یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه
(ویندوز8)
یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه
(ویندوز8)
سلام دوست گرامی ..
عکست واقعا توجه مون رو جلب نمود !! با تشکر ..
فقط عرضم به حضور سرکار که بنده همیشه بعد از نصب ویندوز همین درایورهایی رو نصب میکنم که دارم ! حالا که اینکه قبلا کار میکرده اما الان کار نمیکنه جای سوال داره ..
من خیلی با جمله آخرتون " خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال.... " موافق بودم ... فقط روی صحبتتون نمیدونم با کی بود اینم معلوم کنید لطفا اگر خطاب به کسی هستی صراحتا بیان کنید .
در نهایت این عکسی که گذاشتین مربوط به کدوم درایور هستش ؟؟ چون بنده دوتا درایور Bluetooth از چیپ Ralink رو از سایت اچ پی دانلود کردم اما هیچ کدوم با این تصویر هماهنگی نداشتن .
ممنون
سلام فک کنم شماها هم جز اون دسته از دوستانی بودین که این مشکل رو داشت!! چه باید کرد ؟!؟
یکی از کاربرا فرمایش کردن که این پکیج hp wireless button اصن به رنگ LED ربطی نداره و راه حل پیشنهاد کردن .. تست کردین ممنون میشم بفرمایید
خواهش میکنم انجام وظیفه بود...
این جمله رو که شما گفتید با من موافق هستید رو هم به طور کلی گفتم،آخه جدیدا مد شده هر کسی هر مشکلی داره میگه از ویندوز 8 هست!چون تو ویندوز قبلیم همچین مشکلی نبود!!!
بابا یه کم انصاف آخه!
من نمیدونم جریان چیه،آقا با ویندوز 8 ارتباط برقرار نکردی بفرما نسخه های دیگه نصب کن ، ایراد الکی هم نگیر و بدنامش نکن....الان هر کی میخواد 8 نصب کنه میترسه میگه بهم گفتن بدرد نمیخوره،میگم چرا؟میگه نمیدونم!!گفتن کلا بدردنمیخوره!!
درمورد مشکلی که برای شما وجود داره...
من این مشکل رو برای دستگاه 450 حل کردم،اما راه حل قاعدتا باید مشترک باشه....
گفتید درایورامون با هم برابر نبودن عکسشون،کنار تصویر یه اسکرول هست اونو من کشیدم پایین که تغییرات برنامه ذکر شده!شما لطف کنید یه اسکرین شات از درایور هایی که دانلود کردید بگیرید شاید بشه کمکی کرد!!
شما بعد از نصب ویندوز برنامه ی Ralink Bluetooth Software Driver رو باید نصب کنید ،یعنی همونی که من نصب کردم،عکسشم بالا هست...حجمش هم حدود 84 مگابایت بود...
شما تو سایت اچ پی تشریف ببرید،بعد مدل دستگاهتون رو بهش بدید ،ویندوز رو انتخاب کنید،حالا از درایور هایی که بهتون میده درایور بلوتوث و وای فای تون رو دانلود کنید....چون ممکنه مشکله این دستگاه از راه نصب درایور وای فای حل بشه...اما احتمال 99 درصد با نصب همون Ralink Bluetooth باید مشکلتون حل بشه...
از دوستانی که این دستگاه رو دارن خواهشا بیاید بگید مدل بلوتوث این دستگاه چیه،شاید Ralink نباشه اصلا...
من که این دستگاه رو ندارم،450 دارم،یه کم اسکرین شات بگیرید از قسمت های مختلفتون یا مثلا سایت اچ پی تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم....
چیزی که مشخصه این مشکلی مشترک بین دستگاه های ماست که راه حل مشترک داره....
شما کل سایت اچ پی رو بگردید ببینید چیزی به نام Hp Sound Button پیدا میکنید؟!نه!!
شما وقتی ویندوز نصب میکنید اگه درایور صدا رو نصب نکنید LED دکمه ی صدا هم براتون کار نمیکنه!!درایور بلوتوث و وای فای هم نصب کنید که دکمه ی وایرلس کار خودشو درست انجام بده!!
نظر شخص بنده اینه که ویندوز 8 بهتر از 8.1 هستش ! ..( شاید به خاطر اینکه فقط روی یه دستگاه اونم 4540 تجربه کردم این نظرو دارم )
گویا فرق میکنه 450 با 4540 !!!
دوست عزیز میدونم با اسکرول کردن میتونین جزییات مربوط به پکیجی که در حال نصبش هستی رو دید اما من تمام و کمال چک کردم بعد نتیجه رو عرض کردم .. در این حد آماتور نیستم
من تو این 8 ماهی که این لب تاپ دستم بوده بارها ویندوز عوض کردم و هر سری هم درایور ها رو اوکی نصب کردم ! اما یهویی بعد از نصب ویندوز 8.1 اینجوری شده و جالبه هنگام بوت قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا نارنجی رنگه ! این جای تعجب داره وگرنه خودم کار با این درایورها رو خیلی خوب بلدم فک میکنم اولین پستی که تو تاپیک بصورت جامع راجع به نصب درایورها بعد از نصب ویندوز بود بنده گذاشتم ! اینا رو نگفتم که از خودم تعریف کرده باشم خواستم بگم که قبلا هم اینکارها رو انجام دادم و مشکلی نداشتم .
دو تا درایوری هم که بنده دارم عکسش رو میذارم براتون با اسکرول؛ جالبیش اینه درایوری که تو DVDکه همراه لب تاپ خریدم هستش قدیمی تره اما امکانات بهتری نسبت به درایوری که به صورت آپدیت از HP گرفتم داره .
![]()
بسیار سپاسگزار از راهنماییتون
فقط LED صدا چی چی هستش ؟!؟ 4540 من نداره!!!!!!!!!
سلام دوستان. من 4540s 1gig grafic 4gig ram دارم.تمام درایوراشو از سایت hp دانلود کردم و همش کار کرد غیر از گرافیک. وقتی intel رو نصب می میکنم این ارور رو میده'this computer dose not meet the minimum requirements for installing the software' و وقتی amd رو نصب می کنم نصب میشه ولی وقتی restart میشه بعد از starting صفحه ابی شده و خودش restart میکنه و باrestore و پاک کردن برنامه ویندوز بالا می یاد البته یه درایور برای amd hp 7650 که حجمش 147mb بود دانلود کردم که نصب شد ولی انکار اثری نداره چون توی device maneger چیزی نمی یاد! کسی میدونه چه کار میشه کرد؟؟؟!!!
همون دکمه که باهاش صدای لپ تاپ قطع و وصل میشه !! کنار دکمه وارلسه دیگه !! 4540 نداره ؟
سلام
شما کله درایور هایی که نصب کردی رو پاک کن
طوری که ویندوز بصورت پیشفرض درایور رو نصب کنه و بعد درایور amd رو که از سایت hp دی ال کردی نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)