بهت تسلیت میگم .از فکر نامحدود باید بیایم بیرون.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهت تسلیت میگم .از فکر نامحدود باید بیایم بیرون.
![]()
منم همین مشکلو داشتم...هم رو مودم هم رو تلفن توی پذیرائی اسپلیتر زدم بازهم مودم وصل نمیشد و چراغ نارنجی در حال چشمک زدن بود...اسپلیتر مودم رو کندم ولی اسپلیتر روی تلفن رو گزاشتم بمون مشکلم حل شد.
معمولا تلفنها روی خط نویز میندازن..شماهم همین شیوه رو امتحان کن ایشالله درست میشه و نیازی هم به بی تلفن کردن خونه نمیشه!![]()
دو تا تلفن ندارم فقط یکی که اونم تو پذیراایی هست وگرنه مودمم بااسپلیتر به پریز وصله
Last edited by sasan.69; 20-08-2013 at 21:18.
اسپلیتر روی تلفن گذاشتم باز هم سرعت نوسان داره و خیلی کند هست..تعجب میکنم چرا فقط اندیشه اومدم اینجوری شده
داش ساسان اسپلیترتو از اتاقت بردار برو وصل کن به تلفن پذیرایی، بعد مودمو بدون اسپلیتر وصل کن به خطت ببین مشکلت حل میشه یا نه
مهیار عزیز این کارم کردم جواب نداد وقتی پریز تلفن رو کلا بکشم نسبتا خوب میشه هرچند سرعت دانلود نوسان زیاد داره
دوستان این مشکل برای پورت های مخابرات اندیشه هست یا خود اندیشه یا هر دو؟
دقیقا نمیدونم اما آدرس سایت rasht.askiran.com که این ادرس برام باز نمیشه و تمیتونم تو حساب کاربریم برم!
شما آدرس dci.askiran.com رو بررسی کن و یوزر و پسوردتو وارد کن. اگه اندیشه هم خراب باشه دیگه شرکتی باقی نمی مونه که نامحدود خوب بده!![]()
نمیتونم وارد بشم
بله واقعا شرکتی نیست که نامحدود خوب داشته باشه وقتی خطم رو جمع کردم از 2020 فرداش یه خانومی زنگ زد گفت عذر میخوایم بابت سرعت و سرویس نامطلوب یه جورایی میخواست راضیم کنه که اگه خوب شد برگردم منم گفتم امیدوارم درست بشه برای مشتری های جدیدتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)