دوستان اگر از v - p - n استفاده کنیم مشکلی واسمون پیش نمیاد؟
تحت پیگرد قرار میگیریم؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اگر از v - p - n استفاده کنیم مشکلی واسمون پیش نمیاد؟
تحت پیگرد قرار میگیریم؟
ممنون
Virtual private Network برای امن کردن ارتباط ها به وجود آمده که الان به عنوان چیزت-ر شکن استفاده میشه
شما نگران چیزی نباش فقط کار خلاف قوانین نکن
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
شماها هنوز نفهمیدید موضوع چیه؟
تمام سایت دونه به دونه فیلتر میشند تا برند امضا بدند تا زمانی هم که مدیرش نره باز نمیشه
من که اینجوری شنیدم احتمال 99% هم میدم همین درسته![]()
ممنون از شما
من برای دانلود از رپیدشر میخوام بگیرم.هر وقت خرابه دوستم میگه با وی پی ان به راحتی دانلود میکنه.
موردی نداره؟
نه عزیز جان مورد نداره
نخیر مشکلی ندارد
موفق باشید
مشخصه راضی بودید مگرنه تعداد پستاتون از من بیشتر می شد.
سلام
دوستان بدون رفتن به پنل کاربري از کجا ميشه فهميد از چه نوع سرويسي استفاده ميکنيم 128 ،512 يا 1مگ
چرا مشکل داره منم خود اکانت 1 ساله رپید دارم .رپید ip ها را چک می کنه زمانی که شما بدون v**p**n
دانلود کنید ip از ایرانه ولی اگر از اون استفاده کنید ip تون از یه کشوریه مثل آمریکا....
رپید شیر در قوانین جدیدش روی استفاده از یک اکانت در 2 کشور بسیار حساسه و تا متوجه بشه اکانت میبنده وشما باید اکانت ریسیت کنی من 2 بار چنین مشکلی واسم پیش اومد.می تونی به قسمت view log تو اکانت پریمومت بری و ip ها را که دانلود داشتن ببینی کلا همیشه با همون v********p****n دانلود کن
با این حرف ثابت کردی از خود شاتل هستی همه می دونند محدودیت رپیدشیر از خود شاتل اعمال میشه چون روی بعضی از شرکتها سرعت رپید کم نشده.
اگه اینطوریه پس چرا من دارم از رپید مثه سابق دانلود میکنم البته چند روزی مشکل داشتم که اونم همه داشتند ولی الان برا من سرعت به خصوص از رپید به روال قبلش گذشته
موفق باشید
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)