ADSL تو رشت من بعد یه قرون![]()
Wimax بگیر حال کن !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ADSL تو رشت من بعد یه قرون![]()
Wimax بگیر حال کن !
وایمکس که افت سرعت داره انتن دهیشم حالی به حالیه .. یه دفه دیدی 3 4 روز قطع شد! یا نصفه روز کار نکرد بچه ها دارن اسیریه مبین نت
امکان نداره هیچ isp بتونه با 150-200 هزار هم یه اینتر نت نامحدود با سرعت 200 همیشگی بده هر 155 مگابیت رو مخابرات میده36500000 اونم حداقلش
هر مگابیت که برابر 128 کیلوبایته میشه 235483000 که هیچ کش احمق نیست 35 هزار ضرر کنه![]()
من اگه خودم روزی isp بزنم نامحدود نمیدم شبانه رو سرعتی که گرفتن میگذارم اما صبحا سرعت نامحدوداما انصاف باید داشت گیگی باید 3000 به مشتری داد با حجم اضافه گیگی 1500-2000 برای سرویس های مختلف متغیر بینشون
آقا ارسلان متاسفانه فعلا بهترین و مقرون به صرفه ترین سرویس نامحدودی که تو رشت ارائه میشه 256 نامحدود اندیشست.. !!
اما اگه میخوای از سرویس های محدود استفاده کنی اگه جز مراکز 2، 6 یا 8 رشت هستی "های وب " رو امتحان کن.اما اگه تو مراکز دیگه هستی 2راه داری :
1. یک مگ محدود اندیشه که سرعتش تقریبا 210 تاست ( البته بعضی از دوستان مشکل کم شدن بی دلیل حجم رو داشتن)
2. 512 محدود شاتل که دقیق مطمئن نیستم سرعتش چقره اما میدونم از اندیشه بیشتره ( سرعت های بالاتر ظاهرا تو رشت ارائه نمیشه حالا بازم میتونین زنگ بزنین بپرسین)
راستی دوستان زنگیدم پشتیبانی گفتن نامحدود اواسط شهریور ok میشهمن موندم اینا که میگفتن معلوم نیست کی که بگن مشکل از پهن بانده الان چطور شده وقت تعیین میکنن مگه شما میدونستین؟؟؟؟
که الان میگین!!!!
سرعت من 16 بود که با دست شدن محدودا شده 35
256-نامحدود-2020
Last edited by MEEA499; 19-08-2013 at 20:47.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما صفحات گذشته تر ببینید متوجه میشید که چندباری تماس گرفته شده حتی با خوده زیرساخت و صحی کیش تهران و...
همین چند صفحه قبل همین خبر داده بودم ببینیم چه گلی به سرمون میزنه این 2020![]()
میدونم دیدم خواستم بجای یه نفر تایید چند نفر بشه دقیقا هم به خاطر حرف شما گفتم
مرکز 5 های وب خوب نیست؟ چرا؟ خط 552 هستش .
شاتل خیلی بی خوده فقط 3 گیگ داره
مرکز 5 های وب خوب نیست؟ چرا؟ خط 552 هستش .
شاتل خیلی بی خوده فقط 3 گیگ داره
های وب تو رشت فعلا فقط تو همون 3 مرکزی که گفتم سرویس میده..
سرویس های مختلف شاتل سرعتشون بیشتر از اندیشست، مشکل کم بودن حجم رو هم میتونید با خرید حجم اضافه جبران کنین.
منتهی اصلا سراغ سرویس های نامحدود شاتل نرین چون واقا نامحدود نیستن و بعد از دانلود یه حجم معینی سرعت به شدت افت میکنه و شما چند روزی وارد Blacklist میشین!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)