تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1761 از 3017 اولاول ... 761126116611711175117571758175917601761176217631764176517711811186122612761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,601 به 17,610 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

راصد داشتم یک مقدار timeout داشت که البته میگن مشکل حل شده دیگه ... سرعتش خوب بود خداییش ... اما راصد ۲۰ گیگ سرعت فکر کنم ۲ مگ رو میده ۷۵ تومن ... بالاتر از ۲۰ گیگ هم نداشت تا ۶ ماه قبل ... هزینه گیگ اصافه رو خیلی بالا میگن آخه ... مخابرات الان سرعت ۱۰ مگ با ۱۰۰ گیگ رو حدود ۱۷۰ میده خوب هم سرعت بالاتری داره هم حجم بالاتری ... شما از مخابرات کاملا راضی هستی ؟ سرعت ۱۰ مگ واقعا ۱۰ مگ هست ؟!
    الان زنگ زدم راصد ! اینا همش بدتر مشن که !!! قیمت سرویس قبلی خودم رو الان باید ۲ برابر بدم !‌همین تپش خوب خیلی بهتره ! سرعت ۴ مگ با حجم ۱ گیگ رو میگخ ۷۰ و بعد برای هر گیگ ۴۸۰۰ اضافه !!!
    شما از مخابرات راضی هستید ؟ به نظرتون سرویس ۱۰ مگ با ۱۰۰ گیگ رو بگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان من اندیمشک هستم .الان وایمکس ایرانسل دارم داغونه و میخوام adsl بگیرم که خط اینجا فیبر نوری هستش . کیفیت روی فیبر از نظر سرعت و پینگ خوبه؟؟ قیمت چطور ؟؟
    فیبر نوری داغونه

3. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مودم 2740u رو با گارانتی ایزی خریدم،به نسبت قیمتش خیلی عالیه هم امکاناتی که داره هم برد وایفای،فقط یه چیزو نمیدونم اونم تو قسمت adsl driver مثله مودم های قبلیم snr رو 20 و خورده ای نشون میده اما تو قسمت diagnostic ADSl یه تست 3 دقیقه ای میگیره بعد میگه snr 6.4 هست.
    سفیده یا سیاه؟
    چیپش چیه؟
    برد وایرلسش چقدره حدودا؟
    مودم قبلیتون چی بود؟

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سفیده یا سیاه؟
    چیپش چیه؟
    برد وایرلسش چقدره حدودا؟
    مودم قبلیتون چی بود؟
    -سیاهه
    -نمیدونم چیپش چیه،از کجا میشه فهمید؟البته فکر کنم ریل تِک باشه تو کنسول مودم یجا نوشته vendor ID RETK
    -با گوشی تست کردم دو تا دیوار بین راه بود به 200 متری متصل بودم،تو نت برنی 2740 قسمت نظرات دیجی کالا بعضیا میگن 300-400 متر برامون جواب داده،من لپتاپ نداشتم تست کنم
    -زایکسل p660-hn ،مودم خوبی بود ولی برد ضعیفی داشت
    Last edited by 8-1kel; 11-11-2014 at 14:36.

7. این کاربر از 8-1kel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

-سیاهه
    -نمیدونم چیپش چیه،از کجا میشه فهمید؟البته فکر کنم ریل تِک باشه تو کنسول مودم یجا نوشته vendor ID RETK
    -با گوشی تست کردم دو تا دیوار بین راه بود به 200 متری متصل بودم،تو نت برنی 2740 قسمت نظرات دیجی کالا بعضیا میگن 300-400 متر برامون جواب داده،من لپتاپ نداشتم تست کنم
    سیاهش برودکامه

9. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

واقعا موندم چکار کنم برای اینترنت ... شاتل سرعتش در روز خوبه و شب ها در عمل نمیشه استفاده کرد ... الان برای آنلاین ps4 از اینترنت tapesh استفاده میکنم که واقعا خوبه و پینگ خیلی خوبی داره و هیچ مشکلی نداره اما قیمت ! خیلی گرونه نسبت به حجم استفاده ... این مخابرات که الان تا ۱۰ مگ داره پینگش چطوره ؟ شب ها افت سرعت داره ؟ اگه ۱۰ مگ با حجم ۱۰۰ گیگ بگیرم مشکل حجم هم ندارم و سرعت خوبه اما آیا سرعتش ثابت هست و پینگ بالا پایین نمیشه و یا time out نمیده که نشه بازی کرد ؟

من خودم مخابراتم و اوایل پینگ نهایت میشد 160 واسم توی روز شب هم به 90 میرسید ( با اروپا )

اما الات 3 هفتس پینگ با تهران 600 و اروپا 800 و درست هم نشده کسیم نمیدونه مشکل چیه

11. این کاربر از ..Perspolis.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان من اندیمشک هستم .الان وایمکس ایرانسل دارم داغونه و میخوام adsl بگیرم که خط اینجا فیبر نوری هستش . کیفیت روی فیبر از نظر سرعت و پینگ خوبه؟؟ قیمت چطور ؟؟
    یکی از فایملامون اندیمشکه رفتم خونشون adsl داشت سرعتشم بد نبود

13. این کاربر از ..Perspolis.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

من هرچی زنگ میزنم اکسین میگه برای تماس با واحد پشتیبانی کلید 2 را بزنید بعد که میزنیم وصل میشه واحد فروش :|

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

-سیاهه
    سفیدش فکر کنم ریل تک باشه
    200 متر مطمئنی؟ کانکت هم شدی از 200 متری؟ سرعتش خوب بود؟

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سفیدش فکر کنم ریل تک باشه
    200 متر مطمئنی؟ کانکت هم شدی از 200 متری؟ سرعتش خوب بود؟
    راستش تخمین زدنم خوب نیست آره فکر کنم کمتر بود،متصل بودم ولی از اینترنت استفاده نکردم.
    برخی نظرات توی دیجی کالا:
      محتوای مخفی: اسپویلر 
    من 2 روزه خریدمش از دی جی کالا.کمی داغ میشه که عادیه.آنتن دهیش خیلی خوبه.با لپ تاپ تا فاصله حدود 100 متری وصل شدم و از وایبر استفاده کردم و عکس و فیلم فرستادم خیلی خوب بود.با سرعت دانلود 1mb با وای فای دانلود کردم.البته سرعت دانلود رو شرکت ارایه دهنده اینترنت تعیین میکنه که مودم هم در سرعت دانلود تاثیر داره.طراحیش بسیار شیکه.قیمتشم مناسبه.اگه بخرین پشیمون نمیشین.
    یک ماه هست که از همین سایت دیجی کالا خریدم... بیشتر اوقات هم روشن هست.. هیچ مشکلی تا حالا نداشتم و در این قیمت ارزش خرید بسیار بالایی داره.. تو مغازه که 100 متر فاصله داره از خونمون 3تا انتن داره.. جالبه که خودش خونشون کنار مغازه هست و مودمش TP-Link TD-W8951ND هست و حتی یه آنتنم نداره...
    این مودم دیروز 5 ساعت بعد از سفارش به دستم رسید کل خونه ما که 300 متره و 4 طبقه هست همه جا آنتن رو میده
    سلام من این مودم رو از دیجی کالا خریدم امروز به دستم رسید واقعا مودم خوبی هستش انتن دهی خوبی داره خانه ما 100 متر هست که با دیوار های خیلی ضخیم (35سانتی) هستش من هرجای خانه رفتم هر 3 خط وای فای گوشی من پر بود کلا گوشی من 3 خط انتن وای فا داره که همه جای خونه پر بود مشکلی بابت انتن نبود سرعتش هم خیلی خوب بودش تو کوچه هم تا 200 متر انتن بود ولی 1 خط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •