سلام میشه بگید چطور میتونم در لینوکس ( فدورا ) برنامه نویسی کنم ؟ ؟ با کد هاش و جایی که کدها رو باید تو اونجا باید تایپ کنم
آشنا نیستم لطفاً راهنمایی کنبد ممنون
سلام میشه بگید چطور میتونم در لینوکس ( فدورا ) برنامه نویسی کنم ؟ ؟ با کد هاش و جایی که کدها رو باید تو اونجا باید تایپ کنم
تا دلت بخواد در لینوکس IDE هستسلام میشه بگید چطور میتونم در لینوکس ( فدورا ) برنامه نویسی کنم ؟ ؟ با کد هاش و جایی که کدها رو باید تو اونجا باید تایپ کنم
در فدورا میتونی از Eclipse ("Fedora Eclipse") استفاده کنی
تو فروم سرچ کنی گفته شدهبا سلام
من به اندازه ی 30 گیگ فضای خالیه فرمت نشده روی هاردم دارم(ram 1g) که میخوام فدورا رو روش نصب کنم البته هنوز dvd ش رو نخریدم اگه گیرم اومد ورژن 11 رو میخرم حالا میخواستم ببینم که موقع نصب فدورا چه طوری فضاها رو تخصیص بدم البته اینم بگم من خیلی در این مورد گشتم ولی یکمی گیج شدم چون یه جا نوشته بود.
root 15 g
home 4 g
swap 1 g(دو برابر Ram)
یه جای دیگه
100 mb هسته لینوکس
1 g swap
3000 mb پارتیشن ریشه پرونده ریشه
البته شاید اینا واسه حرفه ای ها قابل فهم باشه ولی منی که مبتدیم گیج شدم شایدم یکم چون میترسم واول کارم
به هر حال ممنون میشم از دوستان کمک کنند.
یه جایی هم خوندم که با برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی نکنیم و موقع نصب این کار رو بکنیم چون این برنامه ها اصلا با لینوکس سازگاری ندارند.
با تشکر
swap اگر رم زیر یک گیگ هست همون دوبرابر رم
root که با اسلش نشون داده میشه هم اختیاری هست مثلا ۱۲ گیگ خوبه
homeهم فعلا نمیخواد
خوب Ram من که 1گیگه چه قدر فضا برای swap کافیه؟
تو فروم سرچ کنی گفته شده
swap اگر رم زیر یک گیگ هست همون دوبرابر رم
root که با اسلش نشون داده میشه هم اختیاری هست مثلا ۱۲ گیگ خوبه
homeهم فعلا نمیخواد
و فضای باقیمونده رو چی کار کنم خالی بزارم؟
با تشکر
ببخشید میشه چندتا از کدهای مهم رو بگید مثال بزنید ؟/ ممنونتا دلت بخواد در لینوکس IDE هست
در فدورا میتونی از Eclipse ("Fedora Eclipse") استفاده کنی![]()
1.5 یا نهایتا 2 گیگ بقیشم root!خوب Ram من که 1گیگه چه قدر فضا برای swap کافیه؟
و فضای باقیمونده رو چی کار کنم خالی بزارم؟
با تشکر
متوجه نشدم!ببخشید میشه چندتا از کدهای مهم رو بگید مثال بزنید ؟/ ممنون![]()
ممنون فهمیدم چی شد
سلام.
میگم این قابلیت Presto اگه مشکلی نداره چرا به صورت پیش فرض نصب نیست؟یعنی اگه Presto رو نصب کنم مشکلی توی اپدیت
بسته ها پیش تنمیاد و این که ایا میتونم بعد از اپدیت با این روش از بسته ای اپدیت شده Back Up بگیرم؟
قبلا که نصب پیشفرض نبود به دلیل یه سری مشکلاتش بود حالا رو نمیدونم!
نه مشکلی نیست و فقط تغییرات بسته ها رو به روز میکنه!
برای گرفتن پشتیبانی هم میشه به راحتی!
کافیه مقدار keepcache رو در مسیز زیر برابر ۱ قرار بدید :
gedit /etc/yum.conf
سپس تمام چیزایی که از طریق یام در کل دانلود میکنید چه با پلاگین presto چه بدون این پلاگین در محل زیر ذخیره میشن :
var/cache/yum
اقا بالاخره مشکل داره یا نداره؟توی خط اول گفتید یه سری مشکلات .ولی توی خط دوم گفتید مشکلی نیستقبلا که نصب پیشفرض نبود به دلیل یه سری مشکلاتش بود حالا رو نمیدونم!
توب ubuntu هم برای اینکه بسته ها ذخیره بشتن باید کار خاصی بکینم؟(الیته فکر کنم اون خودش اوتوماتیک ذخیره میکرد)کافیه مقدار keepcache رو در مسیز زیر برابر ۱ قرار بدید :
gedit /etc/yum.conf
سپس تمام چیزایی که از طریق یام در کل دانلود میکنید چه با پلاگین presto چه بدون این پلاگین در محل زیر ذخیره میشن :
var/cache/yum
اقا بالاخره مشکل داره یا نداره؟توی خط اول گفتید یه سری مشکلات .ولی توی خط دوم گفتید مشکلی نیستقبلا که نصب پیشفرض نبود به دلیل یه سری مشکلاتش بود حالا رو نمیدونم!
توب ubuntu هم برای اینکه بسته ها ذخیره بشتن باید کار خاصی بکینم؟(الیته فکر کنم اون خودش اوتوماتیک ذخیره میکرد)کافیه مقدار keepcache رو در مسیز زیر برابر ۱ قرار بدید :
gedit /etc/yum.conf
var/cache/yum
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)