تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 720 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hd
    وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
    می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
    حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
    سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
    این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
    خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
    توجیه پذیره!!؟
    سلام دوست عزیز
    البته این سوالی هست که فامیل شما باید از شما بپرسه نه شما از بقیه ، و دیگه اینکه تکنولوژی پلاسما به شرایط آرمانیش نزدیک هست ولی این تصاویر SD ما هستش که بیشتر از دو دهه عقبه از دنیا بعدشم قضیه تصاویر SD کاملا واضح و مشخصه که دوستمون پاسخ علمی به شما دادن ولی شما ظاهرا خوشتون نیومد

2. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این گزینه کجاست، من پیداش نمی کنم؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

وقتی روی مدیا پلیر سویچ میکنید توی منوی اصلی

5. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وقتی روی مدیا پلیر سویچ میکنید توی منوی اصلی
    من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.
    دکمه SD CARD رو می زنم و بعد وارد مدیا پلیر می شود ولی همچین گزینه ای ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.
    دکمه SD CARD رو می زنم و بعد وارد مدیا پلیر می شود ولی همچین گزینه ای ندارم.
    با تشكر از جناب الوكارد قابل ذكر است كه بنده هم كليد usb remov safly را پيدا نميكنم البته بقول دوستمان در vt20 كه فكر مي كنم از نظر منو با v20 فرقي نمي كنه در ضمن مي خواستم بدانم اين اسلايدها را روزي چند بار وهر بار چه مدت زماني از تي وي پخش كنم .البته اميدوارم بنده را به خاطر اين همه سوال زياد از شما دوست گرامي ببخشيد و خسته نشويد باز هم ممنونم
    Last edited by A.GHARGHI; 09-05-2011 at 22:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با عرض پوزش فراموش كردم بپرسم ديدن فيلم 3 بعدي در 100 ساعت اوليه مشكلي ايجاد نمي كند وهمچنين معني واژه intelligent frane creation در منوي ساير تنظيمات چيست و بهتر است در چه حالتي از on يا off باشد با عرض شرمندگي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جناب الوكارد از راهنمايي بجاي شما در رابطه با فرمت فلش با پي سي كه دقيقا باعث حل مشكل پخش اسلايد ما در vt20 شد سپاسگذار لطف شما هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قابل توجه دوستان طالب v20 بنده حدود10 روز است يك عدد vt20 از بانه خريدم با توجه به اين مطلب كه ما به جهت خريد 50v20s به بانه رفته بوديم اما انجا يك عدد هم v20 هم پيدا نكرديم و بالاجبار vt20p را خريديم البته كه از اين اجبار خيلي خرسنديم باور كنيد بدون اقراق تيوي با اين كيفيت و وضوح من تا به حال نديدم البته همه اينها را بعد از خدا مديون راهنمايي ها و تجارب شما عزيزان در اين تاپيك هستم قربون معرفت همه شما كه همه داشته هايتان را بدون چشم داشتي در اختيار ساير دوستان قرار مي دهيد
    Last edited by A.GHARGHI; 10-05-2011 at 22:53.

11. 6 کاربر از A.GHARGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا مبارک باشه ولی اینجا تاپیک v20 هستش.

13. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

12

آقا مبارک باشه ولی اینجا تاپیک v20 هستش.
    با تشكر صد البته كه اين تاپيك v20 است اما ما چه كنيم كه هر چه گشتيم 50v20s را نتوانستيم پيدا كنيم عرض كردم كه بالاجبار 50vt20p را 2 عدد با هم خريديم كه همين كار موجبات خرسندي ما را فراهم نموده است ضمنا من يك* ر *ي* س *ي * و *ر *ايكس كروزر hd400 را خريدم ولي كيفيت زياد خوبي در كانالهاي hd وساير كانالهاي sd البته در مقايسه با يك *ر ي س ي و ر *مثل i clas 9696 هيچ تفاوتي بنده نديدم اميد وارم شما در اين مورد هم بتوانيد بنده را راهنمايي بفر ماييد اگر مدل خاصي را داشته ايد كه كيفيت قابل قبولي داشته و دارد لطف نموده ذكر نماييد تا ما هم در اين مورد بتوانيم از تجارب شما بهر مند گرديم
    Last edited by A.GHARGHI; 12-05-2011 at 00:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •