دوست عزیز از کجا شکایت کردید؟ من هم مرکز مخابرات آزادی (فیبر) هستم و فقط از آسیاتک میتونم سرویس بگیرم!
من هم باید شکایت کنم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز از کجا شکایت کردید؟ من هم مرکز مخابرات آزادی (فیبر) هستم و فقط از آسیاتک میتونم سرویس بگیرم!
من هم باید شکایت کنم![]()
تعرفه سرویسها کاهش پیدا نکرده!فقط تعرفه حجم اضافی کاهش پیدا کرده البته با کاهش حجم جبرانش کرده یعنی قبلا یک گیگ میشد 1024 مگ اما الان به 1000 مگ کاهش دادن یعنی این شرکت دزد در حال کم فروشی به مشترکینش می باشد.مشترکا باید این موضوع کم فروشی این شرکت را به سازمان تنظییم مقررات اطلاع بدند.اینقدر از حقتون نگذرید!!
شکایت کنید صد درصد پیگیری میکنن
من اول فکر میکردم شاید اینا هم الکی باشه ولی بعد 15 روز به چیزی که میخواستم رسیدم
اونم این بود:
موقعی که برای اولین باز میخواستی سرویس بگیری و از سایت اقدام میکردی تو یه قسمتی باید یکی از این دو گزینه رو حتما انتخاب میکردی:
1 - نیاز به کارشناس حصوری دارم 9500 تومن
2 - نیاز به کارشناس تلفنی دارم 7500 تومن
حتما باید یکیش رو انتخاب میکردی حتی اگر خودت بلد باشی!
من با عکس و... یه شکایت زدم هفته بعدش با موبایلم تماس گرفتن(شماره هم نداشت!)
و بعد 2 هفته مشکل حل شد و یه گزینه دیگه اضافه کردن که دقیق یادم نیست چی بود ولی یه همچین مضمونی داشت
3 - خودم تنظیمات رو انجام میدم (0 تومن)
البته به درد من که نخورد چون من چند ماه قبلش ثبت نام کرده بودم و این فقط برای ثبت نامی های جدید بود ولی خوب اینکارو کردم تا حق یوزر های جدید خورده نشه
چندین صفحه قبل هم تصاویر و.. رو گذاشتم.
Last edited by alex_pk; 13-03-2014 at 21:17.
چنین گزینه ای نیست شما یک بار امتحانی برای ثبت نام جدید اقدام کنید به همین مرحله که میرسین میبینین که فقط همون گزینه ها هست که یا 9500 باید بدی یا 7000
گفتم شاید زرنگ بازی در آوردن دوباره به حالت قبل برگردوندنچنین گزینه ای نیست شما یک بار امتحانی برای ثبت نام جدید اقدام کنید به همین مرحله که میرسین میبینین که فقط همون گزینه ها هست که یا 9500 باید بدی یا 7000
ولی خوب الان به عنوان ثبت نامی جدید چک کردم دیدم گزینه 3 رو داره هنوز.
![]()
برای من چنین گزینه ای نداره.
فکر کنم فقط برای مشترکین جدید باشه. که این هم تخلف هست
با چه شماره ای باید با آسیاتک تماس گرفتم؟
021 - 1544 رو می گیرم میگه در شبکه موجود نیست!
اینترنتم حسابی قطع و وصل میشه![]()
1544 را باموبایل بدون 21 بگیر!
سلام
اینم هست
021-82144000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)