تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 752 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان عزیزم من فردا می‌خوام AKG K142HD رو بخرم خواهشاً اگه کسی‌ بدی یا نکتهٔ مشکل داری تو این هدفون دیده بگه...یا اگه چیز بهتری رو با ۲۰۰ تومن سراغ داره که اینجام پیدا می‌شه بهم بگه... ممنون

داره خودمونی میشه Alef.Bamdad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض لطفا حرفامو بخونید

با سلام خدمت دوستان .
    من بیشتر صفحات این تاپیک رو خوندم . در ضمن اینکه تعداد زیادی review و recommended و بحثهای فرومای خارجی رو زیر و رو کردم .

کلا بیش از یه سال و نیمه که دنبال یه هدفون خوب میگردم .
    0-من توی شیراز هستم .
    1-روی SONY تعصب دارم .
    2-اولویت اولم روی گوش دادن به موزیکه . در محدوده ی ایرانی-پاپ-داریوش-قدیمی-خارجی-سلین دیون . ولی خیلی حساسم به اینکه موسیقی رو همون جور که آهنگساز زحمت کشیده بشنوم و محو موسیقی بشم و سرسنگین و گوش داغ نشم .
    3-فیلم هم میبینم با کامپیوتر .
    3-فقط میخوام به کارت صدای آنبرد کامپیوتر وصلش کنم و playstation3 و xbox360 .

در ضمن اینکه از همون اول منتظر این بودم که یه نمایندگی خوش قیمت سونی ، یکی از این بستنی ها رو بیاره :

MDR - RF 4000 K
    MDR - V6 or MDR - V600 DJ
    MDR - XB 500

یا اینکه خوش خیال این بودم که sennheiserHD280pro گیر بیارم . ( با توجه به اینکه دلارش 99 بود ؛ نه اینکه نمایندگیش بده 240 تومن!!!! ) .

خلاصه اینکه شده این روزا و یه نمایندگی توی خود شیراز XB500 رو آورده 80 تومن .
    در ضمن اینکه دو BOXSHOT متفاوتشو از اینترنت دیدم که این نمایندگی اولی رو داشت :

1

2

چه کار کنم ؟؟؟؟ اگه میگید همین مدل ، کدوم اصلیه ؟ از این مدلايي که من می پسندم ، کدوم رو میدونید که توی ایران هست ؟ قیمت هر کدوم چنده ؟
    ممنون که وقت میذارید .

راهنمايي و کمک مي خوام لطفا .

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته 280 و 380 pro جز هدفون های حرفه ای هستند و هردوشون هم هدفون های بسته هستند...
    این نوع هدفون ها با توجه به ساختاری که دارند برای فیلم دیدن و بازی زیاد مناسب نیست ...بیشتر تمرکز رو موزیک هست در این هدفون ها و البته با توجه به بسته بودن و مقدار impedance به مدت طولانی نمیتونی با این هدفون ها اهنگ گوش کنی و ....
    به هر حال این 2هدفون واقعا هدفون های حرفه ای هستند ...
    ولی با توجه به نیازهایی که داری تو سن هایزر مدل های 555 و 485 خوب هستند تو ایران ... مدل های ای کی جی هم مدنظر بگیری خوبه...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من بالاخره با کمک همهٔ دوستان امروز akg k142HD رو گرفتم به قیمت 205000 تومان ...خوب باید بگم مدلهای دیگه ای هم بود که من تست کردم می‌شه گفت کیفیت و بیس مدل‌های بسته از این مدل به مراتب بهتره اما واقعا به درد بیشتر از ۲۰ دقیقه آهنگ گوش کردن نمی‌خوره و گوش رو خسته می‌کنه اما k142hd با اینکه اون بیس رو نداره و خیلی‌ به هدفون ‌های refrence نزدیکه باید بگم راحتی خاصی‌ داره گوش رو خسته نمی‌کنه و کیفیتش کاملا هر کسی‌ رو ارضا می‌کنه و خیلی خوبه ...جزئیات آهنگ رو بخوبی پخش می‌کنه اما تنها نکته منفی‌ اینه که آنچنان محکم و بزرگ به نظر نمیاد اما اگه باهاش خوب رفتار بشه مشکلی‌ نداره و ساخت اتریش هستش و همه سبک هام ساپرت می کنه
    Last edited by dooste.man83; 19-09-2010 at 22:24.

5. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته 280 و 380 pro جز هدفون های حرفه ای هستند و هردوشون هم هدفون های بسته هستند...
    این نوع هدفون ها با توجه به ساختاری که دارند برای فیلم دیدن و بازی زیاد مناسب نیست ...بیشتر تمرکز رو موزیک هست در این هدفون ها و البته با توجه به بسته بودن و مقدار impedance به مدت طولانی نمیتونی با این هدفون ها اهنگ گوش کنی و ....
    به هر حال این 2هدفون واقعا هدفون های حرفه ای هستند ...
    ولی با توجه به نیازهایی که داری تو سن هایزر مدل های 555 و 485 خوب هستند تو ایران ... مدل های ای کی جی هم مدنظر بگیری خوبه...

من اگه 44 خط حرف زده باشم ، یه خطش مربوط به سنهیزر خداقیمت بود . اون وقت شما،انگار که نمایندگی سنهیزر باشید ، همین یه خطو گرفتید و جواب دادید . دستتون درد نکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان وقتی‌ سنهایزر تو نمایندگیش فعلا موجود نیست و تقلبیشم میگن زیاده چرا همش از این مدل معرفی‌ می‌کنید ... من با این دوستمون موافقم ... همیشه دنبال جنس مطمئن باشید...این نمایندگیشم من چند بار زنگ زدم اما گفت ۱ ۲ بار سفارش دادن نیاوردن واسشون و طوری هم میگفت که انگار قرار نیست بار جدیدم بفرستن ... البته من امیدوارم اینطور نباشه و تا ۲ ماه دیگه واسه دوستان بیاره
    Last edited by dooste.man83; 20-09-2010 at 00:49.

8. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکي از مشخصه های بد فروم ها اینه که وقتی یه نفر به کسی جواب میده ، هر چند درست یا نادرست و مخصوصا کامل یا ناقص ،،، یکی دیگه بهش جواب نمیده . وای به حالتی که سوال بی جواب مانده ، به صفحات قدیمی تر برسه .
    پس باید بگم / بگیم : لطفا چند نفر به پست 1765 من جواب بدهند !
    از همگی ممنونم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هدفونهاي ريز از اون مدلهايي كه سرش پلاستيك داره تا 20 تومن چي خوبه....
    اگه اينا خراب بشه(سيمش قطعي داشته باشه ) قابل تعمير هست؟!؟!

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

عموما کسی اون ها رو درست نمیکنه. البته مال من رو کردند فکر کنم چون قیمتش حدود صد و بیست بود تعمیر کردند.
    ep630 کریتیو خیلی خوبه.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ،راستش من هیچ اطلاعاتی راجع هدفنا ندارم...اما خودم می‌خواستم یک هنسفیری با کیفیت که بشه باهاش موزیک رو با کیفیت خیلی‌ خوب و فیلم هارو هم با صدای عالی‌ دریافت کنم(با لپتاپ)

قیمت تا سقف ۳۰ تومن چی‌ پیشنهاد میدین؟؟

پیشاپیش از زحمتتون ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •