خیلی طول می کشه تا ثابت بشه؟؟؟؟؟
پس امشب باید بیدا بمونم امتحان کنم ببینم چی می شه
یعنی اگر از 12 به بعد هنوزم توی پنل ایرانسل من باشه می شه استفاده کرد؟؟![]()
همراه اول و رایتل طرح هاش بهتره یا ایرانسل؟! کیفیت اونها چطور هستش ؟!
صد در صد ایرانسل طرح های متنوع و بیشتری داره و در مقایسه با رایتل قیمت مناسب تری داره
سرعت بیشتری در مقایسه با همراه اول و رایتل داره در واقع همراه اول و رایتل سرعتشون رو نهایتا 1 مگابایت محدود کردن اما در بعضی جا ها رایتل شبکه اش از ثبات بهتری نسبت به بقیه برخورداره!
کیفیت کاملا بستگی به منطقه ای که هستید داره در هر مکانی ممکنه یکی از اینها پر سرعت تر باشند. پس بهتره امتحان کنید. اما در حالت کلی از لحاظ تنوع طرح ها و میزان پوشش شهرها ایرانسل جلو هست اما بیشترین ناپایداری رو هم داره یعنی اولویتش بر مساحتی هست که تحت پوشش میگیره نه کیفیت آن. همراه اول برعکسه نقاط کمتری پوشش داره اما همون جاهایی هم که داره خوب و پایدار هست.کلا تا جایی که دیدم میزان رضایتمندی کاربران همراه اول بیشتر از ایرانسل هست.رایتل هم سیاستش بیشتر به همراه اول نزدیکه.
به نظر من که سیاست ایرانسل درسته !! چرا که تحت پوشش بردم مناطق زمان بر هست ولی هر موقع بخوان با تزریق پهنای باند میتونن کیفیت رو بالا ببرن
ولی اگر همین الان رایتل و تنهای اول پوشش به اندازه ایرانسل داشتن خیلی خیلی وضعشون خرابتر از ایرانسل بود !! چرا که پهنای باند کمتری از ایرانسل دارن !!!
یه دکل تو شهرمون ترجی شده و جالب اینکه ظاهرا rru نداره
و دکلی هم نیست که کوتاه باشه و بالا پشت بوم باشه و تقریبا بلنده و پوشش خوبی هم داشت
خیلی جالبه
منطقه ما از دی پارسال به صورت رسمی 3G شده
کلا آذرماه پارسال (زمان ازمایشی) و یک بار همین چند هفته پیش دیدم برای چند ساعت سرعت رو باز گذاشتند و بقیه اوقات روی 512 کیلوبیت یا 256 کیلوبیت محدود شده !!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)