اگه منظورت زنگهای فابریک گوشی هست فکر نکنم بتونی بهشون دسترسی داشته باشی ........
اگه منظورت زنگهای فابریک گوشی هست فکر نکنم بتونی بهشون دسترسی داشته باشی ........
با استفاده از یک برنامه File Manager مثل Active File یا X-plore برو به آدرس Z:\data\sound\digital در اینجا کلیه زنگهای فابریک گوشی رو میتونی ببینی و اگه دلت خواست با B.T برای دیگران بفرستی.
رامین![]()
چه جوری میشه منوی گوشی ان73 فارسی کرد؟
salam.Age momkene darbare emkanat va vijegihaye n73 tozih bedin.
رزولوشن تصویر n73 از 6630 بالاتره. طبیعیه فیلمی که تو 6630 خوب نشون داده میشد تو n73 بی کیفیت نشون داده بشه.
سلام،
اول اینکه مطالب بسیار زیاده ولی نتونستم دقیقا چیزی که می خوام رو پیدا کنم (گیج زدم). اگه جواب سوالام وجود داره لطفا لینکش رو بدید.
- بین N73 معمولی و N73 Me چه فرقایی وجود داره؟ (فقط پخش موزیک؟) ؟؟؟؟؟
- قیمتشون چقدره؟؟؟
- به احتمال 90% معمولیش رو می گیرم. چه لوازم جانبی باید داشته باشه همراهش؟؟؟
- کلا گارانتی برای یک گوشی چقدر مهمه؟؟ اصلا مهمه؟!؟
- فقط با نوشته شدن عبارت Made in Finland در پشت گوشی و جای باطری می شه فهمید که گوشی اصل فنلانده ؟؟؟؟؟
- اطلاعات بیشتر رو از چه منابعی می تونم گیر بیارم ؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام
با اجازه متن شما رو شماره گذاری کردم تا راحت جواب بدم/
1.موزیک سیاهرنگه ولی معمولی نقره ای و سفید از این حرفاست.
موزیک کارت حافظه ی 2 گیگا بایتی داره ولی کارت حافظه ی ان 73 معمولی خیلی خیلی کمتره
دسترسی یه منوی موسیقی و پخش فایلهای موسیقی تو موزیک ادیشن خیلی راحتتره.
فرق چشمگیر دیگه ای ندارن. قدرت پخش موسیقی یکیه
2. معمولی با گارانتی متفرقه360 تومن. با گارانتی اصلی 430
موزیک ادیشن با گارانتی متفرقه 390 تومن با گارانتی اصلی 480
3. از اینجا ببین
4.مهمه. شک نکن. حد اقل گارانتی متفرقه بگیر اگرچه زیاد اعتبار نداره ولی از هیچی بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5.این قصه سر دراز دارد. بعید میدونم فنلاندی گیرت بیاد ولی گوشی های موجود تو بازار معمولا راضی کننده هستن یادت باشه که گفتم معمولا
6.برای ان 73 معمولی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای موزیک ادیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از اینجا توضیح کاملشو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من دیروز یه ان73 موزیکال بدون گارانتی خریدم 388 هزار تومن چون که گارانتی نداره اصل نیست در ضمن شماره سریالشو تو سایت اینترنشنال پلنس دادم مشخصات خود گوشیرو داد خواهش می کنم منو راهنمائی کنید
خیلی گرون خریدی. من با گارانتی ارس خریدم 374 تومن. تازه کاملاً نو هستش و اصل فنلانده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)