تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1760 از 2403 اولاول ... 76012601660171017501756175717581759176017611762176317641770181018602260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,591 به 17,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

گویا کمال اینترنت استان ما در اینترنت بقیه استانها هم اثر کرده! xD اینترنت تهران هم داغونه چند روزی...

2. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان عزیز صرفا جهت شفاف سازی عرض می کنم :

512 نامحدود اندیشه سرعت 65 تا 75 تاست
    1 مگ نامحدود سرعت بین 110 تا 140 در نوسانه

هردو مورد تست شده..

مرکز 5
    چه خبره 150 تومن بدی سرعت حلزونی گیرت بیاد
    واقعا تاسف داره این کشور

4. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

گفتم که مهندس ...
    سرعت 70 !

170 بده اندیشه باید جمع کنه بره ...
    چی بگم والا شما بهتر میدونی ولی شاید شهر به شهر فرق کنه من که نامحدود تست نکردم و نمیکنم
    ----------------------------------------------------------------------------
    الان وضعیت اینترنت 512 محدود تو رشت چطوریه از لحاظ سرعت؟!
    Last edited by Archer1990; 19-08-2013 at 00:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چی بگم والا شما بهتر میدونی ولی شاید شهر به شهر فرق کنه من که نامحدود تست نکردم و نمیکنم
    ----------------------------------------------------------------------------
    الان وضعیت اینترنت 512 محدود تو رشت چطوریه از لحاظ سرعت؟!
    محدود بین 100 تا 130 تو رشت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Architect-Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

512 نامحدود 2020

بعد یه هفته اومدم خونه میبینم سرعتش اینجوری شده! می خواستم پایان این ماه جمع کنم بررم اندیشه ها!
    اگه همینجوری بمونه بدک نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان یه خبر تقریبا خوب از مخابرات
    همین الان تماس گرفتم مخابرات 2020 بهش گفتم این مشکل پینگ و پهنای باند و... نمی خواد حل بشه گفت واسه اونایی که سرویس محدود دارن حل شده و مشکلی نداره هم پینگ خوبه و سرعت دانلود وب گردی هم خوب شده میگه مشکلی نیست
    ولی گفت نامحدود دارن همکاران ما تلاش می کنن به زودی حل بشه
    امروز رفتم جمع اوری کردم گفتن سرعت محدود ها خوب شده رو60-70 هست اما نمیدونم درخواست دادم هنوزم نت فعاله درصورتی که از شاتل جمع کردم همون روز قطع شد
    آره راست میگه. من دیگه داشتم کلافه می شدم (آخه اینترنت نامحدود 512، سرعتش باشه 12، 13 کیلوبایت!!!!) بعد 1 هفته استفاده از نامحدود رفتم محدود گرفتم تا اندیشه رودسر پورتهاش خالی بشه. یه ماه نامحدودم سوخت شد رفت هوا.

حالا اگه از همین اندیشه ip اختصاصی بگیرم چی؟؟ چون در سرویس نامحدود ip ها اشتراکی هستن. اگه اختصاصی بخرم پهنای باندم بهتر میشه؟

شما دو تا مسأله رو با هم اشتباه گرفتید. آی پی اختصاصی برای اینه که شما می خوای یه آی پی مشخصی داشته باشی و مثل الآن که با هر بار خاموش روشن کردن، آی پی عوض میشه نیست و شما همیشه آی پی مشخص و ثابتی داری و هیچ ارتباطی هم به سرعت نداره. درسته که آی پی اختصاصی سرور مجزایی داره ولی تو همشون سرعت رو، رو یه مقدار ثایت محدود کردن.
    اون چیزی که به سرعت ارتباط داره و میشه اختصاصی هم گرفت پهنای باند هست که همه می دونید که پهنای باند اختصاصی قیمتش سر به فلک می کشه. میلیونی هست.

512 نامحدود 2020

بعد یه هفته اومدم خونه میبینم سرعتش اینجوری شده! می خواستم پایان این ماه جمع کنم بررم اندیشه ها!
    اگه همینجوری بمونه بدک نیست
    این سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.

این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.

9. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.

این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.
    اینجا برعکسه اگه الان بگن اندیشه داره با سرعت میده تو شهر ما عمرا برم سرویس بگیرم
    میدونید واسه چی ؟؟ چون همین اندیشه نمیزاره چهار تا شرکت جدید بیاد تو این شهر به شاتل میگی چرا نمیاد میگه مشکل داریم به های وب میگیم چرا نمیاد میگه کم بود پهای باند و ... کلا این اندیشه داره اینجا موش میدونه اخه چه جوری میشه بعد رشت که انزلی شهر دوم استان این وضعیت نت باشه سر جمع دوتا شرکت داشته باشه به عبارتی اینجور که من میدونم و اطمینان صدرصدی که دارم اندیشه نمیزاره شرکت دیگه ایی وارد این شهر بشه
    من که اصلا از اندیشه نمیگذرم

11. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    میخوام واسه رشت خط 552 ADSL بگیرم .. از چه شرکتی بگیرم بین ( پارس آنلاین - شاتل - البرز - اندیشه سبز - فن آوا - های وب - مخابرات - دامون نت - همینارو میشناسمو حضور ذهن دارم ) کدومشون ثبت نام و راه اندازیشون سریع تر و راحت تره؟ صرفا اینترنتی .

راستی آسیا تک تو رشت خدمات ارائه نمیده؟ مودم d-link گرفتم روش 20 هزار تومن بن تخفیف آسیا تک داشت !

با تشکر

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینجا برعکسه اگه الان بگن اندیشه داره با سرعت میده تو شهر ما عمرا برم سرویس بگیرم
    میدونید واسه چی ؟؟ چون همین اندیشه نمیزاره چهار تا شرکت جدید بیاد تو این شهر به شاتل میگی چرا نمیاد میگه مشکل داریم به های وب میگیم چرا نمیاد میگه کم بود پهای باند و ... کلا این اندیشه داره اینجا موش میدونه اخه چه جوری میشه بعد رشت که انزلی شهر دوم استان این وضعیت نت باشه سر جمع دوتا شرکت داشته باشه به عبارتی اینجور که من میدونم و اطمینان صدرصدی که دارم اندیشه نمیزاره شرکت دیگه ایی وارد این شهر بشه
    من که اصلا از اندیشه نمیگذرم
    دوستان بدون هیچ تردیدی عامل اصلی و باعث و بانی مشکلات اینترنت استان گیلان شرکت اندیشه سبز خزر هستش که سال هاست یا از ورود شرکت های مطرح به گیلان جلوگیری کرده یا از طریق معامله های میلیونی با مخابرات استان عرصه رو واسه معدود ISP هایی که تو استان فعال هستن تنگ کرده..خصوصا در زمینه سرویس های نامحدود!!
    طبیعی هستش که وقتی یه شرکتی تو تمام شهرستان های یه استان دفتر داره با کلی کارمند..استان هم هواشو داره که خدای نکرده یه عده از نون خوردن نیفتن!!
    به عنوان مثال جالبه که بدونین شرکتی مثل آسیاتک فقط تو 2تا استان هیچ نماینده ای نداره..که بازم جالب تر اینه که یکیش گیلانه!! اون یکیش سیستان و بلوچستان...
    خلاصه تا اندیشه هست اوضاع اینترنت ما هم همینیه که هست..!!!
    Last edited by mahyar2013; 19-08-2013 at 20:25.

14. 2 کاربر از mahyar2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان بدون هیچ تردیدی عامل اصلی و باعث و بانی مشکلات اینترنت استان گیلان شرکت اندیشه سبز خزر هستش که سال هاست یا از ورود شرکت های مطرح به گیلان جلوگیری کرده یا از طریق معامله های میلیونی با مخابرات استان عرصه رو واسه معدود ISP هایی که تو استان فعال هستن تنگ کرده..خصوصا در زمینه سرویس های نامحدود!!
    طبیعی هستش که وقتی یه شرکتی تو تمام شهرستان های یه استان دفتر داره با کلی کارمند..استان هم هواشو داره که خدای نکرده یه عده از نون خوردن نیفتن!!
    به عنوان مثال جالبه که بدونین شرکتی مثل آسیاتک فقط تو 2تا استان هیچ نماینده ای نداره..که بازم جالب تر اینه که یکیش گیلانه!! اون یکیش سیستان و بلوچستان...
    خلاصه تا اندیشه هست اوضاع اینترنت ما هم همینیه که هست..!!!
    اقا مهیار حرف شما درست من الان تو صومعه سرا از اندیشه نت میگیرم زد 128 8 گیگش رو هم برداشت حسابی حالمو گرفت .
    تو رشت چه شرکتیو پیشنهاد میکنی؟ واسه رشت میخوام adsl بگیرم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •