تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1762 از 4105 اولاول ... 762126216621712175217581759176017611762176317641765176617721812186222622762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,611 به 17,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان اگه کسی تونسته به خاطر عمل قلب باز پدرش معافیت کفالت بگیره یا کسیو سراغ داره که از این طریق معاف شده ممنون میشم راهنمایی کنه
    اصل ماجرا اینطوریست که پدر گرامی شما را معرفی میکنن به بیمارستان ارتش واسه معاینه و ازمایش .کلی پول باید پیاده شی تازشم بعد 2 تا 3 ماه چشم انتظاری اگر درصد سلامتی پدر زیر 40% بود شما معاف میشید.یه نصیحت برادرانه واست میکنم بدون بند پ قوی اقدام نکن یکیرو میشناختم که دوبار عمل قلب یکی باز یکی بالون انجام داده بود ولی با اینحال بهش 45% دادن و طرف معاف نشد

2. این کاربر از aligholidost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام. تاریخ اعزامم 8/1 هستش و 4/31 فرجه یکساله فارغالتحصیلیم تموم شده وبدون غیبت. میخواستم بدونم اگه ارشد قبول شم باید چیکار کنم واسه ثبتنام؟
    یکی نیست جواب مارو بده

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

یکی نیست جواب مارو بده

برگ اعزامو ببر دانشگاه همين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام.
    کسی که در حین سربازی دانشگاه قبول میشه (ارشد یا دکترا)، چه کارهایی باید انجام بده تا ترخیص بشه؟
    مراحلش چیه؟ کسی کامل میدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه خدمت برم و در حین خدمت واسه معافیت ( کفالت ) اقدام کنم شانس معافیم بیشتر نمیشه؟؟ شنیدم اگه یکی اینجوری اقدام کنه خیلی بهش سخت نمیگیرن دلیلشم اینه که طرف خدمتشو اومده نخواسته بین کل قضیه رو بپیچونه....... اینم به هر حال یه نظریه اس

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من از یک مهر میتونم از دانشگاه یک سال در مقطع ارشد مرخصی بگیرم و تا یک مهر سال بعد ( 12 ماه ) برم خدمت چون میترسم این سهمیه ی سابقه جبهه برداشته بشه
    1 - من اگه از اواسط مهر دفترچه پست کنم ؛ کی اعزام میشم ؟ باید حتما در اولین فرصت اعزام بشم. نظام وظیفه راه میاد ؟ دفترچه پست نکنم بعد اعزامم مثلا دی بیافته ؟ اینجوری به فنا میرم آبان اعزامم میکنند ؟
    2 - پدرم 24 ماه سابقه داره . مطمئناً 8 ماه کم میشه ؟ ممکنه نامردی کنند و کمتر کم کنند ؟ چون اگه 7 ماه کم کنند ، 14 ماه باقی میمونه و عملآ 2 ماه کم میارم و دانشگاه بیشتر از 12 ماه مرخصی نمیده!
    3 - با فرض اینکه 8 ماه کسر کنند ، 13 ماه باقی میمونه . اگه از مرخصی های دوره سربازی استفاده نکنم ، آخر کار چند روز واسه ام کم می کنند ؟ کلآ راهی هست که یک ماه دیگه هم کم بشه و دقیقا سرِ یک سال سربازی تموم بشه؟!

خدا ازشون نگذره که هر ثانیه با سرنوشت و آینده ی آدم بازی میکنند . هر روز باید یه برنامه ریخت و استرس داشت واسه آینده
    Last edited by asroma08; 01-09-2013 at 17:59.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من از یک مهر میتونم از دانشگاه یک سال در مقطع ارشد مرخصی بگیرم و تا یک مهر سال بعد ( 12 ماه ) برم خدمت چون میترسم این سهمیه ی سابقه جبهه برداشته بشه
    1 - من اگه از اواسط مهر دفترچه پست کنم ؛ کی اعزام میشم ؟ باید حتما در اولین فرصت اعزام بشم. نظام وظیفه راه میاد ؟ دفترچه پست نکنم بعد اعزامم مثلا دی بیافته ؟ اینجوری به فنا میرم آبان اعزامم میکنند ؟
    2 - پدرم 24 ماه سابقه داره . مطمئناً 8 ماه کم میشه ؟ ممکنه نامردی کنند و کمتر کم کنند ؟ چون اگه 7 ماه کم کنند ، 14 ماه باقی میمونه و عملآ 2 ماه کم میارم و دانشگاه بیشتر از 12 ماه مرخصی نمیده!
    3 - با فرض اینکه 8 ماه کسر کنند ، 13 ماه باقی میمونه . اگه از مرخصی های دوره سربازی استفاده نکنم ، آخر کار چند روز واسه ام کم می کنند ؟ کلآ راهی هست که یک ماه دیگه هم کم بشه و دقیقا سرِ یک سال سربازی تموم بشه؟!

خدا ازشون نگذره که هر ثانیه با سرنوشت و آینده ی آدم بازی میکنند . هر روز باید یه برنامه ریخت و استرس داشت واسه آینده
    این فرضی شما اساسا غلطه یعنی اینکه یک سال مرخصی بگیرید و با کسری که دارید سال ریگه خدمت رو تمام کنید زیرا شما در هنگام ارسال دفترچه خدمت دو حالت دارید یا از فارغ التحصیل باشید یا اینکه انصراف داده باشین به عبارتی نظام وظیفه از شما مدرکی مبنی بر اتمام تحصیل از سوی دانشگاه می خواد.
    اعزام بچه های بالاتر از دیپلم اول ماه های زوج انجام میشه که اگر ظرفیت مثلا آبان پر باشه به دو ماه بعد بیافته البته در زمستون به علت سردی افراد تمایل کمتری دارند.
    از مرخصی های استحقاقی استفاده نشده در پایان خدمت چیزی کم نمیشه فقط آخر خدمت می تونید از آنها استفاده کنید البته الان به ازای هر ماه 1 روز مرخصی میدن.

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من یه سال پشت کنکور موندم و اردیبهشت ماه دفترچه ارسال کردم که غیبت نخورم از شانس خوبم فرداش برگ آماده به خدمتم اومد(اینجوریشو واقعا ندیده بودم.)
    اعزام 19تیر بود ، دو ماه انداختمش عقب یعنی 19 شهریور و حالا که نتایج کنکور رو 21 ام میدن من چه گلی باید به سرم بگیرم؟
    این ماجرای سربازی منو یه سرویس کامل کرد یعنی!!!!!
    کسی چیزی نمیدونه؟کارم خیلی گیره...

داره خودمونی میشه achi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام اقا من سال 89 از خدمت فرار کردم 4 ماه بودم که از کردستان فرار کدم امروز دژبان اومد احضلریه داد فردا میرم خودمو معرفی میکنم دادسرا کسی میدونه چه بلای به سرم میارن؟ زندان میفرستنم 3 سال فراری بودم بعد میخوام برم دادسرا با لبلس نظام باید برم؟ممنون میشم بم سریع کمک کنید دارم دیونه میشم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    کسی که در حین سربازی دانشگاه قبول میشه (ارشد یا دکترا)، چه کارهایی باید انجام بده تا ترخیص بشه؟
    مراحلش چیه؟ کسی کامل میدونه؟
    شما مدرک قبولی دانشگاه رو میبری یگانت اونا استعلام میگرند ترخیصت میکنند
    اگه خدمت برم و در حین خدمت واسه معافیت ( کفالت ) اقدام کنم شانس معافیم بیشتر نمیشه؟؟ شنیدم اگه یکی اینجوری اقدام کنه خیلی بهش سخت نمیگیرن دلیلشم اینه که طرف خدمتشو اومده نخواسته بین کل قضیه رو بپیچونه....... اینم به هر حال یه نظریه اس
    نه عزیز من این حرفا چیه یا شما معاف میشی یا نمیشی چه قبل از خدمت چه تو خدمت فرقی نمیکنه قانون مشخصه

سلام دوستان ،
    من یه سال پشت کنکور موندم و اردیبهشت ماه دفترچه ارسال کردم که غیبت نخورم از شانس خوبم فرداش برگ آماده به خدمتم اومد(اینجوریشو واقعا ندیده بودم.)
    اعزام 19تیر بود ، دو ماه انداختمش عقب یعنی 19 شهریور و حالا که نتایج کنکور رو 21 ام میدن من چه گلی باید به سرم بگیرم؟
    این ماجرای سربازی منو یه سرویس کامل کرد یعنی!!!!!
    شما تشریف میبرید خدمت اگر دانشگاه قبول شدین ترخیص خواهید شد در ضمن مطمئن باشید دو روز اول اموزشی خیلی مشکل نیست و اکثر مراکز چند روز اول رو مرخصی میدن

سلام اقا من سال 89 از خدمت فرار کردم 4 ماه بودم که از کردستان فرار کدم امروز دژبان اومد احضلریه داد فردا میرم خودمو معرفی میکنم دادسرا کسی میدونه چه بلای به سرم میارن؟ زندان میفرستنم 3 سال فراری بودم بعد میخوام برم دادسرا با لبلس نظام باید برم؟ممنون میشم بم سریع کمک کنید دارم دیونه میشم
    سعی کن توجیه شون کنی مشکل خانوادگی داشتی .. بگو افسردگی داشتم اعصابم ناراحت بود .. باید تا میتونی فرارت رو توجیه کنی .... یه چیز دوستانه بهت بگم سعی کن از همین العان یه داستان برای خودت طراحی کنی با موضوع خانوادگی.... نری اونجا حرف عشق و عاشقی بزنی ها که قشنگ طرف چند ماه برات حبس مینویسه
    معمولا یکی دو هفته بازداشت بعلاوه مقداری جریمه نقدی ... اگر نتونی توجیهش کنی ممکنه اضاف هم بزنه
    والا زمان ما که تو دادسرا همه با لباس نظامی میرفتند حالا مورد شما رو نمیدونم ولی نپوشیدی هم فکر نکنم مشکلی باشه

13. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •