تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 302 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آنچلوتي: بيل امشب بازي نمي‌کند

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد از شنيدن خبر فوت سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا اظهار تأسف کرد.

کارلو آنچلوتي در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو تأييد کرد که گرت بيل در اين مسابقه حضور نخواهد داشت و اظهار داشت: حال بيل خوب است اما ما نمي‌خواهيم روي شرايط وي ريسک کنيم. او در ديدار امشب بازي نمي‌کند زيرا نتوانست تمام هفته را تمرين کند. او کارش را عالي انجام مي‌دهد و فکر مي‌کنم براي بازي چهارشنبه شب مقابل اتلتيکو مادريد حاضر باشد. مشکلي که بيل در حال حاضر دارد، جدي نيست. من نگران او نيستم. بايد مراقب تمام بازيکنانمان باشيم.

وي ادامه داد: دو انتخاب دارم: يکي خسه در سمت راست است و ديگري حضور دي ماريا در راست و ايارامندي در ميانه ميدان است. ايارامندي در کوپا‌دل‌ري عالي کار کرد. موقعيت خسه کاملا مشخص است؛ نيازي نيست که چيزي را اثبات کند؛ همه از او راضي هستند و او کارش را عالي انجام مي‌دهد.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: دليلي نداشت که اجازه دهيم کوئنترائو در زمستان باشگاه را ترک کند و اين مسئله را به او هم گفتيم. در مورد کاسميرو هم همين طور است که فرصت‌هاي کمتري داشت اما او هنوز جوان است و از بودن در اين تيم لذت مي‌برد زيرا مي‌تواند توانايي‌هايي را که دارد، به نمايش بگذارد.

وي اضافه کرد: بيلبائو تيم بزرگي است و عالي بازي مي‌کند. شيوه بازي آنها بسيار پرتحرک است. والورده کارش را فوق‌العاده انجام مي‌دهد. بايد بيش از صد در صد توانمان را در سن مامس به نمايش بگذاريم. واران در فهرست قرار دارد. او با ساير بازيکنان تمرين کرد و زانويش بسيار خوب جواب داد. او آماده بازي کردن است اما بايد مراقب باشيم. او نمي‌تواند هر سه روز يک بار بازي کند و به يک هفته زمان براي استراحت نياز دارد. بايد مطمئن شويم که زانويش مجددا ورم نمي‌کند.

کارلو انچلوتي افزود: از شنيدن خبر فوت لوئيس آراگونس به شدت متأسف شدم زيرا او شخصيت بسيار مهمي در فوتبال اسپانيا و در واقع تمام دنياي فوتبال بود. نوار موفقيت‌هاي اسپانيا از قهرماني در يورو 2008 زير نظر آراگونس شروع مي‌شود.

2. 7 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه منظورت این عکس هیت

که همین طرح انتخاب شده و قراره ساخته بشه تا سال 2017
    بله منظورم همین بود،ایول که انتخاب شد!
    با اینکه بازی امشب خیلی مهمه،اما اینکه بیل رو بازی نده ضربه زیادی به بازیمون وارد نمیشه،که بازی با اتلتیکو مهم تره قطعا!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

4. 3 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کاشکی داور یه پنالتی الکی هم امشب برای ما بگیره. به هر حال بازی مهمیه.

در مورد استفاده از واران هم به نظرم ترکیبی که خوب کار کرده رو نباید دست بهش زد...راموس و پپه فعلا خوبن...تا ببینیم چی میشه

6. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پله: در حال حاضر رونالدو از مسي بهتر است

پله مي‌گويد رونالدو در چند سال گذشته توانسته با عملکرد بي‌نظير خود، خودش را برتر از ليونل مسي نشان دهد.
    کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي در سال 2013 موفق شد در نهايت پس از چهار سال با کنار زدن ليونل مسي به عنوان "برترين بازيکن فوتبال جهان" انتخاب شود. او نمايش خوب خود را در سال 2014 نيز ادامه داد و موفق شده است با بازي‌هاي خوبش فاصله رئال مادريد و بارسلونا را در ليگا کاهش دهد.

به نقل از ايسنا،پله، اسطوره فوتبال برزيل در پاسخ به سوالي درباره مقايسه کريستيانو رونالدو و ليونل مسي، گفت: رونالدو در دو، سه سال گذشته عملکرد خوبي در تيمش داشته و به نظر من توانسته خود را بالاتر از ليونل مسي به عنوان بهترين بازيکن جهان معرفي کند. فکر مي‌کنم در حال حاضر بي شک رونالدو بهترين بازيکن جهان باشد.

پله در ادامه گفت: ليونل مسي پنج سال استثنايي را در بارسلونا پشت سر گذاشت، اما در دو سال گذشته و امسال او مشکل داشته و بيشتر با مصدوميت دست و پنجه نرم کرده است. او بازي‌هاي خيلي کمي در اين فصل براي تيمش بازي کرده است.

رونالدو در سال 2013 عملکرد بسيار خوبي در ليگا داشت و طي 59 بازي موفق شد 69 گل را به ثمر برساند. او اين فصل 14 گل بيشتر از ليونل مسي در رقابت‌هاي ليگا به ثمر رسانده است و "آقاي گل" رقابت‌ها محسوب مي‌شود.

پله در پايان گفت: مسي کارهايي را در زمين مسابقه انجام مي‌دهد که من زماني که در سانتوس بودم انجام مي دادم. رونالدو بر خلاف مسي يک قدم جلوتر بازي مي‌کند بنابراين فکر مي‌کنم رونالدو بازيکن مهم‌تري باشد که گل‌هاي بيشتري را به ثمر مي‌رساند.

پله که در مراسم "برترين‌هاي فوتبال جهان" موفق شد اولين توپ طلاي افتخاري را کسب کند جايزه برترين بازيکن فوتبال جهان را به کريستيانو رونالدو پرتغالي اهدا کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خیلی وقته رونالدو پنالتی نزده
    امیدواریم امشب یه پنالتی همینجوری واسمون بگیرن تا لذت دوباره پنالتی زدن رو بچشه !!

امشب هم بازی سختی داریم
    و متاسفانه بارسا تی وی پخش نمیکنه !!!!!!!

شبکه 3 تو اون ساعت هیچی پخش نمیکنه
    ولی بازم حاضر به پخش نیستن !!!!!!!!!!!

10. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی وقته رونالدو پنالتی نزده
    امیدواریم امشب یه پنالتی همینجوری واسمون بگیرن تا لذت دوباره پنالتی زدن رو بچشه !!

امشب هم بازی سختی داریم
    و متاسفانه بارسا تی وی پخش نمیکنه !!!!!!!

شبکه 3 تو اون ساعت هیچی پخش نمیکنه
    ولی بازم حاضر به پخش نیستن !!!!!!!!!!!
    تو دهه ی فجر قرار داریم
    پس تا ده روز شاهد برنامه ی پر محتوای 7 در ساعت 23.30 خواهیم بود و خبری از فوتبال نخواهد بود ( دو تا آهنگ های قدیمی انقلاب هم پخش نمیکنن که یاد دوران دبستانمون بیقتیم )
    از شانس بد بازی مهم يوونتوس - اينترميلان امشب همزمان هست ، بخاطر همین شبکه ورزش هم نمتونه نشون بده

12. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من موندم یوونتوس ـ اینتر مهم تره یا رئال ـ بیلبائو؟؟؟؟؟
    کلاً اگه رئال بازی داشته باشه و یه بازی دیگه هم باشه اونیکی رو پخش میکنن. حالا به هر بهانه ای شده. تو این بازی امشب ممکنه صدر نشین لالیگ عوض بشه ولی اون بازی چی؟ یوونتوس از تیم دوم 6 امتیاز پیشه و هیجان خاصی نداره. واقعاً آدم میمونه تو کار اینا.
    اکانت من هم تموم شده امشب دیگه هیچجوره نمیتونم ببینم.

14. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ترکیب:۴-۳-۳
    OFFICIAL: Real Madrid Xl vs Bilbao: Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Jesé, Cristiano Ronaldo y Benzema.

16. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من موندم یوونتوس ـ اینتر مهم تره یا رئال ـ بیلبائو؟؟؟؟؟
    کلاً اگه رئال بازی داشته باشه و یه بازی دیگه هم باشه اونیکی رو پخش میکنن. حالا به هر بهانه ای شده. تو این بازی امشب ممکنه صدر نشین لالیگ عوض بشه ولی اون بازی چی؟ یوونتوس از تیم دوم 6 امتیاز پیشه و هیجان خاصی نداره. واقعاً آدم میمونه تو کار اینا.
    اکانت من هم تموم شده امشب دیگه هیچجوره نمیتونم ببینم.
    اینتر-یووه یه داربی کلاسیکه پاور جان ربطی به جدول نداره.دوماً صدر جدول لا لیگا هم تو بازی اتلتیکو عوض می شه

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ترکیب:۴-۳-۳
    OFFICIAL: Real Madrid Xl vs Bilbao: Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Jesé, Cristiano Ronaldo y Benzema.
    عجب ترکیبی
    الان باید بازی رو ببینیم که پخش نمیکنن !!!!!!!!!!!!

آتلتیکو هم رفص صدر جدول

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •