تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1762 از 2376 اولاول ... 76212621662171217521758175917601761176217631764176517661772181218622262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,611 به 17,620 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بردن از ترس دربى!

چهارشنبه ۱۶/۱۱/،۸۷ هفته بيست و پنجم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 15:45، داور: يدالله جهانبازى، كمك ها: حيدر شكور و مرتضى كريمى

ايران ورزشى- شايد در آستانه دربى اين تصور به وجود آيد كه استقلال با احتياط خاصى مقابل راه آهن قرار مى گيرد و به نوعى دست به عصا حركت مى كند اما شرايط كنونى استقلال به گونه اى است كه اين تيم دوست ندارد با شك و ترديد گام به دربى بگذارد و براى اينكه پيش از دربى حرف و حديثى پشت سرش نباشد با همه قوا مقابل راه آهن قرار خواهد گرفت تا به قول معروف از همين جا زهر چشم گرفته باشد! استقلال در نيم فصل نخست در حالى راه آهن را از پيش رو برداشت كه يك تيم ناهماهنگ را در اختيار داشت اما شرايط استقلال در بازى امروز با بازى نيم فصل نخست كاملاً متفاوت است. حالا كمتر كسى را مى بينيم كه استقلال را به واسطه نمايش جذابش تحسين نكند. استقلال دچار تغييرات شگرفى شده و شايد شاگردان محمود ياورى عصر امروز همان نتيجه اى را بگيرند كه ديگر تيم ها گرفته اند. البته درباره راه آهن مى توان از الفاظ ديگرى هم بهره گرفت. راه آهن نسبت به ديگر حريفان استقلال كمى چغرتر است و به تعبيرى نام گربه سياه را هم يدك مى كشد براى همين شايد استقلال براى زدن گل هاى پى درپى در اين ميدان دشوارى بيشترى را تجربه كند و با اختلاف كمى در اين بازى پيروز شود البته همه اينها معادلاتى است كه درذهن ما نقش بسته و اين امير قلعه نويى است كه افكارش را عصر امروز نمايان خواهد كرد.

تركيب احتمالى راه آهن
    دروازه بان: نادر غبيشاوى - مدافعان ميانى: رضا نورمحمدى و ابراهيم كريمى - مدافعان كنارى: ابوذر رحيمى و على محمددهقان - هافبك هاى ميانى: مهدى تارتار ، حسين پاشايى و داود حقى- هافبك و مهاجمان كنارى: احمد تقوى و سهراب انتظارى - مهاجم: امير ابوچا

تركيب احتمالى استقلال
    دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: بيژن كوشكى، هادى شكورى و پيروز قربانى - هافبك دفاعى: حسين كاظمى - هافبك ها: خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى، مجتبى جبارى و فابيو جانواريو - مهاجمان: آرش برهانى و سياوش اكبرپور

داود حقى (راه آهن)

هافبك طراح راه آهن كه بازيكن مورد علاقه امير قلعه نويى هم هست بزرگترين تهديد براى استقلال محسوب مى شود. حقى كه تبحر خاصى در بازيسازى دارد در زدن ضربات كاشته هم بازيكن خطرناكى است. شايد هافبك ميانى راه آهن عصر امروز فعال ترين بازيكن تيمش باشد، هرچند كه نمى توان زارع و حسين آشنا را هم از ياد برد. با اين حال شانس حقى بيشتر از ديگر بازيكنان خواهد بود.

مجتبى جبارى (استقلال)
    جبارى كه مقابل استقلال اهواز بى ترديد برترين بازيكن تيمش بود عصر امروز هم پراميدترين بازيكن استقلال محسوب مى شود. پاس هاى مورب و تو در جبارى نقش اساسى در برترى احتمالى استقلال ايفا خواهد كرد. همه پاس ها در ميانه ميدان استقلال به جبارى ختم خواهد شد و شكى وجود ندارد كه جبارى هم به نيت پس گرفتن دوباره پيراهن تيم ملى همه توانايى اش را صرف اين بازى خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هشدار قلعه نويى به بازيكنان
    درباره دربى مصاحبه نكنيد

ايران ورزشى- با اينكه استقلال بازى راه آهن را پيش رو دارد اما حساسيت بازى دربى باعث شده كه امير قلعه نويى قبل از تمرين روزگذشته بازيكنان استقلال را جمع كند و به آنها هشدار دهد در مورد دربى مصاحبه نكنند. قلعه نويى قبل از تمرينات روز دوشنبه آبى پوشان هم در جمع عده اى از هواداران پرسپوليس كه مقابل در ورزشگاه دستگردى حضور داشتند گفت: «پرسپوليس خانه دوم من است» تا به نوعى حساسيت دربى را پايين بياورد.

جبارى دير آمد
    جبارى روزگذشته دير سر تمرين رسيد اين براى چندمين بار است كه مجتبى جبارى با تاخير در تمرين حاضر مى شود. امير قلعه نويى در حالى كه زيرلب غرغر مى كرد به اين بازيكن هشدار داد كه ديگر سر تمرينات دير حاضر شود.

قلعه نويى هم تمرين كرد

بيشتر وقت ها امير قلعه نويى با لباس شخصى فقط نظاره گر تمرين است. ديروز قلعه نويى بار ديگر با گرمكن ورزشى در تمرين آبى پوشان مشاركت كرد. قلعه نويى به شاگردانش نحوه صحيح پاسكارى را ياد مى داد كارى كه در تمرين دوشنبه هم انجام داده بود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سایت رسمی باشگاه استقلال که روز گذشته در حضور مدیران و مربیان این باشگاه افتتاح شد در اولین مصاحبه خود با واعظ آشتیانی را ترتیب داد و مدیرعامل باشگاه استقلال در این مصاحبه درباره آخرین وضعیت رضا عنایتی صحبت کرده است و البته با صراحت درباره ورزشگاه مرغوبکار مسائلی را مطرح می کند.

آقای مهندس شما از روزی كه به استقلال آمدید اخبار هیات‌مدیره باشگاه را در اختیار رسانه‌ها قرار نمی‌دهید. ممكن است حالا كه سایت باشگاه راه‌اندازی شده است توضیحاتی درباره جلسه دیروز هیات‌مدیره بدهید؟
    محور بحث جلسه دیروز هیات ‌مدیره درباره لیگ قهرمانان آسیا و سفر به جده برای اولین مسابقه در این رقابت‌هابود. ابتدا گزارشی از طرف بنده در این مورد مطرح شد و مباحث مالی این سفر مورد بحث قرار گرفت. هیات‌مدیره محترم در حد بضاعت تلاش‌هایی را در جهت تامین هزینه‌ها انجام داده است و این تلاش‌ها خارج از سیستم مالی سازمان به باشگاه استقلال بوده است. از زمان مدیرعاملی جدید و هیات‌مدیره چیزی بالغ بر 3 میلیارد تومان پول به سیستم تزریق شده كه با تدبیر و روش‌‌های منطقی و با مشورت با سرمربی و سرپرست بین بازیكنان و كادر فنی تقسیم گردیده است.

به نظر می‌رسد سازمان در شرایط فعلی با توجه به صدرنشینی استقلال در رقابت‌های لیگ برتر از عملكرد مجموعه مدیریتی استقلال راضی باشد. آیا از لحاظ مالی در این روزها باشگاه مورد حمایت بیشتر قرار می‌گیرد؟
    ما نیازمند حمایت مالی سازمان تربیت‌بدنی از تیم استقلال هستیم چرا كه امروز استقلال در فضای آرام به پیشرفت خود ادامه می‌دهد و این مهم حاصل تعامل همه‌جانبه بوده و برای اینكه این فضا تا پایان پابرجا باشد باید همه تلاش كنیم شرایط بهتری را فراهم كنیم. جا دارد در اینجا از كادر فنی، بازیكنان و عوامل اجرایی باشگاه به صورت ویژه تشكر كنیم. امیدواریم پاسخگوی زحمات این همكاران باشیم.

دیروز در خبرها آمده بود به دستور شما قرار است استقلال با پرواز مستقیم به عربستان برود.
    تجربه در گذشته نشان داده اگر پرواز دو مرحله‌ای باشد هم احتمال مشكل جسمی وجود دارد و هم بازیكنان را به شدت خسته می‌كند. متاسفانه تاریخ مسابقه با الاتحاد با تاریخ پروازهای مستقیم به جده تضاد دارد. ما می‌خواهیم پرواز مستقیم داشته باشیم به همین منظور در حال مذاكره هستیم تا حتی‌المقدور در پروازهای رفت و برگشت به صورت مستقیم سفر كنیم. یكی از مباحث دیروز جلسه هیات‌مدیره هم به این موضوع اختصاص داشت.

گویا دیروز صبح یكبار دیگر ستاد پشتیبانی لیگ قهرمانان آسیا در باشگاه استقلال تشكیل جلسه داد. به نظر می‌رسد شما فعالیت‌های این ستاد را به دقت دنبال می‌كنید.
    باشگاه استقلال اولین باشگاهی بود كه در این فصل ستاد پشتیبانی آسیایی خود را راه‌اندازی كرد ما در چندین جلسه شرایط مختلف و نوع عملكرد و رفتاری كه باید از طرف باشگاه انجام شود را مورد پیش‌بینی قرار دادیم تصمیمات خوبی را اتخاذ كردیم و به عنوان مثال شرایط ویژه‌ای را برای میزبانی از حریفان در نظر گرفتیم و به همین منظور از آقای مانوسی‌فر كه تجربه‌ بالایی دارند خواسته‌ایم نقش یك لیدر خوب را در شرایط میزبانی استقلال برای حریفان ایجاد كنند.

لیست مسافران استقلال به سفرهای آسیایی و مخصوصا عربستان بر چه اساسی تنظیم خواهد شد؟
    شیوه گزینش مبتنی بر احساسات نخواهد بود و ما سعی می‌كنیم براساس روال معمول عمل كنیم البته به دلیل جنبه‌های مذهبی سفر به عربستان از بخش بین‌الملل باشگاه خواسته‌ایم برای نفرات خارج از تیم و اداری و اجرایی باشگاه نسبت به صدور ویزای عربستان اقدام كنند اما هزینه‌های مرتبط به سفر را شخصا تقبل كنند. ما سعی می‌كنیم كنترل لازم را بر تعداد نفرات و هزینه‌ها داشته باشیم.

هواداران پرسش‌های زیادی درباره رضا عنایتی از شما دارند. آنها با ایمیل یا تماس تلفنی با باشگاه مدام می‌پرسند؛ تكلیف رضا عنایتی چه شد. لطفا به این پرسش‌ها پاسخ شفاف بدهید؟
    رضا عنایتی متعلق به باشگاه دیگری است او از لحاظ معنوی متعلق به استقلال است اما از نگاه مادی یك قرارداد حرفه‌ای با باشگاه اماراتی دارد و بنده در اخلاق حرفه‌ای باشگاه استقلال نمی‌بینم كه در این شرایط با بازیكنی وارد مذاكره شوند.

گویا عنایتی در یكی از مصاحبه‌هایش گفته بود از روزی كه اماراتی‌ها متوجه شدند استقلال مرا می‌خواهد نوع رفتارشان تغییر كرده و شرایط پیچیده‌ای را به وجود آوردند.
    آقای عنایتی یكی از بازیكنان مفید و مؤثر استقلال بوده‌اند و قابل احترام هستند اما باید اجازه بدهیم شرایط ایشان با باشگاه فعلی‌شان مشخص شوند. از هواداران می‌خواهم نسبت به این موضوع حرفه‌ای فكر كنند. آقای عنایتی هم به نكته‌ای اشاره كردند كه جای تامل دارد.

دیروز باشگاه درباره یكی از مسائل ورزشگاه مرغوبكار بیانیه‌ای صادر كرد. چرا ورزشگاه مرغوبكار كه قرار بود جایگاهی برای پرورش استعدادهای استقلال باشد با این همه حاشیه‌ روبرو است؟ چرا نباید از مرغوبكار فقط اخبار خوش به گوش برسد؟
    چون پایه و اساس این ورزشگاه از گذشته با نظارت همراه نبوده است. اگر از این به بعد هم نظارت نداشته باشد می‌تواند با مشكلات گذشته مواجه شود. در جایی كه نظارت وجود نداشته باشد طبیعتا قانون‌گریزی خواهد بود. البته در هیچ ارگان و سازمانی ضریب خطا صفر نخواهد بود اما باید سعی كرد با مسائل سلیقه‌ای برخورد نشود و همه چیز تابع سیستم باشد.

ورزشگاه مرغوبكار برای استقلال درآمدزاست؟
    اتفاقا یكی از دلایل شكایت حقوقی ما در آینده به همین موضوع مربوط می‌شود. مشخص نیست درآمدی كه در گذشته در مرغوبكار به وجود آمده چقدر بوده؟ به حساب چه كسی واریز شده و با چه مجوزی درآمدزایی صورت گرفته است؟ اختیارات در مجموعه در چه سقف و اندازه‌ای بوده است؟

شما می‌توانید حدودا یك رقمی را از درآمدهای مرغوبكار تا به امروز ارائه بدهید؟
    درآمدها و هزینه‌هایی كه مطرح است ظاهرا مخدوش است. به همین خاطر ما تصمیم داریم به زودی در دادگاه قضائی به این مسئله بپردازیم چون ما نه بازپرس هستیم و نه قاضی بنابراین اظهارنظری در این مورد فعلا مطرح نمی‌كنیم.

آقای انصاری‌فرد، مدیر عامل باشگاه پیروزی چند روز قبل اعلام كردند استقلال را حتما شكست می‌دهند، شما نمی‌خواهید درباره دربی تهران صحبت كنید؟
    من بر خلاف حریفان معتقدم نتیجه در زمین مشخص می‌شود و باید از مسائل احساسی پرهیز كنیم. اگر من به عنوان مدیرعامل استقلال احساسات را تحریك كنم تیم من هم دچار استرس می‌شوند چه خوب است با آرامش و بدون جنگ روانی به استقبال این مسابقه بزرگ برویم.

سؤال نظرسنجی سایت باشگاه درباره انتخاب داور ایرانی در مسابقه استقلال با پیروزی است، شما در این نظرسنجی شركت می‌كنید؟
    بله، دیشب شركت كردم و پاسخ من موافق بوده است، ما باید به داشته‌هایمان احترام بگذاریم. وقتی داوران ما در شرایط سخت قضاوت می‌كنند، شایسته نیست كه قضاوت این مسابقه را به آنها ندهیم به شرط اینكه داوران ما هم از این فرصت استفاده كنند و استعداد و ارتقاء خود را به افكار عمومی نشان دهند، البته فقط داور وسط نقش مهمی ندارد بلكه كمك‌داور‌ها هم بسیار كلیدی هستند، در انتخاب آنها هم باید نهایت دقت را انجام داد. امیدواریم داوران ایرانی نشان بدهند از توانایی خوبی برخوردارند.

منبع:سایت رسمی باشگاه استقلال

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویی: 3 امتیاز این بازی از داربی مهمتر است

ورزش > فوتبال داخلی - برای من خیلی مهم است که تیم ما با برد به داربی برود. چرا من باید احتیاط کنم؟

«من نمی گویم از بردها خوشحال نباشید ولی غرور نرود زیر پوستتان که همه چیز را می بازیم».
    امیر قلعه نویی پیش از آنکه آخرین تمرین استقلال در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شود چند دقیقه با بازیکنان صحبت کرد که خلاصه همه این جملات این بود: مغرور نشوید.
    استقلال فردا در ورزشگاه آزادی تهران باید با راه آهن بازی کند. مسابقه ای که همه فوتبالدوستان آن را در لفافه ای از ترس و احتیاط پیچیده اند ولی سرمربی آبی ها اصلا این فرضیه را قبول ندارد: «چرا باید از این بازی بترسم؟ برای من 3 امتیاز این بازی از بازی با پرسپولیس مهمتر است. اگر 3 امتیاز این بازی را نگیریم دیگر چیزی برای داربی نمی ماند. روحیه بازیکنان ما را 3 امتیاز این بازی می سازد».
    سرمربی با همان صراحتی که درباره 3 امتیاز بازی صحبت می کند درباره ترکیب اصلی تیمش هم حرف می زند: «من همان ترکیبی را به زمین می فرستم که در بازی های قبل بازی کرد. از همه بازیکنان اصلی تیم استفاده می کنم و واقعا برای 3 امتیاز بازی نقشه می کشم. دلیلی ندارد غیر از این عمل کنم».
    او در این بین هیچ استثنایی نمی شناسد: «در تیم ما خسرو (حیدری) دو اخطاره است اما به او هم استراحت نمی دهم. وقتی می گویم با تمام توان واقعا منظورم همین است. خسرو هم بازی می کند و مطمئن باشید به داربی هم می رسد».
    با این حال سرمربی آبی ها خیلی نگران است که برای تیمش حاشیه سازی نکنند: «تیم ما خیلی برای خبرنگاران جذاب است و کوچکترین مساله ای در دور و بر تیم به بزرگترین حاشیه فوتبال تبدیل می شود. دلم نمی خواهد حالا که تیم دارد کار خودش را می کند ما چوب بی احتیاطی و ندانم کاری کس دیگری را بخوریم. به همین دلیل اجازه نمی دهم برای تیمم حاشیه درست کنند».

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هافبك ارمنستانی راه آهن دیدار برابر استقلال تهران را از دست داد

هملت میختاریان هافبك ارمنستانی تیم فوتبال راه آهن شهرری دیدار این تیم برابر استقلال تهران را از دست داد.
    به گزارش ایرنا، این بازیكن به دلیل آسیب دیدگی نمی‌تواند راه آهن را در هفته بیست و پنجم لیگ برتر همراهی كند.
    اما مجید نوری محمدی هافبك راه آهن از بند مصدومیت رها شده و می‌تواند بار دیگر در تركیب این تیم قرار گیرد.

* بازیكنان تیم راه آهن امروز پاداش سه پیروزی متوالی خود را در لیگ برتر دریافت كردند.
    همچنین هیات مدیره این باشگاه اعلام كرد : تیم فوتبال راه آهن در صورت پیروزی مقابل استقلال تهران، پاداش ویژه‌ای را دریافت خواهند كرد.

* در مراسمی كه امروز در كمپ باشگاه راه آهن برگزار شد، بازیكنان و اعضای كادر فنی تیم فوتبال این باشگاه از زحمات محمد حسن انصاریفرد تجلیل كردند.
    مدیرعامل راه آهن در جمع كادر فنی و بازیكنان راه آهن گفت: خوشبختانه با درایت مربیان و تلاش بازیكنان، این تیم بهترین نتایج تاریخ ‪ ۵۷‬ساله خود را بدست آورده است.
    وی افزود : كسب سه پیروزی متولی و صعود به رده نهم جدول نشان می‌دهد كه این تیم توانایی راهیابی به رده‌های بالایی جدول رده بندی را دارد.
    انصاریفرد اظهار داشت : نتایج نیم فصل دوم لیگ برتر نمایانگر آن است كه راه آهن با كسب ‪ ۱۶‬امتیاز پس از استقلال تهران (‪ ۱۸‬امتیاز) در رده دوم قرار دارد كه امیدواریم روند موفقیت‌های تیم ادامه یابد.
    وی گفت: خوشبختانه راه آهن به مرحله‌ای از انسجام تیمی رسیده است كه می تواند مقابل تیم‌های پرطرفدار لیگ برتر نتایج قابل قبولی را بدست آورد.
    انصاریفرد به حضور سه ساله راه آهن در لیگ برتر اشاره كرد و افزود: دیگر این تیم دغدغه بقا در لیگ برتر را ندارد به طوریكه مسئولان در اندیشه كسب رتبه‌های بالای جدول رده بندی هستند.
    دیدار تیم‌های استقلال تهران و راه آهن شهرری در هفته بیست و پنجم لیگ برتر باشگاه‌های ایران عصر فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آریا: در وضعیت مطلوبی قرار دارم
    خبرگزاری آریا- برهانی گفت: جهت انجام بازی های قابل قبول برای استقلال هیچ مشكلی ندارم و در بازی قبلی فقط به خاطر خستگی به صورت ثابت در زمین مسابقه حضور نداشتم و تصمیم دارم به خاطر حساسیت امتیازات بیش از گذشته برای تیم گلزنی كنم.
    آرش برهانی ، مهاجم استقلال تهران ، تصریح كرد:‌اصلا ً مصدومیتی ندارم و فقط به دلیل خستگی و صلاحدید كادر مربیان روی نیمكت نشستم البته بازی مقابل استقلال اهواز آسان نبود و ما توانستیم 3 امتیاز حساس را در این مسابقه كسب كنیم.
    وی متذكر شد: با تمرینات مناسبی كه پشت سر گذاشته ایم در آمادگی مطلوبی بسر می بردم و در مقابل تیم ها به خوبی می توانم دروازه را دیده وگل بزنم كه امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
    برهانی به خبرنگار آریا تأكید كرد: برای بازی مقابل پرسپولیس زمان بسیاری در پیش داریم و فعلاً تمام تمركز خود را بر روی تیم راه آهن انجام داده ایم كه البته آنها از انگیزه بالایی برخوردار هستند.
    وی در پایان افزود: در مورد بازی پرسپولیس – استقلال حرفی نمی زنم چون اعتقاد دارم باید حرف ها را در زمین مسابقه زد و فكر می كنم كه یك بازی زیبا و پر گل را علاقمندان تماشا كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جبارى: نمى دانم، شايد به تيم ملى دعوت شوم
    جبارى آنقدر تجربه دارد كه در آستانه دربى اسير حواشى اين بازى نشود. جبارى همه توجه اش را به بازى امروز دوخته و قصد ندارد به چيز ديگرى فكر كند. جبارى درباره دربى و بازى امروز حرف هايى دارد كه همه اش از سر باتجربگى است: «ترجيح مى دهم در مورد دربى حرفى نزنم چون فعلاً همه حواس ما به بازى با راه آهن معطوف شده است و نبايد به آن بازى فكر كنيم. راه آهن تيم جوان و سختكوشى است و ما تمام تلاش مان را به كار خواهيم بست تا اين حريف را شكست دهيم. مطمئناً بازى سختى خواهيم داشت ولى تمام تلاشمان را انجام مى دهيم تا روند پيروزى هايمان را ادامه بدهيم و اجازه ندهيم تا روند پيروزى هايمان قطع شود.» جبارى كه مؤثرترين بازيكن تيم ملى مقابل كره شمالى بود و يك پاس گل مقابل عربستان داد درباره تيم ملى مى گويد: «در وهله اول تلاشم به نمايشى موفق در رابطه با ديدار با راه آهن بازمى گردد فكر مى كنم اگر در اين ديدار قابل قبول كار كنم و نمايش خوبى داشته باشم شايد براى ديدار با كره جنوبى به تيم ملى هم دعوت شوم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برهانى: آقاى گل نمى شوم!
    برهانى هر روز يك حرفى مى زند و اصلا معلوم نيست بالاخره مى خواهد آقاى گل شود يا خير ! آرش كه چند روز پيش گفته بود بدم نمى آيد آقاى گل شوم حالا مى گويد: «دنبال آقاى گلى نيستم. رفتار برهانى كمى مشكوك است، بسيارى بر اين باورند كه آرش دارد رد گم مى كند و شايد به خاطر اين رفتارها تحت پيگرد استقلالى ها قرار بگيرد! هواداران استقلال به شدت به دنبال يافتن اهداف برهانى هستند تا بدانند او مى خواهد آقاى گل شود يا خير، برهانى در اين باره توضيحات تازه اى مى دهد: «باور كنيد برنامه اى در اين مورد ندارم و دنبال آقاى گلى نيستم. هيچ اتفاقى به اندازه قهرمانى استقلال برايم مهم نيست و فقط به اين فكر مى كنم كه براى تيمم بازيكن مثمرثمرى باشم.» برهانى كه چند هفته پيش با نيكبخت مهاجم پرسپوليس در خصوص كسب عنوان آقاى گلى جدال لفظى داشت در اين مورد مى گويد: «همانطور كه گفتم به آقاى گلى فكر نمى كنم و نظرى هم در اين مورد ندارم، در ضمن هيچ وقت درباره نيكبخت حرف نزدم و احترام او براى من واجب است.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هافبك ملی‌‏پوش تیم استقلال تهران گفت: اینكه برخی از ملی‌‏پوشان از حمایت كارشناسان از من برای حضور در تركیب اصلی تیم ملی ناراحت هستند نظر خودشان است اما با كسی هماهنگی نكرده‌‏ام كه از من حمایت و طرفداری كند.

خسرو حیدری افزود: من برای حضور در تیم ملی فقط خدا را دارم. كارشناسانی هم كه الان از من حمایت می‌‏كنند شاید روزی از من انتقاد كنند. ما باید انتقادپذیر باشیم، به هر حال اگر كارشناسان می‌‏گویند باید در تركیب تیم ملی قرار بگیرم به من ارتباطی ندارد و نمی توانم جلو آنها را بگیرم سایرملی‌‏پوشان هم نمی‌‏توانند به نظر كارشناسان اعتراض كنند.
    وی ادامه داد:‌‏ همواره كارشناسان فوتبال كشورمان با زیر نظر گرفتن و با ارزیابی كافی از تیم ها و بازیكنان یك مطلبی را عنوان می‌‏كنند. به خصوص بازی درتیمی مثل استقلال و بسیار سخت است چرا كه در تمامی مسابقات زیر ذره‌‏بین هستیم اما در سایر تیم‌‏ها حتی اگر فیكس باشی یا نیمكت‌‏نشین هم باشید زیاد به چشم نمی‌‏آیید. من از اول فصل در تمامی بازی‌‏های تیم استقلال‌ بازی كرده‌‏ام و حتی در یك مسابقه هم نیمكت‌‏نشین نبودم. كارشناسان هم اگر یك صحبتی می‌‏كنند بر اساس توانایی‌‏های بازیكنان است.
    هافبك ملی‌‏پوش تیم استقلال تهران اضافه كرد:‌ من واقعاً‌ نمی‌‏دانم چرا برخی از بازیكنان تیم ملی از حمایت كارشناسان از من ناراحت هستند و به خود اجازه می‌‏دهند علیه یك كارشناس با سال‌‏ها سابقه موضع‌‏گیری كنند(البته منظور كارشناس مورد تاكید خسرو حیدری از رسانه های نوشتاری نیست).
    حیدری در خصوص شكایت تیم سابقش پاس همدان از وی مبنی بر دریافت 20 درصد از قرارداد خود با تیم استقلال تهران گفت: باز هم در آستانه‌‏ بازی با پرسپولیس قرار گرفتیم و این قبیل بحث‌‏ها مطرح شد كه بخواهند برایم حاشیه‌‏سازی كنند. اما در مورد این مساله خودم شخصاً‌ با آقای اولیایی مدیرعامل باشگاه پاس همدان صحبت خواهم كرد تا این موضوع به شكل مسالمت‌‏آمیز حل شود.
    وی افزود: شرایط فعلی تیم استقلال تهران بسیار حساس است چرا كه حفظ صدرنشینی بسیار سخت‌‏تر از رسیدن به صدر جدول است. ما باید با همدلی و اتحاد این كار مهم را انجام دهیم. خوشبختانه در حال حاضر بازیكنان از آمادگی بالایی برخوردار هستند و با انگیزه بالا به فكر كسب سه امتیاز بازی مقابل راه‌‏‌‏آهن هستیم تا آماده دیدار دربی شویم.
    هافبك تیم استقلال تهران ادامه داد: تیم راه‌آهن از جمله تیم‌‏های مدعی لیگ برتر است كه در هفته‌‏های اخیر بازی‌‏های قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشته است. البته ما در دور رفت نیز بازی بسیار سختی را مقابل این تیم برگزار كردیم. به طور یقین در بازی روز چهارشنبه بازی به مراتب سخت‌‏تری را پیش رو داریم، اما با توجه به شناخت كافی از این تیم تلاش می‌‏كنیم در ورزشگاه آزادی با كسب یك پیروزی دیگر جایگاه خود را در صدر جدول حفظ كنیم و با روحیه ایی عالی به مصاف پرسپولیس برویم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خبری از لیگ بیش از حد حرفه ی!

سازمان ليگ: سهل انگارى از ما بود!

ايران ورزشى - سازمان ليگ فدراسيون فوتبال بعد از ۲۴ هفته تازه يادش آمد كه شماره بازيكنان هر تيم نبايد از ۳۸ بالاتر برود. براين اساس ديروز با ارسال نامه اى به برخى باشگاه ها خواستار اين شدند كه بازيكنان شماره ۳۹ و ۴۰ و … پيراهن شان را تغيير بدهند و از شماره هاى خالى تيم شان استفاده كنند. اگرچه اين مسأله جزو آيين نامه ليگ حرفه اى بوده اما ظاهرا سهل انگارى مسؤولان سازمان ليگ باعث شده تا حدود ۱۰ هفته مانده به پايان ليگ دست به چنين كارى بزنند و به فكر اصلاح شماره هاى بازيكنان بيفتند. اين در حالى است كه اكثر بازيكنانى كه شماره شان بالاى ۳۸ است راضى به اين كار نيستند و به خاطر علاقه به شماره پيراهن شان دوست ندارند آن را عوض كنند اما ظاهرا چاره اى جز اين نيست. آلبرت گريگوريان سخنگوى سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در اين مورد مى گويد: «به دليل شلوغ بودن كارهايمان سهل انگارى كرديم كه آن را حل خواهيم كرد.» سخنگوى سازمان ليگ در پاسخ به اين سؤال كه چرا اجازه نمى دهيد اين روند تا پايان فصل ادامه داشته باشد و پس از آن اصلاح شود مى گويد: «صلاح در اين است كه هر چه زودتر سيستم را هماهنگ كنيم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •