من يه سوال خيلي ايزي دارم من همين امروز xbox گرفتم براي ريختن بازي روي هاردش بايد چكار كنم ؟
من يه سوال خيلي ايزي دارم من همين امروز xbox گرفتم براي ريختن بازي روي هاردش بايد چكار كنم ؟
وقتی بازی رو میزاری قبل از اینکه بازی کنی تو قسمتmy xboxهمون بخش اولYرو میزنی بعد یه منو میاد اینیستال گیم رو میزنی نصب میشه خودش
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
فکر کنم آقا میثم داشته باشه
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
فکر کنم از تهویت باشه چون من بعد از4ساعت بازی بعضی وقت ها شاید یکی دو فریم بیاد پایین
افت فریم امروزا دیگه زیاد طبیعی نیست
فکر نمیکنم از دی وی دی باشه چون اون مو قع مشکل یه جای دیگه میشد اگه هم چرخش نداشته باشه اون موقع فکر کنم دستگاه ارور بده![]()
Last edited by s.j-rez; 21-08-2010 at 15:21. دليل: یه اشتباه بود:31:
این مشکل بالاخره حل شد یا هنوز هست.
اونطوري كه من شنيدم سازندگان در new Xbox 360 اصلا روشن شدن سه چراغ قرمز رو غير ممكن كردن ! يعني اصلا چراغ قزمزي براي دكمه ي power تعبيه نشده ! ....
تو برد جاسپر تقریبا رسید به10درصد که اون هم من روزی9ساعت بازی میکنم آخ نگفته تو این جدید ها هم رسیده به صفر
اگه هم این جدیده ها بخوان3چراغه بشن خودشون خودشون رو سریع خاموش میکنند
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
مدل جدید ایکس باکسه که هنوز تو ایران اون طوری ها نیست و گرونه480 ولی جاهای دیگه ارزونه
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه مدل هست ديگه فقط !
با هارد 250 گيگ و قابليت هاي ديگه كه تازه هم كپي خور شده ولي قيمتش 500 هزار تومان هست تو ايران !
من واقعا متعجبم قيمت جهانيش 299$ هست بعد اين فروشنده هاي ايراني ....![]()
این جدیدا دو مدله
توهارد فرق دارن 250واون یکی هم فکر کنم120
البته باندل همراه با کینکت هم دارن
چی کار کنم من![]()
3مدل داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)