گویا کمال اینترنت استان ما در اینترنت بقیه استانها هم اثر کرده! xD اینترنت تهران هم داغونه چند روزی...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
گویا کمال اینترنت استان ما در اینترنت بقیه استانها هم اثر کرده! xD اینترنت تهران هم داغونه چند روزی...![]()
چه خبره 150 تومن بدی سرعت حلزونی گیرت بیاد
واقعا تاسف داره این کشور
چی بگم والا شما بهتر میدونی ولی شاید شهر به شهر فرق کنه من که نامحدود تست نکردم و نمیکنم![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------
الان وضعیت اینترنت 512 محدود تو رشت چطوریه از لحاظ سرعت؟!
Last edited by Archer1990; 19-08-2013 at 00:27.
محدود بین 100 تا 130 تو رشت .
512 نامحدود 2020
بعد یه هفته اومدم خونه میبینم سرعتش اینجوری شده! می خواستم پایان این ماه جمع کنم بررم اندیشه ها!
اگه همینجوری بمونه بدک نیست
آره راست میگه. من دیگه داشتم کلافه می شدم (آخه اینترنت نامحدود 512، سرعتش باشه 12، 13 کیلوبایت!!!!) بعد 1 هفته استفاده از نامحدود رفتم محدود گرفتم تا اندیشه رودسر پورتهاش خالی بشه. یه ماه نامحدودم سوخت شد رفت هوا.
شما دو تا مسأله رو با هم اشتباه گرفتید. آی پی اختصاصی برای اینه که شما می خوای یه آی پی مشخصی داشته باشی و مثل الآن که با هر بار خاموش روشن کردن، آی پی عوض میشه نیست و شما همیشه آی پی مشخص و ثابتی داری و هیچ ارتباطی هم به سرعت نداره. درسته که آی پی اختصاصی سرور مجزایی داره ولی تو همشون سرعت رو، رو یه مقدار ثایت محدود کردن.
اون چیزی که به سرعت ارتباط داره و میشه اختصاصی هم گرفت پهنای باند هست که همه می دونید که پهنای باند اختصاصی قیمتش سر به فلک می کشه. میلیونی هست.
این سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.
این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.![]()
اینجا برعکسه اگه الان بگن اندیشه داره با سرعت میده تو شهر ما عمرا برم سرویس بگیرماین سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.
این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.![]()
میدونید واسه چی ؟؟ چون همین اندیشه نمیزاره چهار تا شرکت جدید بیاد تو این شهر به شاتل میگی چرا نمیاد میگه مشکل داریم به های وب میگیم چرا نمیاد میگه کم بود پهای باند و ... کلا این اندیشه داره اینجا موش میدونهاخه چه جوری میشه بعد رشت که انزلی شهر دوم استان این وضعیت نت باشه سر جمع دوتا شرکت داشته باشه
به عبارتی اینجور که من میدونم و اطمینان صدرصدی که دارم اندیشه نمیزاره شرکت دیگه ایی وارد این شهر بشه
من که اصلا از اندیشه نمیگذرم
سلام
میخوام واسه رشت خط 552 ADSL بگیرم .. از چه شرکتی بگیرم بین ( پارس آنلاین - شاتل - البرز - اندیشه سبز - فن آوا - های وب - مخابرات - دامون نت - همینارو میشناسمو حضور ذهن دارم ) کدومشون ثبت نام و راه اندازیشون سریع تر و راحت تره؟ صرفا اینترنتی .
راستی آسیا تک تو رشت خدمات ارائه نمیده؟ مودم d-link گرفتم روش 20 هزار تومن بن تخفیف آسیا تک داشت !
با تشکر
دوستان بدون هیچ تردیدی عامل اصلی و باعث و بانی مشکلات اینترنت استان گیلان شرکت اندیشه سبز خزر هستش که سال هاست یا از ورود شرکت های مطرح به گیلان جلوگیری کرده یا از طریق معامله های میلیونی با مخابرات استان عرصه رو واسه معدود ISP هایی که تو استان فعال هستن تنگ کرده..خصوصا در زمینه سرویس های نامحدود!!
طبیعی هستش که وقتی یه شرکتی تو تمام شهرستان های یه استان دفتر داره با کلی کارمند..استان هم هواشو داره که خدای نکرده یه عده از نون خوردن نیفتن!!
به عنوان مثال جالبه که بدونین شرکتی مثل آسیاتک فقط تو 2تا استان هیچ نماینده ای نداره..که بازم جالب تر اینه که یکیش گیلانه!! اون یکیش سیستان و بلوچستان...
خلاصه تا اندیشه هست اوضاع اینترنت ما هم همینیه که هست..!!!
Last edited by mahyar2013; 19-08-2013 at 20:25.
اقا مهیار حرف شما درست من الان تو صومعه سرا از اندیشه نت میگیرم زد 128 8 گیگش رو هم برداشت حسابی حالمو گرفت .
تو رشت چه شرکتیو پیشنهاد میکنی؟ واسه رشت میخوام adsl بگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)