم؟ توی بهرام شاپ همین 3602 رو مناسب میدونن برای 6965....نظر شما اینه که 3602 نذارم؟
    اون 92 تومن کمی معادلاتم رو به هم ریخت . نمیدونستم برق 90 تومنی میخواد
    نمیشه همینطور راحت گفت آسیایی ها بدن ! شما بگو اصلا توقعت از صدا چیه ؟!
    اگه یک جفت کواک میخوای که خوبم بیس بزنه بنظرم باید 6965 یا 7158 جی وی سی برداری ، که اینو میدونم مدل جی وی سی پرتاب صدای بهتر و بیس قوی تری داره ، البته تو صدای بلند کمی تیز میشه که باید بتونی با اکولایزر کنترلش کنی اما میدرنج خوبیم داره .
    اون مدل کواک آلمانی Helix e69x هست که نزدیک 300ت قیمتشه ! انتخاب خوبیه بخصوص برای داشتن صدایی واضح و به نسبت تفکیک بهتر نسبت به بقیه کواک ها ! اما کنار ساب ووفر کامل میشه ! چون بیس معمولی داره و اگر جایی دنبال کمی هیجان و صدای بوم بوم بودین ، ممکنه راضیتون نکنه .
    در مورد سیم هم ، بهترین انتخاب آقا حمید جلو روتون گذاشتن ! میتونین پک های متفرقه و ... بخرید که ارزونتر در بیاد ، اما توصیه نمیشه ...

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیشه همینطور راحت گفت آسیایی ها بدن ! شما بگو اصلا توقعت از صدا چیه ؟!
    اگه یک جفت کواک میخوای که خوبم بیس بزنه بنظرم باید 6965 یا 7158 جی وی سی برداری ، که اینو میدونم مدل جی وی سی پرتاب صدای بهتر و بیس قوی تری داره ، البته تو صدای بلند کمی تیز میشه که باید بتونی با اکولایزر کنترلش کنی اما میدرنج خوبیم داره .
    اون مدل کواک آلمانی Helix e69x هست که نزدیک 300ت قیمتشه ! انتخاب خوبیه بخصوص برای داشتن صدایی واضح و به نسبت تفکیک بهتر نسبت به بقیه کواک ها ! اما کنار ساب ووفر کامل میشه ! چون بیس معمولی داره و اگر جایی دنبال کمی هیجان و صدای بوم بوم بودین ، ممکنه راضیتون نکنه .
    در مورد سیم هم ، بهترین انتخاب آقا حمید جلو روتون گذاشتن ! میتونین پک های متفرقه و ... بخرید که ارزونتر در بیاد ، اما توصیه نمیشه ...
    نه نمیگم آسیایی ها بدن...منتهی برام سوال پیش اومد که شاید جنس آلمانی بهتر باشه....
    کواک چیه؟ همون بانده؟
    من میخوام صدا میره بالا خیلی خراب نشه! همین....توقع م در همین حده...برای همین آمپلی رو میخوام...
    منتهی دیدم در یه سایتی مشاوره دادن که برای 6965 همون آمپ 3602 کافیه...گفتم سوال کنم اگر همین اوکی هست هزینه م بیاد پایین تر...اما اگه خیلی تفاوت بین آمپ دو کاناله و 4 کاناله هست خب( اصلا دقیقا نمیدونم فرقشون چیه).دیگه هزینه رو میکنم...باز در حد سوال هست برام...
    در مورد برق من مشکلی ندارم...منظورم این بود که اطلاع نداشتم که باید برای پک برق هزینه ای انجام بدم...برای همین بودجه م رو روی 420 اینا گذاشته بودم و الان زد بالا....برای همین گفتم اگه آمپ رو بتونم 3602 بندازم و اون هزینه رو در حد همون 400 حفظ کنم خوب میشه.
    اگر هم آقا حمید بگن که بین آمپ 3602 و 4604 خیلی تفاوت هست به اندازه ای که ارزش نداره بخوام 100 کمتر هزینه کنم ..اوکی!
    گفتم که همه اینا در حد سوال و دریافت مشاوره هست..

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه نمیگم آسیایی ها بدن...منتهی برام سوال پیش اومد که شاید جنس آلمانی بهتر باشه....
    کواک چیه؟ همون بانده؟
    من میخوام صدا میره بالا خیلی خراب نشه! همین....توقع م در همین حده...برای همین آمپلی رو میخوام...
    منتهی دیدم در یه سایتی مشاوره دادن که برای 6965 همون آمپ 3602 کافیه...گفتم سوال کنم اگر همین اوکی هست هزینه م بیاد پایین تر...اما اگه خیلی تفاوت بین آمپ دو کاناله و 4 کاناله هست خب( اصلا دقیقا نمیدونم فرقشون چیه).دیگه هزینه رو میکنم...باز در حد سوال هست برام...
    در مورد برق من مشکلی ندارم...منظورم این بود که اطلاع نداشتم که باید برای پک برق هزینه ای انجام بدم...برای همین بودجه م رو روی 420 اینا گذاشته بودم و الان زد بالا....برای همین گفتم اگه آمپ رو بتونم 3602 بندازم و اون هزینه رو در حد همون 400 حفظ کنم خوب میشه.
    اگر هم آقا حمید بگن که بین آمپ 3602 و 4604 خیلی تفاوت هست به اندازه ای که ارزش نداره بخوام 100 کمتر هزینه کنم ..اوکی!
    گفتم که همه اینا در حد سوال و دریافت مشاوره هست..
    کواک میشه باندی که همه کار میکنه و همه چیز رو خودش داره .
    کامپوننت قطعات جدان . مید بیس داره و تیوتر و کنار یک ساب ووفر یک سیستم کامل میشه .
    خوب اینک صدا خراب نشه رو آمپ میتونه از عهدش بر بیاد ، اما اینک صدا چقدر بیس داشته باشه تا به دل شما بشینه بر عهده شماست .
    شما با 3602 هم میتونی 6965 رو درایو کنی تقریبا ، ولی فک کنم آقا حمید منظورشون این بود 6404 بخرید و بصورت بریدج استفاده کنید ! یعنی از آمپ 4 کانال ، دو کانال بگیری با قدرت بیشتر .
    اگه حجم بیس برات مهم نیست میتونی helix e69x بخری که راحت با همون 3602 درایو میشه . البته پیشنهاد من برای دو کانال آمپ 502 سونی هست .

4. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان برای 206 یک ضبط پایونر خوب بخواهیم بندازیم با باند چی هست؟
    اهل سیستم و این چیزها هم نیستیم. در حد موزیک گوش دادن هست.اما چیز خوب..
    من شنیدم سیم کشی ها اگر درست و درمون نباشه. باعث برق دزدی و مشکلات برقی در ماشین میشه حقیقیت است؟ مگر برق باند ها رو از کجا تامین میکنن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کواک میشه باندی که همه کار میکنه و همه چیز رو خودش داره .
    کامپوننت قطعات جدان . مید بیس داره و تیوتر و کنار یک ساب ووفر یک سیستم کامل میشه .
    خوب اینک صدا خراب نشه رو آمپ میتونه از عهدش بر بیاد ، اما اینک صدا چقدر بیس داشته باشه تا به دل شما بشینه بر عهده شماست .
    شما با 3602 هم میتونی 6965 رو درایو کنی تقریبا ، ولی فک کنم آقا حمید منظورشون این بود 6404 بخرید و بصورت بریدج استفاده کنید ! یعنی از آمپ 4 کانال ، دو کانال بگیری با قدرت بیشتر .
    اگه حجم بیس برات مهم نیست میتونی helix e69x بخری که راحت با همون 3602 درایو میشه . البته پیشنهاد من برای دو کانال آمپ 502 سونی هست .
    نه ساب نمیخوام بندازم...خیلی دنبال بوم بوم شدید نیستم! بیس نرم و معمولی که صدا رو خراب نکنه کافیه برام! بیشتر کیفیت صدای خواننده و تفکیک برام مهمه با یه بیس نرم... همیشه هم آهنگ بیس دار گوش نمیکنم! ولی از صدای تیز هم متنفرم....

این هلیکسی که معرفی کردی نزدیک 300 هست...و خیلی تعریفش رو کردن در نت!

با توجه به بودجه 430 تومنی من یا باید این هلیکس رو با یه آمپ 160 تومنی مثل 3602 یا همون 502 سونی بندازم یعنی باند رو گرون تر بگیرم آمپ رو ارزون تر

یا 6965 V2 رو با آمپ 6404 یعنی باند ارزون تر ولی آمپ گرون تر

از طرف دیگه این هلیکس هم قیمت اون جی وی سی 718 هست! در یکی از فروشگاه های معتبر در نت ملت در قسمت نظرات گفتن که 718 قدرت صدای بهتری داره و هلیکس با حجم پایین تر ولی نرم تر و کیفیتی!!! این یعنی چی دقیقا؟

ولی نمیدونم کدوم کار رو بکنم بهتره اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید شما و آقا حمید.
    Last edited by Ali_softcenter; 30-04-2015 at 20:55.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید عزیز

برادر من یه باند میخوام حدود 200 تومن..نهایت 220 اینا...
    یه آمپلی هم میخوام همین حدود قیمت...
    یعنی میخوام کلا با 400 نهایت 420 تومن جمع بشه...
    میدونم آمپلی 200 تومنی خیلی خفن نمیشه..ولی در همین حد کافیه برام...در همین حد که یه بیس معمولی بهم بده....
    فقط من باتریم 60 هست! یه چیزی باشه که باتریم بکشه...حالا نمیدونم با این باتری اصلا میشه آمپلی معمولی هم گذاشت یا نه...
    یکی گغت باید خازن بذاری و اینا...من زیاد سر در نمیارم
    پخشم پایونیر هست.
    ماشین هم هاچ بک

دوست عزیز به نظر من شما اول ببین چه نوع صدایی رو میپسندی تا دوستان بیشتر راهنماییت کنن.
    باندای پایونیر بیس سنگین و نرمی داره باندای کنوود بیس خشک و به نسبت پایونیر تیز ترو با کیفیت تر
    باندای اینفینیتی تلفیقی از این دونوع هست تو این رنج قیمت از هر نوع برندی یه مدل وجود داره بستگی به صدایی که دوست داری داره.
    مث6995پایونیر
    7158جی وی سی
    693.9اینفینیتی
    هرتز690.5
    ولی ممنم نظرم مث حمید آقا 7158جی وی سی آمپ هم 527کنوود 160تومن همه این باندارو ساپورت میکنن

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای 206 یک ضبط پایونر خوب بخواهیم بندازیم با باند چی هست؟
    اهل سیستم و این چیزها هم نیستیم. در حد موزیک گوش دادن هست.اما چیز خوب..
    من شنیدم سیم کشی ها اگر درست و درمون نبحاشه. باعث برق دزدی و مشکلات برقی در ماشین میشه حقیقیت است؟ مگر برق باند ها رو از کجا تامین میکنن؟

منظور از ظبط خوب چیه پخش خوب تا 3تومن هم هست شما حداق یه قیمتی مشخص کنید تا دوستان راحت ترراهنماییتون کنن.
    3750پایونیر با 6995پایونیر یا 7158جی وی سی حدود 500تومن تا550واست آب میخوره.حالا اگه از این گرونتر میخوای هزینه کنی بگو تا دوستان بهتر راهنماییت کنن.

9. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظور از ظبط خوب چیه پخش خوب تا 3تومن هم هست شما حداق یه قیمتی مشخص کنید تا دوستان راحت ترراهنماییتون کنن.
    3750پایونیر با 6995پایونیر یا 7158جی وی سی حدود 500تومن تا550واست آب میخوره.حالا اگه از این گرونتر میخوای هزینه کنی بگو تا دوستان بهتر راهنماییت کنن.
    بله عزیز همین کافی هست
    فقط پخش حدودا چند هست؟ 250 هست؟
    اینکه میگه با اندروید و ای پد سازگار هست. یعنی با کابل وصل بشیم بهش؟ خوب پخش پایونر چند سال پیش ما هم با کابل میشه بهش وصل شد و اهنگ پخش کرد توی ماشین

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه ساب نمیخوام بندازم...خیلی دنبال بوم بوم شدید نیستم! بیس نرم و معمولی که صدا رو خراب نکنه کافیه برام! بیشتر کیفیت صدای خواننده و تفکیک برام مهمه با یه بیس نرم... همیشه هم آهنگ بیس دار گوش نمیکنم! ولی از صدای تیز هم متنفرم....

این هلیکسی که معرفی کردی نزدیک 300 هست...و خیلی تعریفش رو کردن در نت!

با توجه به بودجه 430 تومنی من یا باید این هلیکس رو با یه آمپ 160 تومنی مثل 3602 یا همون 502 سونی بندازم یعنی باند رو گرون تر بگیرم آمپ رو ارزون تر

یا 6965 V2 رو با آمپ 6404 یعنی باند ارزون تر ولی آمپ گرون تر

از طرف دیگه این هلیکس هم قیمت اون جی وی سی 718 هست! در یکی از فروشگاه های معتبر در نت ملت در قسمت نظرات گفتن که 718 قدرت صدای بهتری داره و هلیکس با حجم پایین تر ولی نرم تر و کیفیتی!!! این یعنی چی دقیقا؟

ولی نمیدونم کدوم کار رو بکنم بهتره اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید شما و آقا حمید.
    پخشتون الان چیه ؟
    با توجه به خواستتون من به شدت آمپ سونی رو پیشنهاد میکنم ! در رده آمپ های دوکانال با کیفیت هست و البته در رده های خوش قیمت .
    با توجه به چیزایی که میگید من e69x رو پیشنهاد میکنم .
    718 مال کنوود ، البته کنوود و جی وی سی الان یکین منظورشون حجم صداست ، صدای بلندتری بهت میده 718 اما با کیفیت معمولی ، ولی e69x همونی که شما میخوای رو بهت میده .
    7158 هم من خودم دارم ، باند با کیفیتی هست ، اما برای آمپش چون 100وات rms هست ، باید بیشتر هزینه کنی و کلا انتخاب بصرفه ای نمیشه وگرنه باند کاملیه !

بله عزیز همین کافی هست
    فقط پخش حدودا چند هست؟ 250 هست؟
    اینکه میگه با اندروید و ای پد سازگار هست. یعنی با کابل وصل بشیم بهش؟ خوب پخش پایونر چند سال پیش ما هم با کابل میشه بهش وصل شد و اهنگ پخش کرد توی ماشین
    دوست عزیز شما تا الان صدای پخش پایوننیر رو شنیدید که ؟
    چجور صدایی دوست دارید ؟
    صدای پایوننیر صدایی تیز هست که توی ولوم های پایین هم میدرنج(صدای خواننده) ضعیفی داره و تو ولوم های بالا صدای نسبتا تیزی داره .
    اگه صدای طبیعی دوست داری ، میتونی به کنوود فکر کنی ، در مقایسه با پایوننیر شاید صدا بنظرتون کمی بم برسه اما میدرنج قوی تر و بهتری داره ، تا 315ت بهترین انتخاب بدون شک x400 کنوود هست .
    در مورد کواک هم 7158 باند کاملی هست ، اما بدون آمپ یک چهارم صداش در میاد ، با آمپ صدای عالی ای داره .
    Last edited by r0ss0neri; 30-04-2015 at 23:37.

12. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پخشتون الان چیه ؟
    با توجه به خواستتون من به شدت آمپ سونی رو پیشنهاد میکنم ! در رده آمپ های دوکانال با کیفیت هست و البته در رده های خوش قیمت .
    با توجه به چیزایی که میگید من e69x رو پیشنهاد میکنم .
    718 مال کنوود ، البته کنوود و جی وی سی الان یکین منظورشون حجم صداست ، صدای بلندتری بهت میده 718 اما با کیفیت معمولی ، ولی e69x همونی که شما میخوای رو بهت میده .
    7158 هم من خودم دارم ، باند با کیفیتی هست ، اما برای آمپش چون 100وات rms هست ، باید بیشتر هزینه کنی و کلا انتخاب بصرفه ای نمیشه وگرنه باند کاملیه !

.
    هلیکس تقلبی هم داره؟؟؟ آمپ سونی چی؟
    پخشم پایونیر 1550 هست...زیاد جدید و قوی نیست....متاسفانه اون زمانی که میخواستم بگیرم فکر میکردم پایونیر از همه چیز بهتره..زیاد اطلاعات نداشتم
    الان این آمپ سونی از اون آمپ 3602 پایونیر بهتره؟
    فرق آمپ دو کاناله با 4 کاناله چیه دقیقا؟ این کانالهاش برای چی استفاده میشه؟
    کیت برق هم نیازه برا این آمپ؟ همون که آقا حمید گفتن؟
    بعد برای راه اندازی اینا کسی از دوستان آشنا نداره توی سورنا؟ کارش درست باشه.

فقط مشکلی که با این هلبکس دارم اینه که با یه سرچ توی گوگل عملا هیج سایت معتبری چیزی دربارش ننوشته!!!
    Last edited by Ali_softcenter; 01-05-2015 at 00:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •