تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 444 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

خیر این گروه یکی از قدیمیترین گروه های شبکه scene است از سال 1997 انگار هستند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیر این گروه یکی از قدیمیترین گروه های شبکه scene است از سال 1997 انگار هستند
    خب پس چرا نمیشه کرکی که گذاشته رو دانلود کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ای بابا.. یکی جواب منو بده خب.. سی دی کی گرفتم این همه هم دانلود کردم ولی وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. همین...

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

گرو های کرکر دیدن EA گند زذه با این بازیش گفتن کلاس کارمون میاد پایین کرک کنیم
    هروقت آپدیت داد که باگاش از بین رفت ما هم کرک میدیم
    ببین داداش فیفا هرچیم باگ داشته یا مشکل داشته باشه(ک اونطور ک شما میگی نیست) بهتر از pes ک هست،پس چرا اون بازی ک کوهی از باگ،اشتباه،مشکل و نواقص هست کرک شده ولی فیفا نه؟!!؟
    قضیه چیزه دیگه ای ....

5. این کاربر از amirhoseinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

خب پس چرا نمیشه کرکی که گذاشته رو دانلود کرد؟
    کدوم کرک؟

کرکی برای این بازی منتشر نکرده

این گروهها اصلا توی فضای وب و http نیستند و هیچ سایت و..ندارند

فقط هم تو فضای هارد هستند فقط هارد به هارد همین

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون توسط پلیس و.. منهدم می شدند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کدوم کرک؟

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون منهدم می شدند
    شما چجوری باهاشون در تماسی؟ هارد به هارد در تماسی یا با ایفونت در تماسی؟ بعد هم میای تو انجمن پی سی میگی من باهاشون حرف زدم؟ بهشون گفتم کرک ندین؟ احتمالا با کله گندشون در تماس بودی که اونام به حرفت گوش کردن و گفتند باشه دیگه اصلا نمیدیم!!
    به نظر من هم اگر به همین راحتی هرکس باهاشون حرف بزنه الان شما هیچ بازی کرک شده ای نداشتی چه برسه به این یکی
    البته الان در جواب میشنویم که یحتمل تو هم جز اونایی بخاطر اینکه آواتار قشنگی
    هرجوابی که دادی لطفا این هم بگو که چطور اونا به خودشون اجازه میدن با کسی حرف بزنند که براحتی اون یوزر میاد برنامه ها و مکالمه هاشون رو توی یک انجمن ایرانی برملا میکنه

من با RELOADED هفته پیش صحبت کردم گفت کرک نمیشه

بعد گفتم ایول همون بهتر نشه تو کشور ما یک سری فقط میخوان بگیرند کارشمارو و به بقیه بفروشند گفت پس اصلا نمیدیم
    just joking

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کدوم کرک؟

اگه بودند که تا بحال شما هیچ بازی ای کرک شده اصلا نداشتید چه برسه به این یکی چون توسط پلیس و.. منهدم می شدند
    بابا حالا نمیخواد خارجی صحبت کنی
    منظورت اینه که فعلا هر چی کرک توی http هست فیکه دیگه ؟ اره ؟ پس شما هر وقت خبری شد از کرک خبرش رو بده اینجا دیگه

ای بابا.. یکی جواب منو بده خب.. سی دی کی گرفتم این همه هم دانلود کردم ولی وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. همین...
    بابا خودتو کشتی که
    کسی جواب نداده چون کسی همچین مشکلی نداشته و من خودم که یه سرچ زدم توی فرومهای خارجی مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو داشتن و راه حلی هم واسش نبود . فقط کارت گرافیکت رو یه اپدیت بکن شاید از اون باشه .

شما چجوری باهاشون در تماسی؟ هارد به هارد در تماسی یا با ایفونت در تماسی؟ بعد هم میای تو انجمن پی سی میگی من باهاشون حرف زدم؟ بهشون گفتم کرک ندین؟ احتمالا با کله گندشون در تماس بودی که اونام به حرفت گوش کردن و گفتند باشه دیگه اصلا نمیدیم!!
    به نظر من هم اگر به همین راحتی هرکس باهاشون حرف بزنه الان شما هیچ بازی کرک شده ای نداشتی چه برسه به این یکی
    هرجوابی که دادی لطفا این هم بگو که چطور اونا به خودشون اجازه میدن با کسی حرف بزنند که براحتی اون یوزر میاد برنامه ها و مکالمه هاشون رو توی یک انجمن ایرانی برملا میکنه

just joking
    حرفایی که دقیقا همین موقع پارسال به این رفیقمون توی تاپیک فیفا 13 میگفتن .
    به نظرت چی به این رفیقمون میماسه که بیاد از خودش دروغ بسازه . ایشون هم توی تاپیکهای بازی در مورد کرک و هم فیلم های تازه رلیز شده فعالیت داره و صحت حرفاش تایید شد همون پارسال در مورد کرک فیفا 13 و بقیه چیزا .
    Last edited by Gregar; 08-10-2013 at 11:20.

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

just joking

اره خیلی بامزه ای

بابا حالا نمیخواد خارجی صحبت کنی
    منظورت اینه که فعلا هر چی کرک توی http هست فیکه دیگه ؟ اره ؟ پس شما هر وقت خبری شد از کرک خبرش رو بده اینجا دیگه

من اخرین خبر که دارم فقط میدونم کار از RELOADED خواهد بود همین و بس هیچ ETA ای به من نداد
    Last edited by italodance; 08-10-2013 at 11:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حرفایی که دقیقا همین موقع پارسال به این رفیقمون توی تاپیک فیفا 13 میگفتن .
    به نظرت چی به این رفیقمون میماسه که بیاد از خودش دروغ بسازه . ایشون هم توی تاپیکهای بازی در مورد کرک و هم فیلم های تازه رلیز شده فعالیت داره و صحت حرفاش تایید شد همون پارسال در مورد کرک فیفا 13 و بقیه چیزا .

خوبه از طریق منطق بریم جلو ایشون پارسال با ادبیات خاص خودشون تو همین انجمن فیفا اعصاب همه رو خورد کرده بود هی میگفت من میدونم من میدونم میاد نمیاد و خبر میدم
    کرک اومد و ایشون بعد از یک روز اعلام کردند کرک اومد!!!!
    صفحات موجوده

صحت حرفای ایشون رو چه کسی تایید کرده؟ اون شخص چه ویژگی هایی داره که در کار تایید ادمها هست؟
    HTTP بزرگترین ساخته ی دست بشره امنیت http به همین راحتی با دوتا جمله ی یک یوزر زیر سوال نمیره
    ایشون نمیدونم از کجا یاد گرفته هی میاد میگه http خوب نیست
    اگر حرفی برای گفتن داره تشریف بیاره انجمن های تخصصیه شبکه اونجا اساتید در خدمت هستند

بنده شمارو هم دقیقا بعد از کرک ریلود در همین تایپیک خواهم دید ایشون گفته نمیاد چون اعضای گروه گفتند اصلا نمیدیم!!!
    البته باز هم حرفای ایشون نقض میشه و همه چیز فراموش میشه و ما میمونیم و این انسان و جملات اعصاب خورد کنش

12. 2 کاربر از L O L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یعنی سایت skidrow و reloaded توسط افراد خیر خواه و بصورت خودگردان اداره میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •