تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 858 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام مودم b5142 از مودمهای هوآویه و مثل دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه ولی پورت یو اس بی اون رو نداره. قدرت گیرندگی اون عین همینه و لی پروتکل 3gpp این ، ورژن هشته ولی مال دی تی 350 نه هستش و مال زد 6000 ده هست. مزیت این مودم مال هوآوی بودنشه فقط. ببینیم با چه قیمتی میخوان بدن.

2. 3 کاربر از ahadsadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام مودم b5142 از مودمهای هوآویه و مثل دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه ولی پورت یو اس بی اون رو نداره. قدرت گیرندگی اون عین همینه و لی پروتکل 3gpp این ، ورژن هشته ولی مال دی تی 350 نه هستش و مال زد 6000 ده هست. مزیت این مودم مال هوآوی بودنشه فقط. ببینیم با چه قیمتی میخوان بدن.
    مثل اینکه باید چیز اشغالی باشه که دارن عوضش میکنن مجانی
    برعکس محل ما الان تی دی انتن داره ولی وایمکس نداره من میخوام مودمو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو سایتش که میزنه اطلاعاتی موجود نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان چرا سرعت اینترنت TD LTE ایرانسل نسبت به نسل 4 و 4.5 اینقدر پایین تر هست؟ خودشون پهنا باند کمتری اختصاص دادن یا دلیل دیگه ای داره؟ اصلا هدف ایرانسل از راه اندازی نسل 4 ثابت چی بوده؟ اگه پوشش شبکه بوده که بیشتر مناطق که چک کردم نسل 4 و 4.5 پوشش کامل تری دارند. پشتیبانی ایرانسل گفت TD LTE جایگزین وایمکسه و هدف اینه سرعت حداقل 7 برابر ماکزیمم سرعت وایمکس بده یعنی حداقل 14 مگ. خوب من با نسل 3 که نزدیک 20 مگ سرعت دارم. اصلا منطقی نیست :/

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چه بسته گراني هم داره

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

6. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان چرا سرعت اینترنت TD LTE ایرانسل نسبت به نسل 4 و 4.5 اینقدر پایین تر هست؟ خودشون پهنا باند کمتری اختصاص دادن یا دلیل دیگه ای داره؟ اصلا هدف ایرانسل از راه اندازی نسل 4 ثابت چی بوده؟ اگه پوشش شبکه بوده که بیشتر مناطق که چک کردم نسل 4 و 4.5 پوشش کامل تری دارند. پشتیبانی ایرانسل گفت TD LTE جایگزین وایمکسه و هدف اینه سرعت حداقل 7 برابر ماکزیمم سرعت وایمکس بده یعنی حداقل 14 مگ. خوب من با نسل 3 که نزدیک 20 مگ سرعت دارم. اصلا منطقی نیست :/
    نه، پهنای باندش فول رو ۲۰ ا، td lte پوشش و سرعتش نسبت به fdd کمتره تو دنیا حتی با یک فرکانس و پهنای باند برابر (واسه همین رو 4G معمولی با اینکه هنوز پهنای باندش به اندازه TD نشده بازم سرعت بالاتر میگیری.، ممکنه هدفش از ثابت، ظرفیت بیشتر و پول دراوردن و میکس شدن با فرکانس های موجود در 5G باشه، که در اون صورت باید قیمت هاشو با fdd ها برابر کنه که ظاهرا داره fdd رو گرون میکنه.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 03-05-2017 at 18:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

مثل اینکه باید چیز اشغالی باشه که دارن عوضش میکنن مجانی
    برعکس محل ما الان تی دی انتن داره ولی وایمکس نداره من میخوام مودمو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو سایتش که میزنه اطلاعاتی موجود نیست

سلام

فردا در ساعت اداری عضو بشید یا به صورت غیر عضو سفارشتون رو کامل کنید. سیستم سایت و عضو گیری فروشگاه ایرانسل در حال حاظر غیر فعال است

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تی دی ال تی ای در منطقه ما خوبه و من با مودم زد 6000 تا 62 مگابیت در ثانیه یعنی حدود 7.8 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دارم البته مودمهایی که ایرانسل میده کت چهار هستند و کت شش اون هم در خارج از کشور برای تی دی ال تی ای زده شده ولی هیچ موقع به سرعت 4.5 جی نخواهد رسید چون در اون از دو باند همزمان استفاده میشه البته چهار و نیم جی اصل وگرنه میتونه در ایران بر اساس سلایقی فرق بکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

صدرصد هدفشون کسب درامد و فروش مودم هاشون بوده چون نسل 4 و 4.5 هم پوشش بهتر و هم سرعت بالاتر ارائه میدن.

یه سوال . با مودم های TD LTE میشه باندهای FDD هم گرفت ؟

11. این کاربر از Pooya Rezaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

صدرصد هدفشون کسب درامد و فروش مودم هاشون بوده چون نسل 4 و 4.5 هم پوشش بهتر و هم سرعت بالاتر ارائه میدن.

یه سوال . با مودم های TD LTE میشه باندهای FDD هم گرفت ؟
    نه، شاید با سیمکارتاش کار کنه، ولی از شبکه خود TD.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه، شاید با سیمکارتاش کار کنه، ولی از شبکه خود TD.

یه جا تو همین تاپیک گفته بودن میشه انگار. پس مودم های TDLTE فقط فرکانش 3500 دریافت میکنند درسته ؟

14. این کاربر از Pooya Rezaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •