حیف شد پرسپولیس امروز باخت ولی زیاد هم لیگم مهم نیست یه جاش جام باشگاها پرسپولیس ترکونده!!!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حیف شد پرسپولیس امروز باخت ولی زیاد هم لیگم مهم نیست یه جاش جام باشگاها پرسپولیس ترکونده!!!
بی خیال که باختیم.
اتفاقات خوبی هم امروز افتاد.
سلام
خوشحالم که طرفدارای پرسپولیس اینقدر با شعور هستند
من هم از بچگی طرفدار پرسپولیس هستم ولی باید بگم اول تیمهای شهرم را دوست دارم بعد پرسپولیس
به امید قهرمانی ذوب آهن در لیگ برتر و فینالیست شدن پرسپولیس و سپاهان در جام باشگاههای آسیا
به نظرم اگر هم می بردیم زیاد فرقی نمی کرد ... چون که تفاضل گل سپاهان نسبت به ما 3 تا بیشتر بود و مس هم با یه مساوی تو بازی آخر می تونست سوم بشه !
فقط خدا کنه تو روحیه بچه ها برای آسیا تاثیر نذاره ...
نه بابا چه تاثیری خودشون هم الکی بازی می کردن....
تمام فکرشون آسیا و حذفی هستش.....
پرسپولیس 7 هفته است که لیگ را گذاشته کنار....
من فکر کنم که لیگ را دادن دست پیروانی تا تیم را هدایت کنه و آسیا را دادن دست نلو.....
فکر کنم حذفی هم دست نلو باشه.....
خوب ديگه اين ليگ کذاييي با همه ي نتايج مسخره اي که از بيرون رقم زده ميشد داره تموم ميشه
بچسبيم به آسيا
الغرافهپرسپولیستاريخ برگزاري: 01 اردیبهشت 88
زمان برگزاري: 20:30
محل برگزاري: دوحه - قطر
داور: نامعلوم
Last edited by MoJtaBa.R; 17-04-2009 at 11:46.
نيكبخت، عزيزي و هاشمي نسب در جايگاه ويژه
کانون هواداران پرسپولیس : اين ديدار در ورزشگاه تختي اهواز به قضاوت يداله جانبازي از ساعت 17:15 برگزار شد.
ابراهيم توره در دقيقه 53 از فاصله 35 متري براي پرسپوليس گلزني كرد؛ اما استقلال اهواز در دقيقه 73 توسط هادي حنيفر به گل رسيد و در پنجمين دقيقه از وقت هاي تلف شده محمد فعال گل برتري تيم اهوازي را به ثمر رساند.
جانبازي در اين ديدار بهادر عبدي، مازيار زارع و علي كريمي از پرسپوليس و دغاغله از استقلال اهواز را با كارت زرد جريمه كرد. زارع در دقيقه 86 با گرفتن دومين كارت زرد از بازي اخراج شد.
با اين نتيجه پرسپوليس بخت سوم شدن در ليگ را از دست داد و براي حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا بايد قهرمان يكي از دو جام حذفي و فصل جاري ليگ قهرمانان شود.
کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا پس از شكست 2 بر يك مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: در فوتبال مثل جالبي است كه اگر نكشي تو را ميكشند. اين موضوع ميتواند هشدار خوبي براي بازيكناني باشد كه در يك ديدار به ميدان ميروند. من از صميم قلب به استقلال اهواز تبريك ميگويم اما بازيكنان بزرگ ما مثل خليلي و توره ميتوانستند بازي را به نفع ما تمام كنند.
وي افزود: بازي مقابل استقلال اهواز يك جنگ تن به تن و انتحاري بود كه آنها ما را بردند. استقلال اهواز دو گل زد اما در نيمه دوم باز هم به ما فشار آورد و ما را در زمين خودمان نگه داشتند كه براي من هم غيرقابل باور بود.
وينگادا درباره بياحترامي به علي كريمي تاكيد كرد: كريمي يك بازيكن حرفهاي است و نبايد تحت تاثير فحاشيهاي هواداران قرار گيرد.
به نظر من اين بياحترامي تاثيري بر عملكرد كريمي نداشت چون در خيلي از ورزشگاهها اين اتفاق ميافتد اما روي هم رفته جو ورزشگاه اهواز خوب نبود.
وي در خصوص دليل بازي دادن به برخي از بازيكنان پرسپوليس گفت: هيچ مدير برنامههايي و يا فردي نميتواند به من دستور دهد كه چه بازيكني را به زمين بفرستم. من هرگز زير نظر كسي بازيكن تحميلي را قبول نميكنم. اگر اين اتفاق بيفتد مطمئن باشيد از پرسپوليس ميروم و هرگز نميمانم. تا به امروز اين اتفاق خوشبختانه رخ نداده است.
وينگادا در جواب اين سئوال كه چرا پرسپوليس در ليگ برتر بد بازي ميكند اما در ليگ قهرمانان آسيا موفق است تصريح كرد: قبول دارم كه در ليگ ايران خوب نيستيم. آن هم دليلش بيانگيزگي است اما در آسيا جبران ميكنيم و مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن داريم.
وي درباره زمين تختي اهواز گفت: من مشكلي نديدم و به هيچ عنوان دنبال بهانه نيستم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص وضعيتش در سال آينده خاطرنشان كرد: آينده من فعلا مشخص نيست. من يك مربي حرفهاي هستم و جوابي به اين سئوال نميدهم.
وينگادا درباره قضاوت داور گفت: درباره داوري حرفي نميزنم چون هر داوري اشتباه ميكند. قرار نيست ما براي هر مشكلي همه چيز را به گردن داوران بيندازيم.
ذوب آهن چه با کمک چي بي کمک داور نشون داد با بودن بازيکناي غير اسمي و ستاره هم ميشه در صدر تيماي ايراني واستاد !به امید قهرمانی ذوب آهن در لیگ برتر و فینالیست شدن پرسپولیس و سپاهان در جام باشگاههای آسیا
اگه باز هم روز آخر قهرمان نشه : کاري که ابراهيم زاده کرده فوق العاده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)