مودم همراهHuawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6 را سفارش اینترنتی دادم
ایا میشه به عنوان مودم ثابت استفاده کرد؟ همیشه به برق باشه؟ نمیسوزه؟
یا با همون مدت 10 ساعت شارژ استفاده کنم؟
مودم همراهHuawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6 را سفارش اینترنتی دادم
ایا میشه به عنوان مودم ثابت استفاده کرد؟ همیشه به برق باشه؟ نمیسوزه؟
یا با همون مدت 10 ساعت شارژ استفاده کنم؟
چطور میتونم به ltewatch وصل شم!هرچه مینویسم،وارد نمیشه!
سلام به دوستان
من از Adsl مخابرات استفاده میکنم جهت اینترنت ولی وقتی دانگا 4G مدل E3372 را به usb وصل میکنم اینترنتم قطع میشه چطور میتوانم این دوتا مودم را با هم متچ کنم که هم دانگل را داشته باشم هم مودم adsl باید ip ها را تو یک رنج کنم لطفا راهنمائی کنید
من هم همین مشکلو داشتم ببین شما یا باید از یکی از اینا استفاده کنی و یا باهم ترکیبشون کنی البته من دو سه تا نرم افزار برای ترکیب و bridge کردن و هم چنین از خود قابلیت bridge تو ویندوز استفاده کردم ولی هیچ کدام پهنای باندشونو جمع نزد و در نهایت فقط از یکیشون استفاده می کرد . پس بهتره از هرکدوم که می خوای استفاده کنی از قسمت change adaptor settings اونی که نمی خوای استفاده کنی رو disable کنی.
تو ایران این قابلیت وجود نداره که روی مودم با سیم کارت تماس بگیری من 315 دارم نتونستم برای تماس استفاده کنم
- - - Updated - - -
تو ایران این قابلیت وجود نداره که روی مودم با سیم کارت تماس بگیری من 315 دارم نتونستم برای تماس استفاده کنم
دوستان سلاتم یک سوال ترکیب دانگل E3372 و روتر AF23 به من وای فای میدهد اما نرم افزار HiLink این روتر را نمیشناسد آیا نرم افزار دیگری سراغ دارید که بشود از طریق مودم این روتر و دانگل را مدیریت کرد
با سلام لطفا کسی درباره مودم هوایی E303H-2 مدل 3 جی همراه اول اطلاعات داره و انلاکش کرده یا برنامه ای و فایل فلاشی داره براش
سلام،من قبل اینکه مودم رو آپدیت کنم،آنلاکش کردم،الان که آپدیت شده،میخوام سیم کارت همراه اول بذارم روی مودم ایراد میگیره،میخوام از اول هم آنلاک کنم نمیشه،3 بار فرصت داده،2 بار رو تست کردم نشد!حالا مونده همون یکبار!
لطفا آموزش راه اندازی برنامه ltewatch و برنامه های مشابه را برای مودم E8372 توضیح بدید.
من برنامه هایی که دوستان توی این فروم گذاشتن را گرفتم ولی اجرا نمیشن.
برنامه باید توی پوشه خاصی باشه یا کانفیگ خاصی میخواد ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
Last edited by bigman; 26-12-2016 at 23:22.
سلام.یه مودم e5577 bolt گرفتم،طبق توضیحات سایت فروشنده تمام اپراتورها رو ساپورت میکنه ولی وقتی به دستم رسید فقط ایرانسل رو جواب میذه.چیکار کنم که اپراتورای دیگه رو جواب بده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)