شما صبر کنید دفترچه رو برج 9 یا 10 پست کنید که بیفتین به دوران طلایی آموزشی یعنی (اسفند)!
شما صبر کنید دفترچه رو برج 9 یا 10 پست کنید که بیفتین به دوران طلایی آموزشی یعنی (اسفند)!
سلام دوستان بلا خره عضو شدم و یه سوال فوری داشتم
دوستان من کارهای معافیت (پاهای پرانتزی ) رو انجام دادم و بعد 9 روز نامه معرفی به کمیسیون اومد و امروز رفتم کمیسیون!
دکتر تو جواب نامه اگه اشتباه نکرده باشم نوشته بود 9 سانتیمتر آیا معافم ؟ دوستان خواهشا یه راه خوب بم بگید ؟؟؟؟!!!
![]()
دوست من باید بیشتر از 10 سانت باشه ...
با سلام. تاریخ اعزامم 8/1 هستش و 4/31 فرجه یکساله فارغالتحصیلیم تموم شده وبدون غیبت. میخواستم بدونم اگه ارشد قبول شم باید چیکار کنم واسه ثبتنام؟
تا اونجایی که من شنیدم قبلنا واسه این چیزا راحت معافی میدادن ولی الان خیلی سخت شده باید خیلی اوضاع بیریخت باشه که معافی بدن
دوستان اگه کسی تونسته به خاطر عمل قلب باز پدرش معافیت کفالت بگیره یا کسیو سراغ داره که از این طریق معاف شده ممنون میشم راهنمایی کنه![]()
دوستان من اگه تا آخر شهریور دفترچه بفرستم تاریخ اعزام کی میشه؟؟ اعزام آبان میشم یعنی؟( لیسانس دارم)
حالا چی میشه باید برم خدمت ؟ بخاطر یه سانت ؟
یه سوال دیگه بعد از کمیسیون بازم پیش پزشک باید برم یا نه ؟ این جواب کمیسیون چقدر تاثیر گذاره ؟ چون برا اولین بار که پیش پزشک رفتم گفتن 11-12 سانت فاصله داره اینجا گفتن 9 سانت !! میتونم اعتراض کنم؟
معاف از رزم میشین بهتر از هیچیه بنظرم ...
بله میتونید اعتراض کنید اما پروسه اعتراض رو نمیدونم فقط میدونم میتونید یک بار به رای کمسیون پزشکی اعتراض کنید
جواب کمسیون مهمه نه نظر پزشکی که اول رفتین پیشش
سلام
من دفترچه دادم برای معافیت کفالت که پدرم فوت کرده.
92-3-13 تاریخ فارغ التحصیلیمه.
میگن باید دو ماه اموزشی بری ولی میشه مهلت بگیرم که برم کارت سبز بگیرم و کلا معاف بشم؟
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)