تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1760 از 3017 اولاول ... 760126016601710175017561757175817591760176117621763176417701810186022602760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,591 به 17,600 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد صبح رفتم مرکز مخابراتی رفتم پیش رییس مرکز شمارمو دادم گفت بله واسه شما درخواست تعویض پورت اومده , خودم هم رفتم تو سیستمش نگاه کردم نوشته بود درخواست تعویض بوخت , پس نتیجه میگیریم که خانومه الکی نمیگفت که نرم افزاری میفرستیم
    بعدم زنگ زد گفت این شماره رو پورتش رو عوض کنید اما هنوز عوض نکردن انگار , همون موقع که مرکز مخابراتی بودم برادرم میگفت مثل اینکه زنگ میزنن خونه که ببینن مشکل چیه اما برادرم که در جریان نیست زیاد گفته نمیدونم اونا هم گفتم بسیار عالی خدافظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بچها کسی آدرس شرکت لقمان رو بلده یا شماره تلفن

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

4. 2 کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

واقعا موندم چکار کنم برای اینترنت ... شاتل سرعتش در روز خوبه و شب ها در عمل نمیشه استفاده کرد ... الان برای آنلاین ps4 از اینترنت tapesh استفاده میکنم که واقعا خوبه و پینگ خیلی خوبی داره و هیچ مشکلی نداره اما قیمت ! خیلی گرونه نسبت به حجم استفاده ... این مخابرات که الان تا ۱۰ مگ داره پینگش چطوره ؟ شب ها افت سرعت داره ؟ اگه ۱۰ مگ با حجم ۱۰۰ گیگ بگیرم مشکل حجم هم ندارم و سرعت خوبه اما آیا سرعتش ثابت هست و پینگ بالا پایین نمیشه و یا time out نمیده که نشه بازی کرد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

الان توی این شرکت های اهواز کدوم پینگ و سرعت بهتری داره ؟! حجم شبانه مهم نیست و دانلود شبانه نمی خوام فقط پینگ و سرعت ... همین !!! شاتل و ایرانسل و مبین نت دارم که از همشون ناراضی هستم ... صبانت ، پارس آنلاین، مخابرات ، آسیاتک یا ... کدوم در طول ۲۴ ساعت افت پینگ و سرعت نداره ؟ اگه دانلود شبانه نخوام کی رو باید ببینم ؟!؟!

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

واقعا موندم چکار کنم برای اینترنت ... شاتل سرعتش در روز خوبه و شب ها در عمل نمیشه استفاده کرد ... الان برای آنلاین ps4 از اینترنت tapesh استفاده میکنم که واقعا خوبه و پینگ خیلی خوبی داره و هیچ مشکلی نداره اما قیمت ! خیلی گرونه نسبت به حجم استفاده ... این مخابرات که الان تا ۱۰ مگ داره پینگش چطوره ؟ شب ها افت سرعت داره ؟ اگه ۱۰ مگ با حجم ۱۰۰ گیگ بگیرم مشکل حجم هم ندارم و سرعت خوبه اما آیا سرعتش ثابت هست و پینگ بالا پایین نمیشه و یا time out نمیده که نشه بازی کرد ؟
    ماشاا... داداش اگر مشکل مالی نداری کیفت پینگ مخابرات بهتر از شاتل هست ! میانگین پینگ 130 تا 160 هست با اروپا ! خیر تایم اوت هم نداره و تمام ساعات شبانه روز ثابته ! ولی با این قدر هزینه برو وایرلس راصد بگیر بهتره نامحدود ! در ضمن 5 و 10 مگ شبانه ندارن ...
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 11-11-2014 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ماشاا... داداش اگر مشکل مالی نداری کیفت پینگ مخابرات بهرت از شاتل هست ! میانگین پینگ 130 تا 160 هست با اروپا ! خیر تایم اوت هم نداره و تمام ساعات شبانه روز ثابته ! ولی با این قدر هزینه برو وایرلس راصد بگیر بهتره نامحدود !
    راصد داشتم یک مقدار timeout داشت که البته میگن مشکل حل شده دیگه ... سرعتش خوب بود خداییش ... اما راصد ۲۰ گیگ سرعت فکر کنم ۲ مگ رو میده ۷۵ تومن ... بالاتر از ۲۰ گیگ هم نداشت تا ۶ ماه قبل ... هزینه گیگ اصافه رو خیلی بالا میگن آخه ... مخابرات الان سرعت ۱۰ مگ با ۱۰۰ گیگ رو حدود ۱۷۰ میده خوب هم سرعت بالاتری داره هم حجم بالاتری ... شما از مخابرات کاملا راضی هستی ؟ سرعت ۱۰ مگ واقعا ۱۰ مگ هست ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

راصد نا محدود داره ؟ چه سرعت هایی ؟ قیمت ؟

10. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

مودم 2740u رو با گارانتی ایزی خریدم،به نسبت قیمتش خیلی عالیه هم امکاناتی که داره هم برد وایفای،فقط یه چیزو نمیدونم اونم تو قسمت adsl driver مثله مودم های قبلیم snr رو 20 و خورده ای نشون میده اما تو قسمت diagnostic ADSl یه تست 3 دقیقه ای میگیره بعد میگه snr 6.4 هست.

12. این کاربر از 8-1kel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من اندیمشک هستم .الان وایمکس ایرانسل دارم داغونه و میخوام adsl بگیرم که خط اینجا فیبر نوری هستش . کیفیت روی فیبر از نظر سرعت و پینگ خوبه؟؟ قیمت چطور ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •