سلام بچه ها
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام بچه ها
چطوری میشه لاستیک پراید درست کرد چون خیلی بزرگه؟
ممنون اگه راهنماییم کنیین
راستی آقا ابی من با اونی که فارسی کرده بودی کار کردم بازی خراب میشه
این ستاره هارو تبدیل به آرم پلیس می کنه وپولا هم فارسی میشه لینگ دانلود:
رمز: majidکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
قشنگه ولی تغییرات آلفا توش رعایت نشده و برای همین عددها به اون شکل در اومده.ین ستاره هارو تبدیل به آرم پلیس می کنه وپولا هم فارسی میشه لینگ دانلود:
خیلی ممنون.راستی آقا ابی من با اونی که فارسی کرده بودی کار کردم بازی خراب میشه
نسخه بعدی اون رو فارسی کردم و مشکلش حل شد. هرکی خواست بگه تا فارسی PED Editor رو بزارم.
_____
در ضمن دوست خوبم؛ پست هات رو تو یکی خلاصه کن تا فضای کمتری از تاپیک اشغال بشه.
ممنون
سلام
چطوری میشه منو بازی رو فارسی کرد یعنی به جای startبنویسه شروع
اگه نرم افزاری داره لطفا بگید؟
راستی کسی آموزش ساخت بازی با زد مودلر داره
لطفا اگه میشه بدین ممنون میشم
راستی من ماشین پیکان جدید رو تکستچر ها شو عوض کردم یک تعقیرات دیگه هم توش دادم اگه خواستید بگید تا بزارم![]()
[quote=ebicross;1910565]این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
اصلا نفهمیدم منظورت چیه
vehicles.ideکجا هست؟![]()
نرم افزار GXT Editor میتونه تمام نوشته های بازی رو تغییر بده ولی تا حالا امتحان نکردم که فارسی هم میشه کرد یا نه!!! ولی فکر نکنم.
با ZModeler نمیشه بازی ساخت و فقط میشه اسکلت ساخت مثل ماشین که کارش خیلی سخته و من که بلد نیستم.
برای ساخت نقشه و محیط باید MED رو دانلود کنی.
در مورد پیکان:
نیکی و پرسش!!!
[quote=majid_sd2009;1911223]مگه وقتی ماشین داخل بازی میاری فایلهای Handling.CFG (مربوط به خصوصیات ماشین) و فایل CARCOLS.DAT (مربوط به رنگ ماشین) و فایل Carmods.DAT (مربوط به اسپرت ماشین) و Vehicles.IDE (مربوط به خصوصیات ظاهری و مشخصات ماشین) رو ویرایش نمیکنی؟
اگر نکنی که تمام ماشینهات اجق وجق میشه...
فایل Vehicles.IDE تو پوشه DATA هست. هر ماشین یک خط جزئیات تو این فایل داره. یکی از این جزئیات چرخهای ماشین هست.
ممکنه پراید رو تو جایگزین ماشین Sentinel کرده باشی و من جایگزین Nebula.
حالا اگر من خط کامل رو بدم که باز قاطی میشه.
واسه همین از نصفه گذاشتم تا بازیت خراب نشه.
اینم خط کامل مربوط به پراید:
خط اینجا برعکس دیده میشه ولی وقتی تو Notepad کپی کنی درست میشه.516, nebula, nebula, car, NEBULA, NEBULA, null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
البته من پراید رو جای Nebula گذاشتم.
Last edited by ebicross; 18-12-2007 at 18:37.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز لطفا برای پر شدن پست های شما اینقدر پست اسپم ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)