تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1761 از 2550 اولاول ... 76112611661171117511757175817591760176117621763176417651771181118612261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,601 به 17,610 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان چرا مکس نت سرعت رو آورده پایین ؟ وقتی هم زنگ میزنی مثله اینکه آمادگی قبلی دارن یا بهشون آموزش داده شده ، زود میگن این سرویسی که گرفتین سرعتش اینه و باید اینقدر بده اینی هم که شما الان دارید الان زیاده و اگر بخوایی سرعت فلان رو داشته باشی باید فلان سرویس گرون رو بخری ، من هم بهشون گفتم وقتی که من میخواستم از مکس نت سرویس بگیرم از چند نفر از شما پرسیده بودم همتون گفته بودین اینقدر سرعت میده و حالا دو روزه که سرعتم نصف شده ، و اون سرعتی که یک ماه میداد رو الان دیگه نمیده و من کاری ندارم که سرعتم چیه و چقدر بالا پایین میده من همون سرعتی رو میخوام که شما میگفتین و یک ماه هم همینطور بوده ، اگر قرار بود سرعت پایین بیاد میشه یه سرویس دیگه که قیمتش از اینی که من دادم باید ارزون می بود ، کار اینها مثله این میمونه که به یه نفر برنج اعلای ایرانی رو نشون بدی بعدش بهش برنج کپنی بدی و بگی که اگه میخواستی برنج اعلا بگیری باید پول زیاد بدی ، این یعنی غش در معامله و این هم حرامه ، من دست از اعتراض بر نمیدارم

ویرایش : من الان پست دوستان رو در بالا دیدم دقیقا به من هم میگن اگه میخوای سرعت خوبی بگیری باید از سرویس طلایی استفاده کنی ، که قیمت هاشم نجومیه

2. 3 کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم مجددا این کامنتهای شما رو که دیدم ، شجاعت بهم دست داد محکمتر حرف زدم ، شخصی که اونجا بود باز میخواست همون حرف های تکراری رو بگه که تعرفه ی اینها پایینه و از این حرفها من گفتم به من این سرعت رو گفتید و باید این رو بده حق ندارید پایین بیارید گفت یوزر زیاد میشه و سرعت پایین میاد گفتم قابل توجیه نیست در آخر گفت اگه شکایتی دارید با داخلی 184 تماس بگیرید ، شنبه همه ی دوستان لطفا پیگیر باشند تا به نتیجه برسیم ، هر چند در اینجا هیچ وقت بر خلاف جاهای پیشرفته ، حق رو به مشتری نمیدن و لی ساکت موندن هم حدی داره
    من بهشون گفتم نمیدونم شاید ســیاستت ماکسنت عوض شده و میخواد نا محدود رو حذف کنه که سکوت معنا داری رو کرد اونهایی هم که جواب میدن کارمند ساده هستن و خوب نمیتونن جواب بدن ، شما پیگیر باشین من هم حتما پیگیرم از جاهای بالاتر و حتما هم بگید که میدونید که سرعت همه رو پایین آوردید

4. 4 کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ای بابا دلمون خوش بود مکس نت سرعت نامحدود یه کمی خوبه از بلوط جمع می کنیم می ریم از مکس می گیریم مثل این نشد خاک تو این سر مکس نت باید با دانلود شبانه مزخرف بلوط بسازیم بسوزیم بابا ما دیگه خسته شدیم

6. این کاربر از saeedlol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم مجددا این کامنتهای شما رو که دیدم ، شجاعت بهم دست داد محکمتر حرف زدم ، شخصی که اونجا بود باز میخواست همون حرف های تکراری رو بگه که تعرفه ی اینها پایینه و از این حرفها من گفتم به من این سرعت رو گفتید و باید این رو بده حق ندارید پایین بیارید گفت یوزر زیاد میشه و سرعت پایین میاد گفتم قابل توجیه نیست در آخر گفت اگه شکایتی دارید با داخلی 184 تماس بگیرید ، شنبه همه ی دوستان لطفا پیگیر باشند تا به نتیجه برسیم ، هر چند در اینجا هیچ وقت بر خلاف جاهای پیشرفته ، حق رو به مشتری نمیدن و لی ساکت موندن هم حدی داره
    من بهشون گفتم نمیدونم شاید ســیاستت ماکسنت عوض شده و میخواد نا محدود رو حذف کنه که سکوت معنا داری رو کرد اونهایی هم که جواب میدن کارمند ساده هستن و خوب نمیتونن جواب بدن ، شما پیگیر باشین من هم حتما پیگیرم از جاهای بالاتر و حتما هم بگید که میدونید که سرعت همه رو پایین آوردید
    تلاشت بکن ولی غیر ممکن جواب بگیری

8. 4 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تلاشت بکن ولی غیر ممکن جواب بگیری
    آره من یه نفر نمیتونم جواب بگیرم ، ولی اگه چند نفرمون به داخلی 184 که گفت روز شنبه زنگ بزنیم شاید شاید هم نه

10. 3 کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره من یه نفر نمیتونم جواب بگیرم ، ولی اگه چند نفرمون به داخلی 184 که گفت روز شنبه زنگ بزنیم شاید شاید هم نه
    طبق قوانین کشور اونا میتونم سرعت سرویس شما را تا 1/8 پایین بیارن

یعنی 1024/64=16کیلوبایت و من و شما و هیچ کس دیگه ای نمتونه کاری بکنه
    نهایت کاری که میتونیم بکنیم اعتراض هست که چرا قبلا اون طوری الان این طوری شده که اونا هم خیلی راحت میگن دلمون خواسته
    احتمالا هم دلیل تایم اوت ها در روز کومبود پهنا بوده. حالا واسه این که ججلو اون بگیرن بجا افزایش پهنا سرعت کم کردن
    __________________________________________________ __________________________________________________ _____________

کسی 128 طلایی داره ؟
    ببینیم اون رو پایین نیاوردن!!!!!
    Last edited by night-sky; 14-02-2014 at 00:48.

12. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

اینجا کلاسیک مخابرات!!
    سرعت دانلود 175 !!

14. 3 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اینجا کلاسیک مخابرات!!
    سرعت دانلود 175 !!
    I love u pmc

(مگا-سرعت دانلود شبانه 300)
    Last edited by arash_scofield; 14-02-2014 at 01:42.

16. 4 کاربر از arash_scofield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینجا کلاسیک مخابرات!!
    سرعت دانلود 175 !!
    I love u pmc

ظاهرا مخابرات دوباره داره اوج می گیره. سرویس بگیرم، وضعو خراب کنم!

اینجا هم ماکس- سرویس محدود، فعلا که خبری از محدود کردن سرعت نیست.

18. 4 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

I love u pmc

اولترا سرعت دانلود شبانه 850 تا همین الان

20. 4 کاربر از ninpo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •