تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1760 از 1805 اولاول ... 76012601660171017501756175717581759176017611762176317641770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,591 به 17,600 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من چون ٢٥٠ تا تك تومني اشتباه گفتم اشتباه شد ؟ شاتل وقتي محدودتون ميكنه حداقل ٣ هفته محدودين مگر اينكه خوش شانس باشين. پشتيبانيشون هم بلد نيست. اطلاعات بنده كامل هست در مورد شاتل چون تا ٢ ماه پيش شاتل داشتم اما پارس انلاين از همه نظر از همه يك سر و گردن بالاتره ( البته نظر شخصي من هست و هركسي نظر خودشو داره)

Sent from my iphone using taptalk
    گفتید پنجاه هزار تومان برا همین دقیقش رو‌نوشتم،احتمالا دستتون خورده یا من اشتباه دیدم.
    تو جشنواره شاتل لند هر چی لازم داشتم گرفتم لیست دانلودم بعد چند سال خالی شده الانم شبی دو سه گیگ دانلود دارم خدا رو شکر محدود نشدم.
    سرعت پارس آنلاین رو میدونم بالاست ولی برای من فقط سرعت گوگل پلی و تلگرام مهم بود که عالیه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت 8513030.com میگه دیگه طرح شبانه فروشش متوقف شده اگر خریدید مسولیت بازگشت پول با خودتکون
    داخل همه سایتهای فروش هنوز هست حتی پرتاک خوده مخابرات.این سایت کلاه برداره این خبرو به دروغ داخل کانال تلگرامش گذاشته جهت فروش بیشتر.اگه به اخر متنش دقت کنید گوش زد کرده که این طرحو ماه رمضون پارسال ک تموم شد خیلیا از ما این طرحو با مبلغ 500 هزار تومن هم خواستن ک براشون فعال کنیم.و یه جوری مشتری رو ترغیب کردن به خریدن.منم متاسفانه دو روز قبل این طرح و از سایتشون خریدم ک طرحی برام فعال نشد و 54 هزار تومن پولی ک ب حسابشون ریختم فقط 20 گیگ حجم برام زدن.از دو روز قبل هم هنوز موفق نشدم با پشتیبانیشون تماس بگیرم .کلا هیچ شماره ای رو جواب نمیدن.الان دیگه نمیدونم چکار کنم.فقط از هر سایتی میخرید از این سایته 851cc نخرید از این به بعد ک بدجوری دارن کلاه برداری میکنن.من امروز همین طرح رمضانو برا دوستم از گلدنت خریدم و تو سرویس رزروش ثبت شد ولی این سایت عوض طرح بیست گیگ حجم بهت میندازن اونم پنجاهو چهار هزارتومن.پشتیبانی هم ندارن.میخواین حرفمو باور کنید برید تو سایتش با پشتیبانیش تماس بگیرید.میبینید ک هیچکی جواب تلفنو نمیده.حتی قسمت تماس با ما داخل سایتشون پیجش باز نمیشه و ارور میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام دوستان من این طرح رمضانو از سایت 851 خریدم دیروز ولی قسمت رزرو پنلم نیومده و فقط بیست گیگ حجم ثبت شده الانم هرچی به پشتیبانیشون از دیروز تماس میگیرم جواب نمیدن .53400 تومن پول ازم گرفتن ولی طرح رو ثبت نکردن پشتیبانیشون بسیاز ضعیف .الان موندم چکار کنم به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید با همونجایی که طرح و براتون میخواسته بزنه تماس بگیرید و بگید تا درست کنه.ولی اینام متاسفانه اصلا پاسخگو نیستن از دیروز هرچی تماس میگیرم .کسی به مشکل من خورده آیا؟
    واقعا ناراحت شدم.
    خدا لعنتشون کنه.
    حروم خوری همینه و شاخ و دم هم نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

گفتید پنجاه هزار تومان برا همین دقیقش رو‌نوشتم،احتمالا دستتون خورده یا من اشتباه دیدم.
    تو جشنواره شاتل لند هر چی لازم داشتم گرفتم لیست دانلودم بعد چند سال خالی شده الانم شبی دو سه گیگ دانلود دارم خدا رو شکر محدود نشدم.
    سرعت پارس آنلاین رو میدونم بالاست ولی برای من فقط سرعت گوگل پلی و تلگرام مهم بود که عالیه...
    من هزينه ساليانه رو عرض كردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.دوستان چرا این مخابرات لعنتی بهمون عیدی نداد. بعضی استانها فکر کنم عیدی دادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام..از طرحتان راضی هستید...سرعت دنلود توی شب و روز چطوره؟؟؟؟
    سلام سرعتش توی روز خوبه وتو ساعت رایگان شانسیه و بعضی مواقع مثل سرعت روزانست که میشه تا15 گیگ دانلود کرد وبیشتر مواقع هم سرعتش متوسط هست که2600 مگ میشه گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من چون ٢٥٠ تا تك تومني اشتباه گفتم اشتباه شد ؟ شاتل وقتي محدودتون ميكنه حداقل ٣ هفته محدودين مگر اينكه خوش شانس باشين. پشتيبانيشون هم بلد نيست. اطلاعات بنده كامل هست در مورد شاتل چون تا ٢ ماه پيش شاتل داشتم اما پارس انلاين از همه نظر از همه يك سر و گردن بالاتره ( البته نظر شخصي من هست و هركسي نظر خودشو داره)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت اينترنت پرسرعت ميتونين قيمت هارو نگاه كنين
    يا ميتونين تماس بگيرين : ٣٨٤٤٤٤١٨
    منظور از يك سوم اينه كه مثلا ٣ گيگ دانلود كنين ١ گيگ ازتون كم ميكنه.
    درضمن اگر دوست داشتين بنده رو به عنوان معرف معرفي كنين ممنون ميشم. واسه شما تفاوتي نداره و فقط به من يك گيگ رايگان ميده. ولي بنده فقط راهنمايي كردم چون واقعا از همه نظر راضيم ازشون. اسم بنده : فريد سعادت اگر نياز داشتين.
    در ضمن شركت هايي مثل شاتل كه تايم رايگان دارن براي تايم رايگان ٥٠ هزار تومان ازتون ميگيرن كه اگر حساب كنين ٥٠ تومان ميشه حدود ١٥ گيگ اينترنت اگه در حالت هاي تخفيف دار نگيرين كه شبانه ٤٥ گيگ دانلود بهتون ميده. حالا بازم سوالي بود درخدمتم. ضمنا پارس انلاين اولين شركتي هستش كه اينترنت ١٦ مگابيت در ايران ارايه كرد. موفق باشيد

شما اشتباه نوشتید ببینید
    پسر عمم شاتل داره طرح128 کیلو بیتی (بلوار شفا) سرعت دانلودش بیشتر از1مگ درثانیه هست حتی تو تایم رایگان
    با دادن 5هزار تومن هم شبانشو فعال کرده و هر چند وقت یکبار به بهونه های مختلف حجم هدیه بهش میدن

ولی از بابت پارس انلاین هم بگم حرف شما درست پایینترین نرخ اینترنت رو تو کشور داره وتبلیغاتش واسم اومده همچنین یه طرح6گیگ 6ماه هم به رایگان برام پیشنهاد شده ولی متسفانه من انحصاری شرکت مخابراتم و از طرح رمضان بهتر گیرم نمیاد
    Last edited by mr1987; 07-07-2016 at 09:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

شما اشتباه نوشتید ببینید
    پسر عمم شاتل داره طرح128 کیلو بیتی (بلوار شفا) سرعت دانلودش بیشتر از1مگ درثانیه هست حتی تو تایم رایگان
    با دادن 5هزار تومن هم شبانشو فعال کرده و هر چند وقت یکبار به بهونه های مختلف حجم هدیه بهش میدن

ولی از بابت پارس انلاین هم بگم حرف شما درست پایینترین نرخ اینترنت رو تو کشور داره وتبلیغاتش واسم اومده همچنین یه طرح6گیگ 6ماه هم به رایگان برام پیشنهاد شده ولی متسفانه من انحصاری شرکت مخابراتم و از طرح رمضان بهتر گیرم نمیاد
    دوست خوبم بنده هزينه ساليانه تايم رايگان رو گفتم ٥٠ تومن. ماهانه ٥ تومن هست. در مورد موضوع سرعت هم كه همه شركت هاي خصوصي پهناي باند رو تا ١٦ مگ باز ميذارن ولي شاتل رو با اطمينان ميگم كه نميتونه ١٦ مگ ارائه بده چرا كه حتي تو ديتاسنتر خودش كه ماكزيموم سرعت رو ميده ١٤ مگ داده ( باهاش كار كردم ) ولي پارس انلاين چون اولين شركت هست كه اين سرعت رو اوردخ ارايه ميده راحت به حدي كه تو سروراش سرعت مينيموم ١٨ مگ هست. اين اطلاعات طبق تجربه خودم هست و راجع بهش اطمينان دارم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شاتل فيكس ١٦ مگ بازه تازه دقيقا ١٦.٣
    دانلود هم بنده دقيقا تا ٢ مگ بايت در ثانيه تبادل دارم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

10. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

شاتل فيكس ١٦ مگ بازه تازه دقيقا ١٦.٣
    دانلود هم بنده دقيقا تا ٢ مگ بايت در ثانيه تبادل دارم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد
    براي شما لابد اينطوريه. بنده كه حتي تو سرور هاي شاتل هم سرعت ١٦ مگابيت نديدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •