دوشنبه هم همایش حسابداری هستش
فیش سینما هم که گفتم 400 تومن تخقیف سینماست که حداکثر تا 4 نفر برای هر دفعه به هر نفر میدن!
ساختمان آموزشی اولین اتاق کلیدور آخر سمت راستی
mndst اصلا لحن جالبی نداری
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
دوشنبه هم همایش حسابداری هستش
فیش سینما هم که گفتم 400 تومن تخقیف سینماست که حداکثر تا 4 نفر برای هر دفعه به هر نفر میدن!
ساختمان آموزشی اولین اتاق کلیدور آخر سمت راستی
mndst اصلا لحن جالبی نداری
اگه شوما مسئول بوفه یا مسئول پذیرایی هستی تا بیاییمچالش ها و راهكارهاي توسعه نرم افزار" خوشحال ميشيم در خدمتتون باشيم........ البته اگر كه علاقه داريد......![]()
شوما تشريف بياريد......ما سفارشتون را به دوستان ميكنيم..........اصلا خودم ميشم مسئول پذيرايي.......![]()
جدا؟كجاي دانشگاه؟يكي از دوستام حسابداري ميخونه و خيلي علاقه داره.....ميخوام بهش بگم.......
دوست عزيز چرا؟مگه چي گفت؟
در مورد محتوای همایش یه توضیحی میدی عزیز جان ؟؟؟؟آخه اسمش یکم ناجور هست متوجه نمیشم ( شایدم مشکل از گیرنده ی من باشه
)
همایش حسابداری در علوم تربیتی برگذار میشه
اسم سالنش فکر کنم مطهری باشه
کلا هم یه سالن تو اون ساختمان فکر کنم باشه!
مخلص شما
امین جان راست میگه مگه من چی گفتم؟
اگه منظورت فاتحه خوندن ایناست که فقط شوخی بود...فکر کردم متوجه میشید
راستین آقا امین آواتار جدید مبارک... منحصرا مایکل جکشون کار میکنید دیگه!![]()
Last edited by mndst; 14-12-2007 at 13:57.
بله عزيز......
اين همايش در رابطه با راه ه و روش هاي ايجاد زمينه هاي مناسب براي توسعه همه جانبه نرم افزار در كشور هست..... و همچنين مطرح نمودن مشكلات توليد نرم افزار در كشور است.....
علاوه بر اين مسايل.....چند تن از دوستان دانشجوي رشته كامپيوتر مقالاتي را در اين همايش ارائه ميكنند كه فكر كنم براي همگان مفيد باشه اين هم ليست مقالاتي كه ارائه خواهد شد:
كه تهيه و تنظيم سايت را هم دوستان زحمتش را كشيدندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت اطلاع رسانيتون.......
من که شنبهها دانشگاه نیستم وگرنه یه سری میزدم.
ای بابا، عسل بانو که تو این وضعیت قتل و قاتلی با دوستش میره بیرون از این چیزا بترسه...
این طرحارو من نمیدونم چرا همش شروع میشه ....
از این به بعد اگه تاریخ تموم شدنشونو جستید بزارین بیشتر بدردمون میخوره...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)