سلام دوستان
من سربازیم افتادم پالایشگاه ستاره خلیج فارس(قرارگاه خاتم) کسی از امکانات اونجا اطلاعاتی داره؟
سلام دوستان
من سربازیم افتادم پالایشگاه ستاره خلیج فارس(قرارگاه خاتم) کسی از امکانات اونجا اطلاعاتی داره؟
Last edited by baxe_shz; 02-09-2013 at 17:27.
فرار دیگه زندان نداره فقط جریمه نقدی داره
با 4-5 روز بازداشت که مثلاً دیگه فرار نکنید تا معرفی بشید به یگانتون همین
من نیرو زمینی ارتش هستم و متاهل هم هستم. محل زندگی چالوس. ولی یگان افتادم گرگان.
از چالوس تا گرگان320 km فاصلست. در صورتی که فاصله چالوس تا تهران 200 km. میتونم انتقالی بگیرم برای تهرن؟
اگه میشه چی کار بایستی انجام بدم؟
من خدمتم سر پل ذهاب بود تیپ 1دادسرام اهواز همینجا واسم دادگه تشکیل میدن ؟اهواز چند روز باذداشت میشم؟فردا بخوام برم دادسرا چیکار مکنن میشه راهنمایم کنید ایا بر میگردم خونه یا نه دیگه ولم نمیکنن؟
بعد من از سال 11/9/89فراریم اضافه خدمت هم برام میزنن چقدر؟مثلا اگه یه سال بزنن خودمو بکشم بهتره چون نمیخوام 3 سال خدمت کنم دلیلم واسه فرار سرطان بابام بود ممنون میشم ج بدب من منظر راهنمای شما میمونم بعد میرم خدمو معرفی میکنم بعد معرفی نکنم چی مشه جدیه؟
داداش تقسیم شدی بلاخره؟ افتادی خود لشکر؟ صحبت نکردی در مورد ساری و ...؟ برای انتقالی معمولا باید 2 ماه گذشته باشی از مدتی که توی یگان هستی بعد میتونی برای انتقالی پیگر باشی.
دوست عزیز یعنی نمیشه با گرفتن مرخصی از دانشگاه ، برای سربازی اقدام کرد ؟ دیدم نمونه هایی که یک ترم تا یک سال مرخصی گرفتن و به سربازی رفتند و بعد ادامه ی تحصیل دادند...
وقتی در مقطع ارشد ، مرخصی بگیری ، فکر کنم بشه با مدرک لیسانس اقدام کرد؟!
آره. افتام خود گرگان. میگن ساری زیر نظر مشهد شده. نمیشه ساری بیافتم. دو آب هم نمیشه. سازمان نداره. حرفیه که اونا زدن بنا براین افتادم گرگان.
2 ماه که بگزره میشه و موفق میشم؟ یا امیدوار نباشم؟ شانس من که باشه هیچی درست نمیشه
همین کم مونده بود فرمانده شمال شرق بیاد امریه بده!
با امیر نتونستی صحبت کنی؟
سوال دیگه داشتی پ.خ بده.
معمولش ۲ ماه. من یکی از دوستام لشکر مشهد بود بعد ۳-۴ ماه انتقالی گرفت برای گرگان. اینجا هم باید روالش همین باشه. باز توی یگان سوال کنی بچه های بهت می گن.
ممنون میشم یاری کنید![]()
اگه پارتی نداشته باشین مثه من باید 4 ماه تو یگان خدمت کنید تا انتقالی بدن یعنی 6 ماه کلن خدمت کرده باشین : /
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)