دوستان... شدیداً منتظر نقداتون هستم..
کاملاً آماتور شروع کردم.
دوست دارم نقایص کارامو بدونم :![]()
سلام،
اینم یه عکس از اطراف اصفهان، حوالی زاینده رود. خوشحال میشم نقد دوستان را بدونم ...
![]()
تاپیک خیلی خیلی خلوت شده که خوب نیست اینطوری
نظر خودم رو میگم اما به همینا بسنده نکن!
قطعا دوستان دیگه از من واردترن
اول اینکه دوربین رو کمی کج گرفتید و عکس انداختید
خط افق جلوی چشم چون بالای سطح زمینه لذا خط پایین درختا از راست به چپ (البته خیلی کم) باید بالا بره
دوم اینکه باید در هر کادری هدفی دنبال بشه
منظره قشنگه درست. اما باید سوژه ای داشته باشی که توجه رو به اون قسمت جلب کنه
تقریبا همه چی الآن دوره و از اونجایی که چشم انداز خط آسمان مناسبی نداره (یه خط مایل بیشتر نیست) لذا کلیات چیز خاصی رو بیان نمیکنه
مثلا من اگه بودم میرفتم روی گله گوسفندا مخصوصا یکیشون زووم میکردم و پس زمینه رو به طبیعت میدادم
یه عکس تقریبا از پایین به بالا و نزدیک گوسفندا هم قشنگ بود مخصوصا اگه ابرهای متراکمی پیدا میکردی اونجا
اشکالی که من می بینم همون کادربندی با زاویه هدف دار و نقاط طلایی و خطوط یک سومن که میتونستند بهتر انتخاب بشن
شاید حتی اگه گوسفندا نمی بودند و یا اینکه دورتر می بودند و علوفه یک دست سبز بیشتر مورد توجه می بودند حس بهتر منتقل میشد
موفق باشی![]()
دوستان در مورد عکس های من هم اگه ممکنه نظر بدین.ممنون
لبخند
عکس بند انگشتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا کجاست؟؟؟![]()
سلام
x_enrique_1818 عزیز بنظرم عکسهات بسیار عالی و کم نقص هستند، تنها نکته ای که دوس دارم بهت بگم اینه که سعی کن سوژه های جذاب تری پیدا کنی
Little Sparrow عزیز شما بهتره کمی در کادر بندی بیشتر دقت کنید و سعی کنید چیز هایی که تمرکز بیننده رو از سوژه اصلی منحرف میکنه از کادر حذف کنید مثل برگ و شاخه توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
احسان خان ممنون![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)