تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1764 از 2376 اولاول ... 76412641664171417541760176117621763176417651766176717681774181418642264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,631 به 17,640 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رقابت يا دردسر

آمار بهترين بازيكن هفته روى ميز واعظى آشتيانى

بهار سال گذشته هنگامى كه پايگاه اينترنتى استقلال به سبك و سياق ديگرى اداره مى شد، هر هفته بعد از مسابقه اين تيم در ليگ برتر از هواداران نظرسنجى به عمل مى آمد تا آمار مؤثرترين بازيكن تيم از نگاه مردم گرفته شود. اين روش پس از چند مرتبه تكرار سر و صداى زيادى به پا كرد و سرانجام متوقف شد زيرا باعث ايجاد مشكلات فراوانى و حتى اختلاف ميان بازيكنان با يكديگر مى شد. در اين ميان به گروهى از مسئولان باشگاه هم بابت نتايج آرا خرده گرفته مى شد اما ظاهراً استقلالى ها مى خواهند بار ديگر در اين زمينه ماجراجويى كنند زيرا طبق برنامه ريزى هاى انجام شده قرار است هر هفته بهترين بازيكن استقلال گزينش شده و آمار نظرسنجى به اطلاع واعظى آشتيانى هم برسد. به اين ترتيب مديرعامل استقلال خيلى راحت متوجه مى شود كه هواداران از كدام بازيكن تيمش راضى بوده و نسبت به عملكرد كدام يك از آنها انتقاد دارند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرط مهم استقلالى ها براى فصل آينده:

با هيچ كس قرارداد يك ساله نمى بنديم(كار حسابي يعني اين ايول واعظ)

ظاهراً باشگاه استقلال براى فصل آينده تدبير ويژه اى اتخاذ كرده و نمى خواهد همچون گذشته براى خودش دردسر ايجاد كند.يكى از مواردى كه طى فصول اخير مشكلات فراوانى براى استقلال درست كرده و پول زيادى هم از حساب باشگاه خارج نموده، نحوه عقد قرارداد با بازيكنان است. در حالى كه اغلب تيم هاى بزرگ و حتى درجه دوم اروپايى با بازيكنان خود قراردادهاى بلندمدت منعقد مى كنند و چيزى به نام قراردادهاى يك ساله تا حد بسيار زيادى منسوخ شده است، طيف وسيعى از آبى پوشان قراردادهاى يك ساله داشتند و حاضر نيستند پاى برگه هاى بلند مدت را امضا كنند اما به نظر مى رسد مديران كنونى در انديشه تقابل با اين مسأله برآمده اند و مى خواهند ريشه آن را بسوزانند. اين طور كه ما شنيده ايم قرار است هنگام جذب مهره هاى جديد براى ليگ نهم با آنها قراردادهايى حداقل به طول ۲ سال منعقد شود و چند تن از نفرات كنونى هم براى تمديد قراردادهايشان شامل همين قانون گردند. دليل اصلى اتخاذ چنين تصميمى جلوگيرى از اتلاف پول باشگاه و امكان سرمايه گذارى بر روى بازيكنان جهت فروش آنها به تيم هاى ديگر است. مسأله اى كه در جهان فوتبال فعاليتى درآمدزا محسوب مى شود اما استقلال طى سال هاى اخير چندان از آن سود نبرده است.

قلعه نويى، ميهمان ويژه جشنواره فيلم فجر

امير قلعه نويى به دليل اخلاق خاص خود و روابط عمومى بالايى كه دارد، علاوه بر جامعه ورزش در ميان ساير اقشار مشهور اجتماع هم دوستان بسيار زيادى دارد. رفقايى كه بعضاً هر كدام از آنها در كارهاى خود جزو افراد خبره و موفق محسوب مى شوند. در همين مورد شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد سرمربى استقلال براى حضور در جشنواره فيلم فجر و تماشاى چند فيلم مهم اين فستيوال، به صورت رسمى دعوت شده است. قلعه نويى با ۲ ، ۳ نفر از تهيه كنندگان بزرگ سينماى ايران دوستى بسيار نزديكى دارد و همين افراد از او دعوت كرده اند تا ميهمان اولين اكران فيلم هاى خود در بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر باشد. جالب اينجاست كه امير به تماشاى فيلم هايى دعوت شده كه از آنها به عنوان بخت هاى مسلم دريافت سيمرغ بلورين بهترين فيلم جشنواره ياد مى شود. البته با توجه به حساسيت اوضاع استقلال نمى دانيم قلعه نويى وقت حضور در سينما را پيدا مى كند يا نه.از جمله دوستان نزديك قلعه نويى در سينما مى توان به برادران شايسته اشاره كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عليرضا نيكبخت: من بهترين بازيكن پرسپوليس هستم

عليرضا نيكبخت هافبك تيم پرسپوليس تهران گفت: با اين كه چند هفته است براى پرسپوليس گل نزده ام اما هنوز هم بهترين بازيكن اين تيم هستم.وى همچنين عنوان كرد: قبول دارم كه طى چند هفته اخير نتوانسته ام براى پرسپوليس گلزنى كنم و انتظارات تماشاگران اين تيم را برآورده كنم اما بايد به اين موضوع توجه داشته باشيد كه من همچنان بهترين بازيكن اين تيم هستم و در كل ليگ تا اينجا بهترين بازى ها را انجام داده ام و گل هاى بسيار حساسى براى اين تيم به ثمر رسانده ام.وى ادامه داد: براى پرسپوليس در ديدار حساس مقابل داماش آرزوى موفقيت مى كنم و از اينكه به دليل مصدوميت نمى توانم اين تيم را همراهى كنم بشدت متاسفم.نيكبخت خاطرنشان كرد: من براى دربى اميد زيادى به گلزنى دارم و فكر مى كنم برنده اين ديدار پرسپوليس است. در ابتدا دوست دارم كه تيم موفق شود اما اميدوارم كه اين موفقيت با گلزنى من امكان پذير شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسى ها شكايت هم كرده باشند يك ماه ديگر رسيدگى مى شود

حيدرى: هم مقابل راه آهن بازى مى كنم هم در دربى

مسئولان تيم پاس همدان دوشنبه اعلام كردند كه جلوى بازى كردن خسرو حيدرى در ديدار با پرسپوليس را خواهند گرفت. حيدرى با رد اين موضوع گفت كه مقابل پرسپوليس بازى مى كند. گفت وگوى ما را با وى در ذيل مى خوانيد:
    • شرايط فعلى استقلال چطور است؟
    - وضعيت تيم بسيار خوب است. شرايط ما در حال حاضر بسيار حساس مى باشد. ما با اختلاف ۵ امتياز با تيم دوم در صدر جدول قرار داريم اما اين حاشيه امنيت خوبى نيست. بايد ساير امتيازات را هم كسب كنيم تا با اختلاف امتياز بيشترى در صدر باشيم.
    • چرا مى گويى حاشيه امنيت خوبى نداريد؟
    - چون اگر يك بازى را نبريم و ذوب آهن پيروز شود اختلاف امتياز كم مى شود.
    • بازى با راه آهن را چطور مى بينى؟
    - فكر مى كنم اين ديدار از بازى هاى سخت ليگ باشد. راه آهن تيم قدرتمندى مى باشد كه حمله كردن را خوب بلد است. يكبار با اين تيم بازى كرديم و توانستيم آنها را ببريم اما شرايط فعلى آنها با وضعيت آن موقع قابل مقايسه نيست. با اين حال بايد اين ديدار را ببريم.
    • با توجه به اينكه ۲ اخطاره هستى مقابل راه آهن بازى مى كنى؟
    - صددرصد بازى مى كنم. من فعلاً به دربى فكر نمى كنم و تنها هدفم موفقيت استقلال مقابل راه آهن است. مقابل راه آهن بازى مى كنم و نهايت تلاشم را براى پيروزى استقلال انجام خواهم داد.
    • اگر ۳ اخطاره شدى چه؟
    - در وهله اول سعى مى كنم كه ۳ اخطاره نشوم اما اگر هم اين اتفاق افتاد در بازى با پرسپوليس ساير بازيكنان جاى من را به خوبى پر مى كنند.
    • يعنى دوست ندارى در دربى بازى كنى؟
    - قطعاً دوست دارم بازى كنم. اين موضوع برايم مهم است اما موفقيت استقلال برايم مهمتر است.
    • در مورد شكايت باشگاه پاس صحبت كن.
    - حق طبيعى آنها شكايت است اما آنها نمى توانند مرا از حضور در دربى محروم كنند. آنها اگر شكايت كنند يك ماه ديگر به شكايتشان رسيدگى مى شود و دربى ۱۰ روز ديگر است، پس مشكلى براى بازى با پرسپوليس ندارم. با اين حال من با آقاى اوليايى صحبت كردم و قرار بر اين شد كه اين مسأله به شكل مسالمت آميز حل شود.
    • فكر مى كنى در بازى تيم ملى مقابل كره هم جزو نفرات دعوت شده باشى؟
    - اميدوارم دعوت شوم. من تازه به تيم ملى دعوت شده ام و دايى حق دارد روى نفرات قبلى اش حساب بيشتر باز كند. با اين حال تلاش مى كنم جزو نفرات دعوت شده باشم و براى تيم ملى كشورم مثمرثمر باشم. اگر دايى به من اطمينان كند سعى مى كنم بهترين بازى ام را به معرض نمايش بگذارم.
    • بازى با پرسپوليس نزديك است، در مورد اين بازى نظرى دارى؟
    - فعلاً كه تمام حواس ما روى بازى با راه آهن است. بايد اين ديدار را ببريم و با روحيه اى خوب به مصاف پرسپوليس برويم. مهمترين بازى براى هواداران بازى با پرسپوليس است و بايد آنها را خوشحال كنيم.
    • مى گويند تيم ضعيف تر هميشه در دربى برنده است.
    - اينطور نيست. اكنون شرايط تيمى ما بسيار خوب است و اگر مانند بازى هاى قبلى بازى كنيم مى توانيم پرسپوليس را هم شكست دهيم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظرى به ميدان مى رود

پژمان منتظرى مدافع استقلال پس از مدتها مصدوميت امروز در ديدار مقابل راه آهن به ميدان خواهد رفت.گفتنى است با توجه به ۲ اخطاره بودن هادى شكورى و احتمال محروميت وى در ديدار دربى هفته آينده مقابل پرسپوليس كادر فنى، استقلال را مجاب ساخته تا از وجود منتظرى در ديدار امروز استفاده كند.البته اين مدافع امسال در اكثر بازيها قبل از مصدوم شدن به طور فيكس بازى كرد اما مدتى است جايگاه خود را از دست داده است.

تركيب احتمالى استقلال در بازى امروز

تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابتهاى ليگ برتر امروز به مصاف راه آهن تهران خواهد رفت.طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، پيروز قربانى، پژمان منتظرى، خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى، حسين كاظمى، مجتبى جبارى، سياوش اكبرپور، آرش برهانى وعليرضا عباسفرد به ميدان بفرستد.شايان ذكراست اين ديدار امروز ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد.

استعلام دوباره كاظمى از سازمان ليگ

گفته مى شود استقلال براى ديدار دربى ۴ بازيكن ۲ اخطاره دارد كه در صورت گرفتن كارت زرد در ديدار امروز مقابل راه آهن از اين ديدار محروم خواهند شد. نكته جالب اينكه حسين كاظمى مدعى است او يك اخطاره است.اين ادعاى كاظمى باعث شد مسئولان استقلال صبح ديروز دوباره از سازمان ليگ استعلام بگيرند.در اين استعلام مشخص شد. كاظمى ۲ اخطاره است و بايد مراقب حركات خود در ديدار امروز باشد.

پيش قسط دوم بازيكنان استقلال به زودى پرداخت مى شود

با گذشت ۲۴ هفته از رقابتهاى ليگ برتر بازيكنان و كادر فنى استقلال هنوز موفق به دريافت ۳۰ درصد از پيش قراردادهاى خود شده اند. گفتنى است اين روزها اكثر بازيكنان استقلال مشكل مالى دارند و اين ناراحتى خود را به گوش امير قلعه نويى سرمربى تيم هم رسانده اند. طبق شنيده هاى ما قرار است به زودى پيش قسط دوم بازيكنان تا اوايل هفته آينده پرداخت شود.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اه شانس و نگاه چه بارونی هم گرفت روز بازی !

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واعظى آشتيانى:

بازى هاى زيباى استقلال حاصل تلاش قلعه نويى است

اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: كار گروه تشريفات باشگاه استقلال زيرنظر على انصارى براى ليگ قهرمانان آسيا آغاز به كار كرد. وى همچنين اظهار كرد: دوشنبه نشست هيأت مديره باشگاه استقلال برگزار شد و در يكى از مصوبات هيأت مديره از على انصارى درخواست كرده ايم تا در بخش كارگروه تشريفات باشگاه استقلال به ما كمك كند تا بتوانيم ميزبانى آبرومندانه اى را از ۳ تيمى كه در ليگ قهرمانان آسيا به ميهمانى استقلال مى آيند، به عمل آوريم. او افزود: در سال هاى اخير بسيار ديده شده كه تيم هاى ميزبان به دليل خوشحالى از پيروزى و يا ناراحتى از شكست تيم ميهمان را به حال خود رها كرده اند اما كار گروه تشريفات كه در باشگاه استقلال تشكيل شده است، هدفش اين است كه تيم ميهمان را از زمانى كه به ايران مى آيد تا زمانى كه كشورمان را ترك مى كند، همراهى كرده و با پذيرايى مناسب خاطره خوبى را براى آنها رقم بزند. مديرعامل باشگاه استقلال تهران خاطرنشان كرد: بازى هاى زيباى استقلال به خصوص در هفته هاى اخير حاصل تلاش هاى امير قلعه نويى و همكاران اوست كه اميدواريم بازيكنان همانگونه كه تاكنون به خوبى دستورات كادرفنى را اجرا كرده اند، بتوانند ضمن موفقيت در ليگ برتر با انجام بهترين بازى ها در سطح آسيا افتخار ديگرى را براى ايران رقم بزنند.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تركيب احتمالى استقلال در بازى امروز

تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابتهاى ليگ برتر امروز به مصاف راه آهن تهران خواهد رفت.طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، پيروز قربانى، پژمان منتظرى، خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى، حسين كاظمى، مجتبى جبارى، سياوش اكبرپور، آرش برهانى وعليرضا عباسفرد به ميدان بفرستد.شايان ذكراست اين ديدار امروز ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد.
    جانواریو چرا نیست !

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند ماه انتظار دربى را كشيديم

اميرآبادى: به برد عادت كرده ايم

پيستون ريزنقش استقلال بر اين اعتقاد است كه تيمش ديگر به پيروزى در هر ميدان عادت كرده. مهدى امير آبادى در خصوص بازى مقابل راه آهن به ابرار ورزشى گفت: اين ديدار مى تواند يكى از سخت ترين بازى هاى ما باشد. به خوبى از فوتبال راه آهن شناخت داريم و مى دانيم كه آنها فقط براى ارائه يك فوتبال زيبا به زمين گام برمى دارند اما به هر حال ما وظيفه داريم كه در اين ديدار هم مثل چند بازى اخير پيروز ميدان باشيم تا همچنان به نوار بردهاى متوالى مان ادامه دهيم. در اين فصل حتى فكر تساوى هم نداشته ايم. بازيكنان استقلال قبل از هر بازى تنها به يك چيز فكر مى كنند و آن پيروزى در زمين است. خوشبختانه به پيروزى در هر بازى عادت كرده ايم تا مقابل راه آهن هم فقط به ۳ امتياز بازى فكر كنيم. اميرآبادى در خصوص حضورش در تركيب ثابت استقلال گفت: من آماده هستم و مشكلى براى به ميدان رفتن ندارم. در صورت صلاحديد كادر فنى مقابل راه آهن بازى مى كنم تا بتوانم در كنار ديگرهمتيمى هايم نقشى جهت پيروزى استقلال داشته باشم. مقابل راه آهن از تمام فرصت ها استفاده مى كنم تا در صورت ايجاد موقعيت مناسب براى استقلال گلزنى كنم.اميرآبادى درپايان نتايج استقلال را در هفته هاى آتى چنين پيش بينى كرد. ما چند بازى سخت و فشرده را پيشرو داريم كه قطعاً در صورت امتيازگيرى در اين چند بازى مى توانيم قهرمانى خود را مسجل كنيم. استقلال با شكست دادن راه آهن با انگيزه اى دوچندان به مصاف پرسپوليس مى رود. با توجه به تأثيرگذارى نتيجه ديدار راه آهن در دربى با تمام هوش و حواس به مصاف تيم ياورى مى رويم تا انگيزه لازم را براى پيروزى در دربى داشته باشيم. چند ماه براى روز دربى انتظار مى كشيم، به همين دليل دوست ندارم در اين بازى بازنده ميدان باشيم. استقلال با شكست دادن پرسپوليس سند قهرمانى خود را به امضا مى رساند تا نتيجه تلاش هاى يك فصل را با كسب عنوان قهرمانى ببيند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جانواریو چرا نیست !
    تركيب احتماليه!به نظر من 50%فرق داره،2 اخطاره ها بيرون برند و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •