تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1760 از 2365 اولاول ... 76012601660171017501756175717581759176017611762176317641770181018602260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,591 به 17,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من خودم یه جفت تویتر بامیدرنج وکراس اوورهمینارو فعلانصب کردم تا بعد ببینم چی میشه.پسر داییم پخش فعلانمیخواد.یه چیزی تقریبا مثل سبستم من مبخواد خودش میگه تا دوماه دیگه هم یه پخش خوب هم یه امپ خیلی خوب میگیرم الان فقط یه چیز خیلی خوب میخواد که بعدامپو پخش روبست بترکونه یکی از دوستای پسر داییم رو دیدم یه سیستم الپاین بسته بود.یه جفت میدرنج باچهارتا تویتر عالی بود سیستمش با اینکه امپ نداشت

2. این کاربر از گجیک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام دوستان.
    واسه ۲۰6 sd میخوام دو جفت کامپوننت و یک ساب کیفیتی و یک یا دو آمپیلی فایر بگیرم.
    کامپوننت رو درهای جلو و عقب و ساب رو هم داخل صندوق بزارم.همین چیز اضافی هم نمیخوام مثل باند بیضی یا...
    هدیونت کنوود 7056 گرفتم.ولی واسه کامپوننت و آمپیلی موندم چیکار کنم و چی بگیرم.

ممنون میشم همتون کمک و راهنمایی کنید.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم یه جفت تویتر بامیدرنج وکراس اوورهمینارو فعلانصب کردم تا بعد ببینم چی میشه.پسر داییم پخش فعلانمیخواد.یه چیزی تقریبا مثل سبستم من مبخواد خودش میگه تا دوماه دیگه هم یه پخش خوب هم یه امپ خیلی خوب میگیرم الان فقط یه چیز خیلی خوب میخواد که بعدامپو پخش روبست بترکونه یکی از دوستای پسر داییم رو دیدم یه سیستم الپاین بسته بود.یه جفت میدرنج باچهارتا تویتر عالی بود سیستمش با اینکه امپ نداشت
    چه مارکی؟حتما راکفورد؟
    قیمتها رو برام می نویسی؟
    سلام دوستان.
    واسه ۲۰6 sd میخوام دو جفت کامپوننت و یک ساب کیفیتی و یک یا دو آمپیلی فایر بگیرم.
    کامپوننت رو درهای جلو و عقب و ساب رو هم داخل صندوق بزارم.همین چیز اضافی هم نمیخوام مثل باند بیضی یا...
    هدیونت کنوود 7056 گرفتم.ولی واسه کامپوننت و آمپیلی موندم چیکار کنم و چی بگیرم.

ممنون میشم همتون کمک و راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز.
    اگر عجله ندارذین تا تیر ماه صبر کنید تا بار جدید گلیدن برسه.تنوع محصول زیادی داره.ضمنا میزان بودجتون رو هم مشخص کنید.
    اگر عجله ای هست بگید تا عرض کنم خدمتتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

میدبیس راکفورد280تویترشم248.اون یه چیزی میخواد که رو کم کنی باشه میدونیدچی میگم دیگه ....ولی بیس خوبی هم داشته باشه حالا دو،سه تا سیستم خیلی عالی تو رنج 500تا800تومن معرفی کنیدکه محشر باشه میگه دوس دارم سیستمم کیفیت صداهمرا بابیس نرم تو ولوم بالا داشته باشه...
    Last edited by گجیک; 22-04-2015 at 23:03.

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام ،تقریبا عجله ای هست.
    در ضمن الان بودجه ندارم. اللحساب فقط یک جفت باند گرد یا کامپوننت بهم معرفی کنید. بودجه بین 200 تا 300 تومن،واسه در جلو sd میخوام.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- خواهش می کنم درباره ی ویژگی Band pass filter آمپلی فایرها اندکی آشنایی دهید.

2- سیستم من:
    بلندگوی اینفینیتی کاپا 11، سوپر توییتر درگ استر، ساب باکس 1260 اینفینیتی، آمپ 8400 کنوود و پخش 8650 پایونیر است. اگر بخواهم ساب را بردارم چه کارهایی بر روی آمپ و پخش باید انجام دهم تا بازه ی صدایی بم از دست رفته ساب بازگردد؟

سپاس بسیار

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدبیس راکفورد280تویترشم248.اون یه چیزی میخواد که رو کم کنی باشه میدونیدچی میگم دیگه ....ولی بیس خوبی هم داشته باشه حالا دو،سه تا سیستم خیلی عالی تو رنج 500تا800تومن معرفی کنیدکه محشر باشه میگه دوس دارم سیستمم کیفیت صداهمرا بابیس نرم تو ولوم بالا داشته باشه...
    سلام مبارک باشه.پس چرا گرون خریدی من که قیمت بهت دادمدوست دارین پول اضافه بدین دیگه!!؟
    "سلام
    چه مارکی؟تیوتیر چه مارک و مدلی؟
    اگر راکفورد و گفته که 255 قابل تهیه هست.
    تیوتیرش هم 230
    کراسش رو هم 230
    "
    ایشون هم اگر میخوان به اون صدائی که تو فکرشون هست برسن با این رقمها نمیتونن.یعنی هم حجم بالا و هم کیفیت صدای محشر.
    مثلا درگ استر یه برند متوسط هست کیفیت صداش به نظر من بالا نیست ولی صدا میده در حد تیم ملی.یه جفت مید بیس و با تیوترهاش صدای بالائی خروجی میده ولی....
    حالا یا باید کیفیت رو فدای حجم صدا کنند یا حجم رو فدای کیفیت.
    سلام ،تقریبا عجله ای هست.
    در ضمن الان بودجه ندارم. اللحساب فقط یک جفت باند گرد یا کامپوننت بهم معرفی کنید. بودجه بین 200 تا 300 تومن،واسه در جلو sd میخوام.

کامپوننت Match NS62C میتونم برات بگیرم 336 تومن.از این کمتر نگیر که صدای خوبی نخواهی گرفت.
    1- خواهش می کنم درباره ی ویژگی Band pass filter آمپلی فایرها اندکی آشنایی دهید.
    2- سیستم من:
    بلندگوی اینفینیتی کاپا 11، سوپر توییتر درگ استر، ساب باکس 1260 اینفینیتی، آمپ 8400 کنوود و پخش 8650 پایونیر است. اگر بخواهم ساب را بردارم چه کارهایی بر روی آمپ و پخش باید انجام دهم تا بازه ی صدایی بم از دست رفته ساب بازگردد؟
    سپاس بسیار
    سلام
    1-فیلتر بند پس یه فیلتر دو کاره محسوب میشه.یعنی از دو طرف و دو محدوده به ما این امکان رو میده که فرکانسها رو کات کنیم.
    مثلا فرکانس 80 هرتز رو HPF و فرکانس 15 کیلو هرتز رو LPF کنیم.
    با این کار فرکانسهای زیر 80 و بالای 15 کیلو با توجه به Slop کراس اوور آمپلیفایر که عموما 12dB/Octave هستند،ضعیم میشن و به نوعی کاتشون کردیم.هرچقدر شیب کات ما یا همون Slop کراس اوور بیشتر باشه قدرت تضعیف کردن در نقطه کات آف بیشتره.
    2-میتونید فرکانس کات کاپا رو بزارید روی 50-80 هرتز البته ناگفته نماند هیچ اسپیکری نمیتونه وظیفه ساب ووفرها رو انجام بده.چون برای این کار طراحی و ساخته نشدن.همگی آنها فول رنج هستن اما ساب ووفرها طراحی شدن برای اجرا فرکانسهای پائین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان می دونه در تنظیمات پخش 7056 در قسمت dsp set دو حالت through , bypass چه کاری انجام می دهد؟

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان می دونه در تنظیمات پخش 7056 در قسمت dsp set دو حالت through , bypass چه کاری انجام می دهد؟
    اگر در حالت bypass باشه همه تنظیمات بی اثر میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    اساتید به خصوص آقا حمید گل به نظرتون کامپ h236 helix چه جوریاس؟
    کسی صداش رو شنیده؟
    میخوام دو جفت بگیرم دست دوم ولی سالم به قیمت 1100
    به نظرتون ارزش داره؟
    یا اینکه کامپ audio system hx 165 sq . high end رو بگیرم ببندم جلو
    عقبم که co609 آدیو سیستم دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •