با سلام یک سوال داشتم کسی میدونه اون چیزهایی که زیر کمک مالی از طریق چاه نفت gla است برای چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
با سلام یک سوال داشتم کسی میدونه اون چیزهایی که زیر کمک مالی از طریق چاه نفت gla است برای چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلا م
حجمش 2.4 گیگه بد ون نیاز به بازی جنرالها مستقیم نصب میشه اگه ارشاد مجوز نده مجبورم یک فکر دیگه بر اش بکنم ....
من با شر کت پردیس قر ار داد دارم و نمی تونم این کار و بکنم مگر اینکه قر ار داد رو منتفی کنم ......
پصبر کنید تا آخر این ماه تصمیمات و همه چیز معلوم میشه .........
پوشه ( INI)رو خودت بساز
مشکل سر عت به خاطر ضعف سیستمتونه
فایلی رو که بالا گذاشتم بر ای همین منظوره!!..
سلام دوست عزیز
من قبلا هم گفتم این کار برای مدل skrmishبازی خوبه اما برای مدل challange باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلا م
شما بر ای تعقیر ات در challange باد بری تو : WorldBuilder و از او نجا پوشه مپ رو باز کنی و نقشه ها رو تعقییر بدی و پول رو می تونی اونجا تعقییر داد ......
WorldBuilder میشه لینک دانلودش را بزاری
در ضمن کسی نیست جواب بدهد تو جی ال ای زیر کمک های مالی تو چاه نفتی که خودت میسازی برای چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by سیدعلی فلاح; 12-01-2010 at 10:21.
کدوم مدا میگی؟؟![]()
مد نیست یک نرم افزار است که میشه نقشه های جنرال را توش تغیر داد در ضمن کسی نمیتونه جواب سوالم را بدهد
Last edited by سیدعلی فلاح; 12-01-2010 at 15:15.
این نرم افزار در محیط نصب بازی جنرال زرو و جو د داره به عکس دقت کن
در این چاه نفت تا او نجا که من یا دم می اد یکش امکان به میده تا در هر جای نقشه که بخای شش تا آر پیچی زن ظاهر کنی یکش از آسمو ن کمک مالی می کنه و یکی دیگه هم بود که هر جا بزنی رو نیر و هات جونشو ن رو پر می کنه
اجرا بازی Command & Conquer Generals zero بد و ن نیاز به سی دی و کرک
ین فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محصول شر کت ;AFM & RAYAN
سازنده: منصوری
موفق باشید
باسلام قبلا یک جا نوشته بودی درون بازی یک مدیا پلیر وجود داره که اگه روش کلیک کنی سرود هایش عوض میشود (منظورم اسپیکر ایران نیست) هنوزم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم از مدیا پلیر همون اسپیکر های ایر انه که قدر ت و بهبو دی می ده ولی متا سفانه به خاطر نداشتن اجازه از صا حب آهنگها ایر اد گرفتن ولی نگران نباشید بعدا از طریق یک فایل کم حجم اصلاحش می کنم ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)