نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.
نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.
دوستان من الان wimax irancell 128 Kb دارم که 14 15 16 در ثانیه میده ثابت نیست ایرانسله دیگهولی ما میخواییم بریم پرند اونجا اینرنت adsl بگیرم یا wimax irancell رو به 1024 یا 2048 کیلوبایت تغییر بدم اصلان تو پرند اینرنت adsl میدن یا اینکه مبین نت 1024 بخرم ؟؟؟؟
ممنون میشم بگین سرعت مبین نت بیشتره یا ایرانسل تو 1024 یا 2048 قیمت مهم نیست فقط سرعت
اصلان انتن میدهند؟
Last edited by apple021; 31-08-2013 at 23:20.
اول از همه اینکه هیچ وقت وایمکس جای adsl رو نمیگیره و سرعت اون رو نمیتونه بهت بده پس اول دنبال adsl برو اگر نشد بعد وایمکس بگیر.کیفیت مبین نت به نظرم خیلی پایین اومده ولی برای کسی که مجبور باشه دیگه کاریش نمیشه کرد.تعرفه 1 مگ و 2 مگ هم باید تست کنی ممکنه در یک منطقه ایرانسل بهتر جواب بده و در منطقه دیگر مبین نت اما به نظر من نوسان سرعت در ایرانسل کمتر هست به جز موارد سراسری ..
میتونی با مراجعه به سایتشون ببینی وضعیت پوشش در شهر و منطقه شما چگونه است .
من رفتم تو مبین نت چیزی نزده بود در مورد پرند کسی میتونه ببینه من سر در نیاوردم بابا
بچه ها نگفتید این جیبی ها به درد بخوره یا چرت و پرته؟
بره یه شهر دیگه هم کار میکنه؟ برای مسافرت خوبه؟ تو جاده جواب میده؟
پرند سرویس دهنده ی وایمکس نداره، نه ایرانسل و نه مبین نت پوشش ندارن. به فکر ای دی اس ال یا وایرلس باشید.
فقط در نزدیکی فرستنده خوبه، خب تو مسافرت هم تضمینی برای نزدیک بودن شما به فرستنده وجود نداره. رومیزی بگیری خیلی بهتره. در ضمن وایمکس تو جاده ها آنتن نمیده، هر دو اپراتور فقط پوشش شهری دارن.
Last edited by امیر انصاری; 31-08-2013 at 23:44.
من که از دیروز اومدم مسافرت ، ساری اصلا آنتن نمیده و کلا رفتم تو آمپاس شدید !! تا دوشنبه هم باید این وضعیت رو تحمل کنم !
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
ساری زیاد فرستنده داره. بدشانسی شماس که خارج از پوشش هستید. کلاً مازندران بیشتر شهرهای تحت پوشش رو داره. ساری ام باید حدود 8 تا فرستنده داشته باشه. اگر میتونی مودم رو ببر جاهای مرتفع تر. پوشش بیرونی ساری تقریباً کل شهر رو در بر میگیره، فکر کنم تلاش کنی بتونی سیگنال بگیری. شمام سعی کن در مسافرت افراط نکنی![]()
Last edited by امیر انصاری; 01-09-2013 at 00:51.
وای که امشب چقدر سرعتم داغونهههههههههههههههههههه
از همون ساعت دو تا الان همش دارم ای پی عوض میکنم...ولی هیچکدومشون سرعت نداره.......
خدا بگم چیکارشون کنه ..مردم...
حتی یه دونه چیز هم نتونستم دان کنم
در کل بهت بگم ایرانسل دارای ثبات بیشتری هست.
Last edited by tap10; 01-09-2013 at 05:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)