دوست عزیز برادر من شما تو پست شماره 1747 این تاپیک عکسی غیر از عکسی که من گذاشتم میبینید که من متوجه بشم سیستم خودت منظورت بوده!؟من عکسی نمیبینم از سیستم شما!همونجایی که دور فن ولتاژ دما و .. رو میگی من از کجا بفهمم سیستم خودتو میگی من تصویری نمیبینم جز شات خودم!
من کی گفتم شات شما تقلبیه که خودتون میرین برداشت بد میکنینمن نمی دوم رکورد زدم یا نه اصلا رکوردی نیستم اما گویا شما شک دارید!!!؟؟این منظورت چی بوده ؟سو تفاهم شده...به ما حق بده باور نکنیم
من چه حرفی زدم که به ثبت نام شما تو سایر فرومها ربط داشته باشه؟من گفتم فن من استوک خالی نیست تو یه فروم دیگه به یکی از دوستان مشخصاتشو گفتم همین...در ضمن من تا به حال تو هیچ فرومی ثبت نام نکردم شما برای چی بدون مدرک همچین حرفی میزنی
راستش اگه تو پست من توهینی میبینی حتما دکمه گزایش رو بزن تا رسیدگی بشه من لحنم تند بود و گفتم که از لحنم ناراحت نشو!اما اگه چیزی گفتم بهت که توهین تلقیش کر دی عذر می خوام!خیلی توهین کردی ولی میزارم رو حساب سو تفاهم.خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده
واقعا عجب روزگاری شده!!هیییییی!!!!
منم بیشتر همین فکر رو میکنم...خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده![]()