تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1763 از 4105 اولاول ... 763126316631713175317591760176117621763176417651766176717731813186322632763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,621 به 17,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من سربازیم افتادم پالایشگاه ستاره خلیج فارس(قرارگاه خاتم) کسی از امکانات اونجا اطلاعاتی داره؟
    Last edited by baxe_shz; 02-09-2013 at 17:27.

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سعی کن توجیه شون کنی مشکل خانوادگی داشتی .. بگو افسردگی داشتم اعصابم ناراحت بود .. باید تا میتونی فرارت رو توجیه کنی .... یه چیز دوستانه بهت بگم سعی کن از همین العان یه داستان برای خودت طراحی کنی با موضوع خانوادگی.... نری اونجا حرف عشق و عاشقی بزنی ها که قشنگ طرف چند ماه برات حبس مینویسه
    معمولا یکی دو هفته بازداشت بعلاوه مقداری جریمه نقدی ... اگر نتونی توجیهش کنی ممکنه اضاف هم بزنه
    والا زمان ما که تو دادسرا همه با لباس نظامی میرفتند حالا مورد شما رو نمیدونم ولی نپوشیدی هم فکر نکنم مشکلی باشه
    فرار دیگه زندان نداره فقط جریمه نقدی داره
    با 4-5 روز بازداشت که مثلاً دیگه فرار نکنید تا معرفی بشید به یگانتون همین

3. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

من نیرو زمینی ارتش هستم و متاهل هم هستم. محل زندگی چالوس. ولی یگان افتادم گرگان.
    از چالوس تا گرگان320 km فاصلست. در صورتی که فاصله چالوس تا تهران 200 km. میتونم انتقالی بگیرم برای تهرن؟
    اگه میشه چی کار بایستی انجام بدم؟

داره خودمونی میشه achi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرار دیگه زندان نداره فقط جریمه نقدی داره
    با 4-5 روز بازداشت که مثلاً دیگه فرار نکنید تا معرفی بشید به یگانتون همین
    من خدمتم سر پل ذهاب بود تیپ 1دادسرام اهواز همینجا واسم دادگه تشکیل میدن ؟اهواز چند روز باذداشت میشم؟فردا بخوام برم دادسرا چیکار مکنن میشه راهنمایم کنید ایا بر میگردم خونه یا نه دیگه ولم نمیکنن؟
    بعد من از سال 11/9/89فراریم اضافه خدمت هم برام میزنن چقدر؟مثلا اگه یه سال بزنن خودمو بکشم بهتره چون نمیخوام 3 سال خدمت کنم دلیلم واسه فرار سرطان بابام بود ممنون میشم ج بدب من منظر راهنمای شما میمونم بعد میرم خدمو معرفی میکنم بعد معرفی نکنم چی مشه جدیه؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من نیرو زمینی ارتش هستم و متاهل هم هستم. محل زندگی چالوس. ولی یگان افتادم گرگان.
    از چالوس تا گرگان320 km فاصلست. در صورتی که فاصله چالوس تا تهران 200 km. میتونم انتقالی بگیرم برای تهرن؟
    اگه میشه چی کار بایستی انجام بدم؟
    داداش تقسیم شدی بلاخره؟ افتادی خود لشکر؟ صحبت نکردی در مورد ساری و ...؟ برای انتقالی معمولا باید 2 ماه گذشته باشی از مدتی که توی یگان هستی بعد میتونی برای انتقالی پیگر باشی.

7. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این فرضی شما اساسا غلطه یعنی اینکه یک سال مرخصی بگیرید و با کسری که دارید سال ریگه خدمت رو تمام کنید زیرا شما در هنگام ارسال دفترچه خدمت دو حالت دارید یا از فارغ التحصیل باشید یا اینکه انصراف داده باشین به عبارتی نظام وظیفه از شما مدرکی مبنی بر اتمام تحصیل از سوی دانشگاه می خواد.
    اعزام بچه های بالاتر از دیپلم اول ماه های زوج انجام میشه که اگر ظرفیت مثلا آبان پر باشه به دو ماه بعد بیافته البته در زمستون به علت سردی افراد تمایل کمتری دارند.
    از مرخصی های استحقاقی استفاده نشده در پایان خدمت چیزی کم نمیشه فقط آخر خدمت می تونید از آنها استفاده کنید البته الان به ازای هر ماه 1 روز مرخصی میدن.
    دوست عزیز یعنی نمیشه با گرفتن مرخصی از دانشگاه ، برای سربازی اقدام کرد ؟ دیدم نمونه هایی که یک ترم تا یک سال مرخصی گرفتن و به سربازی رفتند و بعد ادامه ی تحصیل دادند...
    وقتی در مقطع ارشد ، مرخصی بگیری ، فکر کنم بشه با مدرک لیسانس اقدام کرد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

داداش تقسیم شدی بلاخره؟ افتادی خود لشکر؟ صحبت نکردی در مورد ساری و ...؟ برای انتقالی معمولا باید 2 ماه گذشته باشی از مدتی که توی یگان هستی بعد میتونی برای انتقالی پیگر باشی.
    آره. افتام خود گرگان. میگن ساری زیر نظر مشهد شده. نمیشه ساری بیافتم. دو آب هم نمیشه. سازمان نداره. حرفیه که اونا زدن بنا براین افتادم گرگان.
    2 ماه که بگزره میشه و موفق میشم؟ یا امیدوار نباشم؟ شانس من که باشه هیچی درست نمیشه

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره. افتام خود گرگان. میگن ساری زیر نظر مشهد شده. نمیشه ساری بیافتم. دو آب هم نمیشه. سازمان نداره. حرفیه که اونا زدن بنا براین افتادم گرگان.
    2 ماه که بگزره میشه و موفق میشم؟ یا امیدوار نباشم؟ شانس من که باشه هیچی درست نمیشه
    همین کم مونده بود فرمانده شمال شرق بیاد امریه بده!‌
    با امیر نتونستی صحبت کنی؟
    سوال دیگه داشتی پ.خ بده.
    معمولش ۲ ماه. من یکی از دوستام لشکر مشهد بود بعد ۳-۴ ماه انتقالی گرفت برای گرگان. اینجا هم باید روالش همین باشه. باز توی یگان سوال کنی بچه های بهت می گن.

11. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه achi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خدمتم سر پل ذهاب بود تیپ 1دادسرام اهواز همینجا واسم دادگه تشکیل میدن ؟اهواز چند روز باذداشت میشم؟فردا بخوام برم دادسرا چیکار مکنن میشه راهنمایم کنید ایا بر میگردم خونه یا نه دیگه ولم نمیکنن؟
    بعد من از سال 11/9/89فراریم اضافه خدمت هم برام میزنن چقدر؟مثلا اگه یه سال بزنن خودمو بکشم بهتره چون نمیخوام 3 سال خدمت کنم دلیلم واسه فرار سرطان بابام بود ممنون میشم ج بدب من منظر راهنمای شما میمونم بعد میرم خدمو معرفی میکنم بعد معرفی نکنم چی مشه جدیه؟بعد واسه ادامه خدمت میفرستنم همونجا یا امکان داره جابجام کنن؟
    ممنون میشم یاری کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه پارتی نداشته باشین مثه من باید 4 ماه تو یگان خدمت کنید تا انتقالی بدن یعنی 6 ماه کلن خدمت کرده باشین : /

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •