سلام دوستان کسی vip مکس نت داره سرعت شبانه چنده اون هم محدود کردن یا نه ؟ ممنون اگه جواب بدین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان کسی vip مکس نت داره سرعت شبانه چنده اون هم محدود کردن یا نه ؟ ممنون اگه جواب بدین؟
تا دیشب که محدود نکرده بودن و ثابت با سرعت 444 دانلود کرده بود حالا ببینیم امشب چی میشه.
خاک تو سرشون کنن منم 512 نامحدود ماکس دارم
سرعت از 47 شده 28 تا 30 :/
راستی فقط برای ماکسنت اینطوری شده ؟؟؟
مسئولین نامرد حرامزاده حرومخور بچه .... قول افزایش سرعت داده بودن که اینطوری شد
حرومشون بشه
همونطور که میگن شب عیدی بازارو کنترل می کنیم تا قیمت ها افزایش پیدا نکنه شب عیدی میری خرید می بینی کم کمش 200% قیمتا رفته بالا
حرفی هم بزنی میگن اینجا ایرانه و کشور اسلامی و همه چی بر پایه عدالته
80 تومن پول اینترنت میدم
همیشه تایم اوت دارم هر چند روز یکبار کلا اینترنتم قطع میشه اینم اومد روش سرعت از 50 به 30 کاهش دادن
با زنگ زدن هم نمیشه کاری کرد چون تا الان سابقه نشون نداده که زنگ بزنی به نتیجه برسی
ولی شاید با شکایت بشه یه کارایی کرد . . .
من هم فردا بهشون ( مکس نت دزد ) زنگ میزنم ، شورش رو در آوردن اگه من که پول مثلا یک مگ رو دادم چرا باید سرعتم رو روی 512 بیارن و اونی که پول 512 رو داده چرا باید سرویسش رو بیارن رو 256 ؟ آیا این دزدی در روز روشن نیست ؟ اینکار دقیقا عینه دزدی هست و توجیح شون هم بحث 8 به 1 و اینها هست در حالی که وقتی میخوای بخری این رو مطرح نمیکنن و میگن که سرعت دانلود اینقدره ، خیلی بیشرفن که دارن دزدی میکنن
وااااااای
تبریک تبریک تبریک تبریک
الان رو آسمونام
اینم برا اینکه اسپم نشه بیان گیر بدن
![]()
سلام
128 نامحدود من که فعلا خوبه !!!
احتمالا منم بعد یه مدت بیام مگایی چیزی بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
در ضمن تبریک ویژه برای برد بازی!! البته من خودم نتونستم ببینم به خاطر مشغله خیلی زیاد !!! ولی از رفتار مردم تو شهر میشه فهمید![]()
منم می خوام سرویس اینترنتمو عوض کنم این ماکسنت واقعا دزد بیشرف هست
دوستان وضع مخابرات یا همارا چطور هست ( سرعت دانلود و قیمت ) ؟؟
قیمت ها رو که میتونی تو سایت ببینی
ولی مثل اینکه مخابرات داره بعد از چند ماه دوباره میره تو اوج
==========
من خودم 2 ماه پیش وقتی که مخابرات رو جمع کردم رفتم صبا که پورت نداشتن ، بعدش رفتم مکس که برای 512 برنزی برم 90 تومن صورتحساب جور کردیه لحظه مخم صوت کشید ولی با اینکه پولش رو دادم خدا خدا میرکدم که جور نشه
بعد از چند دقیقه اومد گفت که پورت نداریم
الان میبینم که چقدر خوب شد اون رو نگرفتم![]()
Last edited by fanoostalaei; 14-02-2014 at 23:27.
فکر کنم 20% درامد این isp ها از همین مخارج الکی که اولش میگیرن باشه
ضمنا منم یه اولترا میگیرم. اگه شبانه اینو بده راضیمفقط خدا میدونه کی بازم مخابرات بعد از این اوج با کله سقوط میکنه پایین
![]()
فکر کنم پهنای باند جدید خریده که اینجوری داره خیرات میکنه
کارش به جایی رسیده بود که نامحدود هارو هم لیمیت کرده بود ولی الان 8 مگ داده با شبانه همون سرعت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)