داداش گل من يه نرمافزارتو پكم دارم...
ولي خودم هنوز تست نكردم...
انشاءالله اگرعمري باقي بود ميزارم تااستفاده كني
ياعلي
داداش گل من يه نرمافزارتو پكم دارم...
ولي خودم هنوز تست نكردم...
انشاءالله اگرعمري باقي بود ميزارم تااستفاده كني
ياعلي
با سلام .
شما نمی توانیید برنامه یا بازی نصب شده بر روی موبایل را ارسال کنید( مثل کامپیوتر)
شما باید فایل setup آن را پیدا کنید که پسوند آن معولا jar می باشد . و بعد آن را ارسال کرده (از طریق بلوتوث یا مادون قرمز) و در موبایل مقصد آن را اجرا و نصب کنید.
با سلام.
هنگامی که در پوشه ای که برنامه در آن نصب شده وارد شدید. روی برنامه بروید . گزینه More (کلیک راست) را انتخاب کنید.
در منوی باز شده گزینه Move to folder را انتخاب کرده و یکی از پوشه ها را انتخاب کنید.
من هم هیچ منشی تلفنی پیدا نکردم.
اگه پیدا کردید می خواهم.
من روی چند گوشی امتحان کردم. هیچ کدام نشان نمی دهد. فقط هنگام تماس عکس نمایش داده می شود.
این کاملا عادی است. حتی گوشی های غیر اریکسون.
حرفتونو قبول دارم اما تو کیفیت من فکر نمیکنم هدفون هیچ برندی از گوشیها این کیفیت رو داشته باشه . امتحان کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گوشیم در اجرای برنامه هایی مثل kd player و بکسری دیگه مشکل داره برای چیه؟ همش ارور read و write میده ///<<<<<<<<>>>>>>>>>
جاوا برنامه حساسی هست و به کوچکترین خواندن و نوشتن اطلاعات و دستیابی به اینترنت و .... توسط یک برنامه هشدار میده.مگر اینکه برنامه دارای Certificates باشه یعنی از یکجای معتبر که دارای تاییدیه باشه.گوشیم در اجرای برنامه هایی مثل kd player و بکسری دیگه مشکل داره برای چیه؟ همش ارور read و write میده ///<<<<<<<<>>>>>>>>>
ولی با نصب پچ Remove Java Permision میشه این مشکل رو حل کرد.از تو کلوپ پچ واسه مدل گوشیت پیدا کن و روی گوشی بریز.
من هم موافق با پاسخ ایمان هستم.
به هر حال اگر برنامه Kd Player (به نظر من برنامه خوبی نیست) را می خواهی در آدرس زیر میتوانی پیدایش کنی. کار هم می کند...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.h.emami; 26-10-2007 at 01:57.
سلام دوست گرامی
برنامه ای مثل KD Player برای گوشی های سری واکمن طراحی شده است. به طوری که این برنامه
به صورت پیش فرض آهنگ ها رو از داخل پوشه ای به نام MP3 که درون پوشه اصلی مموری کارت شما وجود دارد بخش میکند ... در حالی که در گوشی های سری Kمثل K750i این پوشه هیچ کاربردی را ندارد ....
و شما مجبور هستید که مسیر اهنگ ها رو در KD عوض کنید.
البه اگر در تنظیمات KD player سری بزنید یک گزینه وجود دارد که حالتی را برای این گونه گوشی ها فراهم میکند تا درست کار کند اون گزینه رو فعال کنید ... جواب بهتری از برنامه میگیرید .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)