تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 263 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
    hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه
    (ویندوز8)

2. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

نه لامپش نسوخته...
    شما برای خل این مشکلتون که من چند روزی درگیرش بودم تا حلش کنم،لازم دارید که درایور Bluetoothتون رو از سایت Hp دانلود و نصب کنید تا هم مشکلات مربوط به Led دکمه ی وایرلس حل بشه هم بلوتوثتون بدون مشکل کار کنه....
    اون برنامه ی HP Wireless Button فقط دکمه ی Wireless رو برای ویندوز تعریف میکنه که وقتی بزنیش عمل خاموش روشن کردنش رو انجام بده،ولی Led رو ست نمیکنه....
    اگه حرفم رو باور ندارید توجهتون رو به عکس زیر جلب میکنم:

عکس بالا مربوط به درایور بلوتوثم هست که بعد از نصبش الان مشکل Led حل شده،که تو عکس بالا مشخص کردم که تغییرات و رفع مشکلات برنامه مربوط به چه قسمت هایی هست...

نه ویندوز 8 مشکل داره،نه لامپش سوخته...یکم قضیه قلق داره و راه حل ....

خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال....
    سلام دوست گرامی ..
    عکست واقعا توجه مون رو جلب نمود !! با تشکر ..
    فقط عرضم به حضور سرکار که بنده همیشه بعد از نصب ویندوز همین درایورهایی رو نصب میکنم که دارم ! حالا که اینکه قبلا کار میکرده اما الان کار نمیکنه جای سوال داره ..

من خیلی با جمله آخرتون " خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال.... " موافق بودم ... فقط روی صحبتتون نمیدونم با کی بود اینم معلوم کنید لطفا اگر خطاب به کسی هستی صراحتا بیان کنید .

در نهایت این عکسی که گذاشتین مربوط به کدوم درایور هستش ؟؟ چون بنده دوتا درایور Bluetooth از چیپ Ralink رو از سایت اچ پی دانلود کردم اما هیچ کدوم با این تصویر هماهنگی نداشتن .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
    hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه
    (ویندوز8)
    سلام فک کنم شماها هم جز اون دسته از دوستانی بودین که این مشکل رو داشت !! چه باید کرد ؟!؟

یکی از کاربرا فرمایش کردن که این پکیج hp wireless button اصن به رنگ LED ربطی نداره و راه حل پیشنهاد کردن .. تست کردین ممنون میشم بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست گرامی ..
    عکست واقعا توجه مون رو جلب نمود !! با تشکر ..
    فقط عرضم به حضور سرکار که بنده همیشه بعد از نصب ویندوز همین درایورهایی رو نصب میکنم که دارم ! حالا که اینکه قبلا کار میکرده اما الان کار نمیکنه جای سوال داره ..

من خیلی با جمله آخرتون " خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال.... " موافق بودم ... فقط روی صحبتتون نمیدونم با کی بود اینم معلوم کنید لطفا اگر خطاب به کسی هستی صراحتا بیان کنید .

در نهایت این عکسی که گذاشتین مربوط به کدوم درایور هستش ؟؟ چون بنده دوتا درایور Bluetooth از چیپ Ralink رو از سایت اچ پی دانلود کردم اما هیچ کدوم با این تصویر هماهنگی نداشتن .
    ممنون

خواهش میکنم انجام وظیفه بود...

این جمله رو که شما گفتید با من موافق هستید رو هم به طور کلی گفتم،آخه جدیدا مد شده هر کسی هر مشکلی داره میگه از ویندوز 8 هست!چون تو ویندوز قبلیم همچین مشکلی نبود!!!

بابا یه کم انصاف آخه!
    من نمیدونم جریان چیه،آقا با ویندوز 8 ارتباط برقرار نکردی بفرما نسخه های دیگه نصب کن ، ایراد الکی هم نگیر و بدنامش نکن....الان هر کی میخواد 8 نصب کنه میترسه میگه بهم گفتن بدرد نمیخوره،میگم چرا؟میگه نمیدونم!!گفتن کلا بدردنمیخوره!!

درمورد مشکلی که برای شما وجود داره...
    من این مشکل رو برای دستگاه 450 حل کردم،اما راه حل قاعدتا باید مشترک باشه....
    گفتید درایورامون با هم برابر نبودن عکسشون،کنار تصویر یه اسکرول هست اونو من کشیدم پایین که تغییرات برنامه ذکر شده!شما لطف کنید یه اسکرین شات از درایور هایی که دانلود کردید بگیرید شاید بشه کمکی کرد!!

شما بعد از نصب ویندوز برنامه ی Ralink Bluetooth Software Driver رو باید نصب کنید ،یعنی همونی که من نصب کردم،عکسشم بالا هست...حجمش هم حدود 84 مگابایت بود...
    شما تو سایت اچ پی تشریف ببرید،بعد مدل دستگاهتون رو بهش بدید ،ویندوز رو انتخاب کنید،حالا از درایور هایی که بهتون میده درایور بلوتوث و وای فای تون رو دانلود کنید....چون ممکنه مشکله این دستگاه از راه نصب درایور وای فای حل بشه...اما احتمال 99 درصد با نصب همون Ralink Bluetooth باید مشکلتون حل بشه...

از دوستانی که این دستگاه رو دارن خواهشا بیاید بگید مدل بلوتوث این دستگاه چیه،شاید Ralink نباشه اصلا...
    من که این دستگاه رو ندارم،450 دارم،یه کم اسکرین شات بگیرید از قسمت های مختلفتون یا مثلا سایت اچ پی تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم....

چیزی که مشخصه این مشکلی مشترک بین دستگاه های ماست که راه حل مشترک داره....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام فک کنم شماها هم جز اون دسته از دوستانی بودین که این مشکل رو داشت !! چه باید کرد ؟!؟

یکی از کاربرا فرمایش کردن که این پکیج hp wireless button اصن به رنگ LED ربطی نداره و راه حل پیشنهاد کردن .. تست کردین ممنون میشم بفرمایید
    شما کل سایت اچ پی رو بگردید ببینید چیزی به نام Hp Sound Button پیدا میکنید؟!نه!!
    شما وقتی ویندوز نصب میکنید اگه درایور صدا رو نصب نکنید LED دکمه ی صدا هم براتون کار نمیکنه!!درایور بلوتوث و وای فای هم نصب کنید که دکمه ی وایرلس کار خودشو درست انجام بده!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

خواهش میکنم انجام وظیفه بود...

این جمله رو که شما گفتید با من موافق هستید رو هم به طور کلی گفتم،آخه جدیدا مد شده هر کسی هر مشکلی داره میگه از ویندوز 8 هست!چون تو ویندوز قبلیم همچین مشکلی نبود!!!

بابا یه کم انصاف آخه!
    من نمیدونم جریان چیه،آقا با ویندوز 8 ارتباط برقرار نکردی بفرما نسخه های دیگه نصب کن ، ایراد الکی هم نگیر و بدنامش نکن....الان هر کی میخواد 8 نصب کنه میترسه میگه بهم گفتن بدرد نمیخوره،میگم چرا؟میگه نمیدونم!!گفتن کلا بدردنمیخوره!!

درمورد مشکلی که برای شما وجود داره...
    من این مشکل رو برای دستگاه 450 حل کردم،اما راه حل قاعدتا باید مشترک باشه....
    گفتید درایورامون با هم برابر نبودن عکسشون،کنار تصویر یه اسکرول هست اونو من کشیدم پایین که تغییرات برنامه ذکر شده!شما لطف کنید یه اسکرین شات از درایور هایی که دانلود کردید بگیرید شاید بشه کمکی کرد!!

شما بعد از نصب ویندوز برنامه ی Ralink Bluetooth Software Driver رو باید نصب کنید ،یعنی همونی که من نصب کردم،عکسشم بالا هست...حجمش هم حدود 84 مگابایت بود...
    شما تو سایت اچ پی تشریف ببرید،بعد مدل دستگاهتون رو بهش بدید ،ویندوز رو انتخاب کنید،حالا از درایور هایی که بهتون میده درایور بلوتوث و وای فای تون رو دانلود کنید....چون ممکنه مشکله این دستگاه از راه نصب درایور وای فای حل بشه...اما احتمال 99 درصد با نصب همون Ralink Bluetooth باید مشکلتون حل بشه...

از دوستانی که این دستگاه رو دارن خواهشا بیاید بگید مدل بلوتوث این دستگاه چیه،شاید Ralink نباشه اصلا...
    من که این دستگاه رو ندارم،450 دارم،یه کم اسکرین شات بگیرید از قسمت های مختلفتون یا مثلا سایت اچ پی تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم....

چیزی که مشخصه این مشکلی مشترک بین دستگاه های ماست که راه حل مشترک داره....
    نظر شخص بنده اینه که ویندوز 8 بهتر از 8.1 هستش ! ..( شاید به خاطر اینکه فقط روی یه دستگاه اونم 4540 تجربه کردم این نظرو دارم )

گویا فرق میکنه 450 با 4540 !!!

دوست عزیز میدونم با اسکرول کردن میتونین جزییات مربوط به پکیجی که در حال نصبش هستی رو دید اما من تمام و کمال چک کردم بعد نتیجه رو عرض کردم .. در این حد آماتور نیستم

من تو این 8 ماهی که این لب تاپ دستم بوده بارها ویندوز عوض کردم و هر سری هم درایور ها رو اوکی نصب کردم ! اما یهویی بعد از نصب ویندوز 8.1 اینجوری شده و جالبه هنگام بوت قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا نارنجی رنگه ! این جای تعجب داره وگرنه خودم کار با این درایورها رو خیلی خوب بلدم فک میکنم اولین پستی که تو تاپیک بصورت جامع راجع به نصب درایورها بعد از نصب ویندوز بود بنده گذاشتم ! اینا رو نگفتم که از خودم تعریف کرده باشم خواستم بگم که قبلا هم اینکارها رو انجام دادم و مشکلی نداشتم .

دو تا درایوری هم که بنده دارم عکسش رو میذارم براتون با اسکرول ؛ جالبیش اینه درایوری که تو DVDکه همراه لب تاپ خریدم هستش قدیمی تره اما امکانات بهتری نسبت به درایوری که به صورت آپدیت از HP گرفتم داره .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

شما کل سایت اچ پی رو بگردید ببینید چیزی به نام Hp Sound Button پیدا میکنید؟!نه!!
    شما وقتی ویندوز نصب میکنید اگه درایور صدا رو نصب نکنید LED دکمه ی صدا هم براتون کار نمیکنه!!درایور بلوتوث و وای فای هم نصب کنید که دکمه ی وایرلس کار خودشو درست انجام بده!!
    بسیار سپاسگزار از راهنماییتون
    فقط LED صدا چی چی هستش ؟!؟ 4540 من نداره !!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان. من 4540s 1gig grafic 4gig ram دارم.تمام درایوراشو از سایت hp دانلود کردم و همش کار کرد غیر از گرافیک. وقتی intel رو نصب می میکنم این ارور رو میده'this computer dose not meet the minimum requirements for installing the software' و وقتی amd رو نصب می کنم نصب میشه ولی وقتی restart میشه بعد از starting صفحه ابی شده و خودش restart میکنه و باrestore و پاک کردن برنامه ویندوز بالا می یاد البته یه درایور برای amd hp 7650 که حجمش 147mb بود دانلود کردم که نصب شد ولی انکار اثری نداره چون توی device maneger چیزی نمی یاد! کسی میدونه چه کار میشه کرد؟؟؟!!!

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

بسیار سپاسگزار از راهنماییتون
    فقط LED صدا چی چی هستش ؟!؟ 4540 من نداره !!!!!!!!!
    همون دکمه که باهاش صدای لپ تاپ قطع و وصل میشه !! کنار دکمه وارلسه دیگه !! 4540 نداره ؟

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من 4540s 1gig grafic 4gig ram دارم.تمام درایوراشو از سایت hp دانلود کردم و همش کار کرد غیر از گرافیک. وقتی intel رو نصب می میکنم این ارور رو میده'this computer dose not meet the minimum requirements for installing the software' و وقتی amd رو نصب می کنم نصب میشه ولی وقتی restart میشه بعد از starting صفحه ابی شده و خودش restart میکنه و باrestore و پاک کردن برنامه ویندوز بالا می یاد البته یه درایور برای amd hp 7650 که حجمش 147mb بود دانلود کردم که نصب شد ولی انکار اثری نداره چون توی device maneger چیزی نمی یاد! کسی میدونه چه کار میشه کرد؟؟؟!!!
    سلام
    شما کله درایور هایی که نصب کردی رو پاک کن
    طوری که ویندوز بصورت پیشفرض درایور رو نصب کنه و بعد درایور amd رو که از سایت hp دی ال کردی نصب کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •