تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 266 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز برادر من شما تو پست شماره 1747 این تاپیک عکسی غیر از عکسی که من گذاشتم میبینید که من متوجه بشم سیستم خودت منظورت بوده!؟من عکسی نمیبینم از سیستم شما!همونجایی که دور فن ولتاژ دما و .. رو میگی من از کجا بفهمم سیستم خودتو میگی من تصویری نمیبینم جز شات خودم!

من کی گفتم شات شما تقلبیه که خودتون میرین برداشت بد میکنین
    من نمی دوم رکورد زدم یا نه اصلا رکوردی نیستم اما گویا شما شک دارید!!!؟؟
    به ما حق بده باور نکنیم
    این منظورت چی بوده ؟سو تفاهم شده...

در ضمن من تا به حال تو هیچ فرومی ثبت نام نکردم شما برای چی بدون مدرک همچین حرفی میزنی
    من چه حرفی زدم که به ثبت نام شما تو سایر فرومها ربط داشته باشه؟من گفتم فن من استوک خالی نیست تو یه فروم دیگه به یکی از دوستان مشخصاتشو گفتم همین...

خیلی توهین کردی ولی میزارم رو حساب سو تفاهم.خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده
    واقعا عجب روزگاری شده!!هیییییی!!!!
    راستش اگه تو پست من توهینی میبینی حتما دکمه گزایش رو بزن تا رسیدگی بشه من لحنم تند بود و گفتم که از لحنم ناراحت نشو!اما اگه چیزی گفتم بهت که توهین تلقیش کر دی عذر می خوام!

خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده
    منم بیشتر همین فکر رو میکنم...

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

باز لینک عکسا رو میزارم باز میگم شک داری برو نگاه کن

یه فروم دیگه شما نمی تونی دور فن تنظیم کنی من چی کار کنم؟ (برای یاد اوری میگم اینجابه صراحت شما گفتین من تو یه فروم دیگه ثبت نام کردم بدون هیچ دلیل و مدرک)
    با اهل رکورد چند وقته آشنا شدم و ارادت هم داریم خدمتشون
    از شما که انتظاری نمیره از برخی دوستان انتظار بیشتری داشتم...
    مهندس بهت حق میدم باورت نشه چون چیز زیادی در مورد اورکلاک نمی دونی
    به نظر شما اینا اسمش چیه؟؟!!

خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده

منم بیشتر همین فکر رو میکنم...حالا وقتی من میام میخام یه جوری این اشو کوزه رو درست کنم قرار نیست شما بیاید سو استفاده کنید
    من نمیدونم شما چه جوری عکسا رو ندیدی چون من با سیستم برادرمم این تاپیک رو اوردم و کاملا مشخص بود
    بعدشم شما که اینقدر اطلاعات دارید میتونستی بگی بچ من با شما فرق داره من چند بار گفتم چنین چیزی وجود نداره ولی ایا باز شما جواب دادین؟ حتی البرزم که ظاهرا بیشتر از من قبول داری گفت >>>محاله<<<
    شما که باورتون شده من مبتدیم وچیزی از بچ نمیدونستم وقتی ببینم با این ولتاژ اینقدر اور کردی نباید تعجب کنم؟ یه جورایی میخواستی کلاس بزاری (ولی بهت بر نخوره)
    Last edited by javad2015; 30-07-2009 at 20:49.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باز لینک عکسا رو میزارم باز میگم شک داری برو نگاه کن
    بابا لینکت کو من چرا هیچی نمی بینم!؟!؟از اپرا و ie هم تست کردم شما نه این پست نه پستهای قبلی عکسی نمایش ندادی!؟

یه فروم دیگه شما نمی تونی دور فن تنظیم کنی من چی کار کنم؟ (برای یاد اوری میگم اینجابه صراحت شما گفتین من تو یه فروم دیگه ثبت نام کردم بدون هیچ دلیل و مدرک)
    نه دوست عزیز اشتباه متوجه شدی گفته بودی دور فنت 1600 هست گفتم تنظیمش کردم شما دور فنت رو نمی تونی تنظیمش کنی من چی کار کنم!؟

ببین دوست من باز بگم الان جمله رو اشتباه خو ندی خودت سو تفاهم دچار شدی میگی توهین کردی و فلان!

برای مهدی عزیز توضیح دادم یه فروم دیگه
    متوجه میشی!؟برای مهد ی عزیز تو یه فروم دیگه توضیح دادم=برای مهدی عزیز توضیح دادم یه فروم دیگه

یه فروم دیگه به جمله بعد ربطی ند اره اینم از این!

از شما که انتظاری نمیره از برخی دوستان انتظار بیشتری داشتم...
    مهندس بهت حق میدم باورت نشه چون چیز زیادی در مورد اورکلاک نمی دونی
    از دوستانی که فرق استپینگ m0 , c0 , و ...رو میدونن قابلیت اور پردازند ه ها با در نظر گرفتن کل شرایط و ... بعد میان میگن غیر ممکنه انتظار ند اشتم!

بعد ه مگفتم که وقتی میگی باور نمی کنم جوابت بهتر از او ن د رنمیاد!تو پردانتزش رو یاد ت رفت بگی که گفتم
    (اضافه کنم که من هیچی نمی دونم)
    به نظر شما اینا اسمش چیه؟؟!
    نکنه به اینا میگی توهین!؟

حالا وقتی من میام میخام یه جوری این اشو کوزه رو درست کنم قرار نیست شما بیاید سو استفاده کنید
    من نمیدونم شما چه جوری عکسا رو ندیدی چون من با سیستم برادرمم این تاپیک رو اوردم و کاملا مشخص بود
    والا من عکسی نمی بینم اگه میدیدم اینطوری نمیشد شاید مشکل از نتم یا اکسپلوررم هست اگه دوستان میبینن یه جا دیگه آپ کنن برام بفر ستن پروفایل چون من تصویری نمی بینم!شما میشه عکستو تو تینی پیک یا مگا پیک آپلو د کنی لینکش خودش رو بدی!؟

بعدشم شما که اینقدر اطلاعات دارید میتونستی بگی بچ من با شما فرق داره من چند بار گفتم چنین چیزی وجود نداره ولی ایا باز شما جواب دادین؟

چی ر وجواب بدم اصلا انظتر ند اشته باشید اورکلاک دو پردازند ه با یک کد نیم و مشخصات کامل یکی باشه چه برسه به اینها!

من ادعا اطلاعات ندارم میگم کسایی که میدونن انتظار نداشتم پردازنده های مختلف رو با هم تو اور و ولتاژ مقایسه کنن!

حتی البرزم که ظاهرا بیشتر از من قبول داری گفت >>>محاله<<<
    داشتم با البرز سر همین مساله صحبت میکردم کاری براش پیش اومد رفت باز چیزی که برای من مشخصه اینه که پردازند ه با همین مشخصات و فرکانس و ... داره بدون مشکل کار م یکنه تست هایی که گفتم و شات گذاشتم رو 100% پس کرده حالا کل دنیا بیان بگن محاله!در ضمن با مدیر بخش سخت افزار صحبت کرد م در این مورد گفت هیچ مشکلی نیست بسته به شرایط ممکنه و اینکه بگین نمیشه و عمرا و ..اشتباهه!!!

البرز هم دوست من هست و مشکلی نداریم...

شما که باورتون شده من مبتدیم وچیزی از بچ نمیدونستم وقتی ببینم با این ولتاژ اینقدر اور کردی نباید تعجب کنم؟
    ببینید اورکلاک که همش ولتاژ نیست!!یه سری محدودیت ها که باشه تا 1.7 هم ولت بده هیچی!تعجب عیب ند اری بگی باور نمی کنم و ...دقیقا همین مفهوم غیر واقعی بودن برد اشت میشه!

یه جورایی میخواستی کلاس بزاری (ولی بهت بر نخوره)
    نه عزیز دل کلاس چی من پایینتر از این حرفها هستم... تا الان یه شات و ..از اورکلاک من د یدی تو این تاپیک؟من گفتم 7200 رو با فلان ولتاژ پایدار کردم 3600 برای اثباتش مجبور شد م شات و..بزارم

حالا اگه کاملا متوجه مسائل اخیر شدی بهتره برگردیم سر اورکلاک پردازندت خب؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از دوستانی که فرق استپینگ m0 , c0 , و ...رو میدونن قابلیت اور پردازند ه ها با در نظر گرفتن کل شرایط و ... بعد میان میگن غیر ممکنه انتظار ند اشتم!
    داشتم با البرز سر همین مساله صحبت میکردم کاری براش پیش اومد رفت باز چیزی که برای من مشخصه اینه که پردازند ه با همین مشخصات و فرکانس و ... داره بدون مشکل کار م یکنه تست هایی که گفتم و شات گذاشتم رو 100% پس کرده حالا کل دنیا بیان بگن محاله!در ضمن با مدیر بخش سخت افزار صحبت کرد م در این مورد گفت هیچ مشکلی نیست بسته به شرایط ممکنه و اینکه بگین نمیشه و عمرا و ..اشتباهه!!!
    البرز هم دوست من هست و مشکلی نداریم...
    kنه عزیز دل کلاس چی من پایینتر از این حرفها هستم... تا الان یه شات و ..از اورکلاک من د یدی تو این تاپیک؟من گفتم 7200 رو با فلان ولتاژ پایدار کردم 3600 برای اثباتش مجبور شد م شات و..بزارم
    سلام. اصلأ نمی خواستم اوضاع این جوری بشه!! من طبق تجارب خودم و نتایجی که تو فروم ها و سایت های مختلف بود ، ولتاژ 1.35 رو پیشنهاد دادم ، حتی یادمه که یکی از دوستان می خواست 5200 رو تا 3400 اورکلاک کنه و ناپایدار بود ، من بهش پیشنهاد کردم که تا 1.325 ولت بده ، ولی باز پایدار نشد و حتی مهدی موسوی عزیز بعدش گفت بهتره روی 1.375 بزاری!! خودم هم برای 3400 تا 100% پایدار بشه روی 1.3125 می زارم که با افتش به 1.3 ولت می رسه (پردزانده ی من 8200 هست که همون طور که می دونید سطحش بالاتره اما به خاطر فرکانس مسیر بالاتر کمی ولتاژ بیشتر می خواد.
    در ضمن من وقتی که گفتم 3600 با 1.2 پایدار نمی شه ، نمی دونستم که کیا جان ، این کار رو کرده !! و قبل از اون هم یک همچین چیزی رو ندیده بودم. آخه باورش سخته ، 40% اورکلاک ، با ولتاژِی 0.05 ولت کمتر از مقدار استاندارد ، حالا شانس بوده که این پردزانده گیرش اومده و من به ثورت کلی گفتم که غیر ممکنه ، البته درستش بود که می گفتم به ندرت پیش می اد!! در ضمن حرارت کم پردازنده ایشون هم به خاطر همون ولتاژ 1.2 ولت هست!!
    خب ممکنه که استپینگ و سری تولید فرق داشته باشه ، ولی فکر نکنم که تمام m0 ها یک همچین قابلیتی داشته باشند که در فرکانس 3600 با 1.2 ولت پایدار بشن!!
    آرمان جان هم خیلی نسبت به من لطف داشتن!!

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دور فن منم 2700 هست خودم میدونم چه جوری تنظیمش کردی با Q FAN حالا بی خیال.
    این بار باید دیگه 100% ببینی
    لینک مستقیم عکسا
    عکس1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توضیحات قبلی .
    میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
    این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
    لینک عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی یه چیز دیگه به اختلاف ولتاژ 5 توجه کنید تو دوتا برنامه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد
    Last edited by javad2015; 31-07-2009 at 10:44.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

لینک مستقیم عکسا
    با توضیحات قبلی .
    میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
    این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
    شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد
    دوست عزیز سروری که عکس ها رو توش آپلود میکنی قیلتره

8. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لینک مستقیم عکسا
    با توضیحات قبلی .
    سلام. وقتی که می گیم دما از 65 رد نشه ، منظور دمای کلی هست و اختلاف دمای هسته ها با tjmax هم باید بیش از 25 درجه باشه (همون که realtemp نشون می ده) .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

سلام. وقتی که می گیم دما از 65 رد نشه ، منظور دمای کلی هست و اختلاف دمای هسته ها با tjmax هم باید بیش از 25 درجه باشه (همون که realtemp نشون می ده) .
    ای ول یه حال اساسی بهم دادی خیلی نگران دمای cpuم بودم اینم یک شات از occt بعد از یک ساعت و حداکثر فشار به صورت infinite دمای cpu از 55 رد نکرد!!

اینم نوسانات vcore فکر کنم بیشتر هم بتونم اورش کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by javad2015; 31-07-2009 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ای ول یه حال اساسی بهم دادی خیلی نگران دمای cpuم بودم اینم یک شات از occt بعد از یک ساعت و حداکثر فشار به صورت infinite دمای cpu از 55 رد نکرد!!

اینم نوسانات vcore فکر کنم بیشتر هم بتونم اورش کنم

کد:

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یک سوال دوستان
    این مادربورد به درد اورکلاک میخوره ؟ چقدر میشه ازش کار کشید و توانایی هاش در چه حد هست ؟
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •