البته شاتل داره خيلي خوب پيش ميره
پست سيستم نيستم اگر نه عكس از مودم بيشتر ميزاشتن اين موبوط به قبل ولي الان بهتر هم شده مخصوصا از سرور خود شاتل در شاتل لند
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
البته شاتل داره خيلي خوب پيش ميره
پست سيستم نيستم اگر نه عكس از مودم بيشتر ميزاشتن اين موبوط به قبل ولي الان بهتر هم شده مخصوصا از سرور خود شاتل در شاتل لند
آقا ایول داره شما داری به سقف سرعت مودمت نزدیک میشی
اکثر مودمای بازار از اینترنت ADSL تا سقف 24Mbps اونم تحت استاندارد +ADSL2 پشتیبانی میکنن
البته در حالت هاي مختلف براي سرعت معمولا سه مرحله داره
يكي مودم هست كه نميدونم چقدر ساپورت كنه هر چقدر باشه مطمئن از كشش خط بايد بيشتر باشه
بكي كيفيت خط هست كه طبق نظر مودم تا ٢٥ مگ كشش داره
يكي سرعت سرويس كه سرويس دهنده ارائه ميده كه با توجه به سرويس ١٢٨ بنده تا ١٦.٣ براي خط بازگذاشتن
در كل شاتل به نظر من عالي
تجربه يك هفته استفاده از مخابرات رو هم دارم كه واقعا پشيمون شدم با توجه به كيفيت خطي كه دارم براي من روي ٣ مك بسته بودن همون هم واقعا كيفيت نداشت اينقدر كه اين مودم اي پي عوض ميكرد اوايل فقط شب اين اتفاق مي افتاد ولي بعد چند روز هر چند دقيقه آي پي عوض ميكرد قطع بود و پيچ هاي خاصي رو باز نميكرد
اونکه بدیهیه و ملاک هم نیست وگرنه پتانسیل سیم مسی و فبیر نوری خیلی بالاتره. اکثر ispها روی فیبر نوری 16 مگ رو هم عملا ارائه نمیدن تا چه برسه سقف پشتیبانی مودم که Downstreamاش روی 24 مگ هست
دوستان، طرح های که میخریم دقیقا همین حجم اسمی روشون هست یا اون 25% که برای آپلود اضافه می شه هم میاد روش؟؟
در اصل باید اون بیست و پنج درصد را اعمال کنه که مخابرات نمیکنهمن بابت همین موضوع و کندی سرعتم به 195 اعتراض کردم هنوز در حال بررسی از طرف اپراطور هست
25درصد اپلود طبق بند سه مصوبه 152 تنظیم مقررات هست
دوستان مخابراتی مشهد همه برید بخاطر این بند در 195 اعتراض کنید
اینم لینک دانلود اون مصوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات تنها شرکتی هست که اپلود رو محاسبه میکنه
دزد
پارسال میگفتن درسته اپلود حساب میشه ولی زمان خرید حجم 200 مگ زیادتر میفروشیم من که ندیدم ؟!!
من خطم فیبر نوریه اصلا کیفیت عالی ولی میبینم ناگهانی نت نیست
مودمو نگاه میکنی میبینی همه چراغ ها روشن ولی نت نیست
دقیق تر که میشم میبینم ای پی عوض شده باید سیم تلفن رو بکشم بزنم تا ای پی دارای نت پیدا کنه
صد هزار مرتبه رحمت به ایرانسل
راستی بچه ها یک نفر یه گروه تلگرام برای بچه های مشهد برای همین نت مخابرات بزنه اینجا نمیشه مرتب حرف زد لینکشو بزاره همه join بشن
سلام
منم همین مشکل رو خیلی خیلی وقته که دارم ، خیلی خیلی رو اعصابم هست.
میشه به 195 شکایت کرد ؟؟ کسی این کار رو کرده ؟؟
در روز بیش از 60 بار سیستم ، IP عوض میکنه. که اگثرا هم پوچ هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)