تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 308 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اعتراض بارسلونا به محرومیت والدس رد شد

به گزارش رویترز، والدس در این ماه به دلیل درگیری لفظی وتوهین به داور در جریان دیدار ال کلاسیکو در ورزشگاه برنابئو چهار جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

والدس که در بازی اخیر بارسلونا مقابل دیپورتیوو لاکرونیا حضور نداشت در بازی روز یکشنبه این تیم صدرنشین مقابل رایو وایکانو تیم رده هشتم جدول لالیگا و نیز دیدارهای بعدی برابر رئال مایورکا و سلتاویگو حضور نخواهد داشت.

این ملی پوش اسپانیایی پس از آن که ˈ میگوئل آنخل پرزˈ داور مسابقه درخواست بازیکنان بارسلونا برای اعلام ضربه پنالتی در واپسین دقیقه دیدار ال کلاسیکو را رد کرد با داورمشاجره کرد. بازیکنان بارسلونا معتقد بودند که سرخیو راموس روی آدریانو خطا کرده و جریمه آن هم یک ضربه پنالتی به سود بارسا است.

پرز در گزارش خود از این بازی نوشته است: در شرایطی که هم تیمی ها و مسئولان باشگاه بارسلونا والدس را دعوت به خویشتنداری می کردند او در مسیر بازگشت و عبور از راهرو هم به اعتراضات خشمگینانه خود ادامه داد.

کمیته تجدیدنظر فدراسیون فوتبال اسپانیا روز جمعه درخواست باشگاه بارسلونا را در مورد محرومیت والدس رد کرد.

به این ترتیب نخستین حضور والدس در ترکیب تیم بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی در روز دوم آوریل( 14 فروردین) مقابل پاری سن ژرمن خواهد بود.

منبع: ايرنا

////////////////////

باشگاه بارسلونا بر ماندن ويا در اين تيم تاکيد کرد

تهران / واحد مرکزی خبر

باشگاه فوتبال بارسلونا بار دیگر تاکید کرد قصد فروش مهاجم ملی پوش خود را ندارد.

به گزارش الکره ، در حالی که گفته می شود نزول داوید ویا در این فصل ممکن است منجر به جدایی او شود اما باشگاه بارسلونا با رد شایعات احتمال انتقال ویا به تیم آرسنال و مذاکره او با تیری آنری در این مورد تاکید کرد باشگاه تصمیمی برای فروش ویا در تابستان ندارد.

آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی بارسا به اسکای اسپورتس گفت :« در بارسلونا چنین تصمیم گرفته نشده است.»

2. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیتر روزنامه موندو 15 مارس

نیمار می آید.
    لحظه ی کلیدی برای امضای قرارداد با بازیکن برزیلی

بارسا هنوز هم در اولویت است اما رئال 2 برابر پیشنهاد داده و بایرن نیز وی را زیر نظر دارد.

هیجان
    امروز قرعه کشی مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان انجام میشود و بارسا حریف خود را میشناسد.

بایرن مونیخ و یوونتوس ، رقبای سخت و مالاگا و گالاتاسرای ، آسان تر ها
    طرفداران بلوگرانا میخواهد مقابل رئال قرار بگیرند.

پس از از بین بردن اتوبوس میلان ، حال باید از حضور در مرحله ی بعدی لیگ قهرمانان لذت ببریم...

+ البته ممکن است مرحله ی بعد به یک اتوبوس دیگر برخورد کنیم!!
    Last edited by M E S S I; 16-03-2013 at 11:52.

4. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

صدمین بازی ویکتور والدس در لیگ قهرمانان

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم : فرشید مهرآرا FCBarca.ir

دروازه بان بارسا به گروه کوچکی از بازیکنان که توانسته اند 100 بازی یا بیشتر در لیگ قهرمانان انجام دهند پیوست

اين دروازه بان اولين بار در 14 آگوست 2002 در ليگ قهرمانان بازي کرد. 10 سال طول کشيد تا اين بازيکن بارسا 100 بازي در لیگ قهرمانان انجام دهد، او در بازي روز سه شنبه به اين رکورد دست يافت.

فقط 4 دروازه بان تاکنون توانسته اند به اين عدد دست يابند :

کاسياس : 129

کان : 107

چوکوفسکي : 101

ون در سار : 100

پر افتخارترين

ويکتور والدس افتخار اين را داشته که از 4 جام ليگ قهرمانان در موزه ي باشگاه، ه تاي آن را در دست بگيرد. اولين جام در سال 2006 پاريس، دمي در روم 2009، و سومي سال 2011 در ومبلي.

اين سه جام او را به پر افتخارترين دروازه بان باشگاه 100 تايي هاي دروازه بانان ليگ قهرمانان تبديل کرده است

45 کلين شيت

در 100 بازي، والدس در 45 تاي آن ها توانسته است دروازه ي خود را بسته نگه دارد، که آخرينش در برابر ميلان روز سه شنبه بود.

6. 15 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بارسا هنوز هم در اولویت است اما رئال 2 برابر پیشنهاد داده
    باید قوانین سفت و سختی برای عقد قرار داد ایجاد بشه تا از این مسائل پیش نیاد ؛
    البته من فکر میکنم نیمار بازیکن پولکی نیست و میاد بارسا.

8. 12 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

باید قوانین سفت و سختی برای عقد قرار داد ایجاد بشه تا از این مسائل پیش نیاد ؛
    البته من فکر میکنم نیمار بازیکن پولکی نیست و میاد بارسا.
    ولی به نظر من به پوست خیار تیمشو می فروشه مثل فیگو!!!
    Last edited by runner; 16-03-2013 at 13:10.

10. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

75 سال پیش؛ یعنی در 1938، در چنین روزی، دفتر مرکزی بارسلونا توسط هواپیماهای ارتش فاشیست فرانکو بمباران و خراب شد.
    به احترام بارسلونا و مردمش که با وجود اینهمه سختی بازم راهشونو ادامه دادن.بیایین بجای تأسف، کمی هم درس بگیریم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ۱۶ مارس ۱۹۳۸، بارسلونا مورد بمباران هوایی قرار گرفت که به کشته شدن ۳۰۰۰ تن انجامید و دفتر باشگاه نیز از این بمباران در امان نماند. کاتالونیا چند ماه بعد به تصرف در آمد. باشگاه به نماد نافرمانی کاتالانیسم تبدیل شد و در پی‌محدودیت‌های ایجاد شده اعضای آن به ۳٬۴۸۶ نفر کاهش یافت. پس از جنگ داخلی، پرچم کاتالونیا ممنوع اعلام شد و تیم‌ها از استفاده از نام‌های غیراسپانیایی نیز منبع شدند. این اقدام باشگاه را مجبور به تغییر نام به (به اسپانیایی: Club de Fútbol Barcelona)‏ و حذف پرچم کاتالونیا از لباس تیم کرد.

12. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

".Messi: " I play PlayStation online, against people who don't know who I am, guys from all over the world

مسی:
    من آنلاین با افرادی که نمیدونن من کیم پلی استشن بازی میکنم.این بچه ها از هرجای دنیا هستند!
    (پ.ن: مسی جان من بیا سمت Pes چن دست با هم بزنیم !)

////////////////////////////////

طرفداری- کارلس پویول کاپیتان تیم بارسلونا در حال حاضر تحت عمل جراحی زانو و قرار گرفته است و امکان دارد دیدار مقابل پاریسن ژرمن در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را از بدهد.

فوتبال اسپانیا گزارش می دهد، مدافع کهنه کار تیم بارسا به شبکه TV3 گفته است تا 3 هفته دیگر به میادین برخواهم گشت.

او هم چنین بازی های تیم ملی اسپانیا هم از دست خواهد داد، کادر پزشکی بارسا تایید کرده که او حداقل یک ماه از میادین دور خواهد بود، ساق پای پویول دچار آسیب دیدگی شده است.
    (پ.ن= واقعا ناراحت شدم و بد شد برامون)

////////////////////////////////

طرفداری - از رسانه‌های ایتالیا خبر می‌رسد که روند مذاکرات الکسیس سانچز با تیم اینترمیلان پیشرفت کرده است و این بازیکن ممکن است در پایان فصل به این تیم بپیوندد.

به گزارش ’La Gazzetta dello Sport‘ الکسیس سانچز فصل آینده به فوتبال ایتالیا برخواهد گشت. در حالی که یوونتوس و ناپولی پیش از این برای جذب وی تلاش کرده بودند، اکنون خبر می‌رسد که اینترمیلان بیشترین شانس را برای جذب مهاجم شیلیایی بارسلونا دارد. به نقل از این روزنامه اینترمیلان با الکسیس سانچز به توافق رسیده است و الکسیس حاضر شده با انتقال به اینتر حقوق خود را کاهش دهد. اینترمیلان قصد دارد الکسیس سانچز را به صورت قرضی و با امکان خرید در آینده به خدمت بگیرد. سانگ و مونتویا دیگر بازیکنان بارسلونا هستند که در رادار تیم اینترمیلان قرار گرفته‌اند.
    Last edited by M E S S I; 16-03-2013 at 16:37.

14. 15 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

".Messi: " I play PlayStation online, against people who don't know who I am, guys from all over the world

مسی:
    من آنلاین با افرادی که نمیدونن من کیم پلی استشن بازی میکنم.این بچه ها از هرجای دنیا هستند!
    (پ.ن: مسی جان من بیا سمت Pes چن دست با هم بزنیم!)

/
    چه جالب ، بارسلونا و آرژانتین

پ.ن : جلال چقد بهت گفتم بیا فیفا باز شو گوش نمی دی که

16. 13 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

در مورد پویول:

با وجود علاقه ای که بهش دارم و داریم دیگه برامون اون پویول سابق نیست حتما یه مدافع فصل بعد میخوایم...

در مورد الکسیس:

بهتر که بره و جا برای ویا بازتر بشه انصافا خرید ناموفقی بود..

در مورد ممد و جلال...!:

پرچم pes بالاس...!

18. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برای تیاگو هرکاری می کنم. لباسهایش را عوض می کنم، او را حمام می برم، به او غذا می دهم و از این کارها لذت می برم.
    (به این میگن یه پدر نمونه!)

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی در مورد اوضاع تیم باشگاهی اش به صحبت پرداخته.

مسی در گفتگوی مفصلی با شبکه تی.وای سی سپورتس شرکت کرده که متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم.در اینجا می توانید بخش اول این گفتگو را مطالعه کنید:

مسی در پاسخ به سوالی در مورد رابطه اش باپدرش خورخه مسی که مدیربرنامه های او نیز هست گفت:« به خاطر پدرم هیچ وقت خوب بازی نمی کنم. یک بار بچه بودم و 4 گل زدم و پدرم باز هم سوژه ای داشت تا از من انتقاد کند. همین انتقادات او باعث شد تا من تلاش کنم تا در بازی بعدی بهتر شوم. کمتر پیش می آید که پدرم به من بگوید که در فلان بازی، خوب بازی کردی.»

البته لئو معتقد است که خودش، منتقد شماره یک عملکرد خودش است:« خود من ،اولین منتقد خودم هستم. من بارها شده که بازیهای بدی انجام داده ام و خودم از خودم انتقاد کرده ام.»

او درمورد بارسنگین فشار روانی ستاره شماره یک دنیا بودن و توقعاتی که اززمان کودکی تا به حال از او وجود داشته و فشار فراوان زندگی دور از خانواده در دوران کودکی و انجام درمان های خاص برای رشد طبیعی اش صحبت کرده و گفته:« من هیچ وقت به نزد روانپزشک نرفتم. اصلا خوشم نمی آید که مسائل مربوط به خودم راتعریف کنم. به همین خاطر فکر کردم که اگر نزد روانپزشک بروم هم چیزی تغییر نخواهد کرد. به همین خاطر پیش روانپزشک نرفتم و نخواهم رفت.» (منم همینطور! )

ستاره شماره 10 بارسا ، در مورد پدرشدن خودش گفت:« به من می گفتند که داشتن یک فرزند، زیباترین حس دنیاست ولی واقعیت این است که تا زمانی که عملا پدر نشوی، اصلا معنای این حرف را درک نمی کنی. من زیاد دوست ندارم دراین باره صحبت کنم ولی مشکلی نیست. دلیلش هم این است که من هیچ وقت درمورد زندگی ام صحبت نکرده ام. برای تیاگو هرکاری می کنم. لباسهایش را عوض می کنم، او را حمام می برم، به او غذا می دهم و از این کارها لذت می برم. »
    (ایول داری!)

مسی در مورد آینده اش گفت:« دوست دارم تا روزی برای زندگی کردن به روساریو برگردم. نمی دانم چه اتفاقی رخ خواهد داد. قطعا پسرم در بارسلونا به مدرسه خواهد رفت ولی نمی دانم که در آینده چه اتفاق ها خواهد شد. دراینجا زندگی فوق العاده ای دارم. سالهاست که اینجا هستم و بارسلونا مثل خانه ام است ولی همیشه انگیزه های زیادی برای بازگشت به روساریو دارم.»

او در پاسخ به سوالی دراین مورد که آیا این واقعیت دارد که از باخت متنفر است یا خیر گفت:« بله واقعا روی این موضوع حساسم. به ویژه وقتی که خودم هم بازی می کنم. تحت هیچ شرایطی از باخت خوشم نمی آید. حتی در بازیهای پلی استیشن آنلاین هم همین طور است. من همیشه با بارسلونا و یا تیم ملی آرژانتین بازی می کنم. البته در دنیای واقعی فوتبال می دانم که خیلی ها هستند که منتظرند که ما ببازیم و به جام قهرمانی ای نرسیم ولی این اصلا برایم مهم نیست.»

مسی درپاسخ به این سوال که آیا درست است که در روزهای ابتدایی حضورش در بارسلونا (به خاطر لهجه آرژانتینی اش در زبان اسپانیایی) کسی متوجه صحبت های او نمی شد گفت:« من از روساریو آمده بودم؛از کوچه و محله خودم و وقتی در بارسلونا صحبت می کردم، خیلی وقتها متوجه حرف هایم نمی شدند و دائما از من می پرسیدند:"چی؟چی؟" به همین خاطر تلاش می کردم تا از کلمات مخصوص اسپانیایی ها استفاده کنم تا منظورم را متوجه شوند. بعدها وقتی که به تیم اصلی آمدم، دیگر مبدل به لغت نامه زبان اسپانیایی شده بودم وکاملا راحت بودم.»

اخیرا و بعد از باخت در لالیگا مقابل رئال مادرید، مارادونا را دیدم. من به خاطر باخت در آن بازی، حالم خوب نبود ولی از دیدن او واقعا خوشحال شدم.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی در مورد اوضاع تیم باشگاهی اش به صحبت پرداخته.

مسی در گفتگوی مفصلی با شبکه تی.وای سی سپورتس شرکت کرده که متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم.در اینجا می توانید بخش دوم این گفتگو را مطالعه کنید:

مسی درادامه به این نکته اشاره کرد که سبک بازی تیم ملی آرژانتین مشابه با رئال مادرید است و گفت:« در تیم ملی آرژانتین حس می کنم که بازی ای مشابه با رئال را به اجرا می گذاریم. منتظر زمان ایده آل می ایستیم، ضد حمله را شکل می دهیم و کار را تمام میکنیم. ما بازیکنان مناسبی برای انجام این کار را داریم؛ هرچند که دربرخی از بازیها هم به نحودیگری کار می کنیم. من براین باورم که از دو سلاح خوب برای استفاده بهره مندیم. دربارسلونا تیم هایی که دفاع را می بندند، کار را برای ما سخت می کنند ومارا از جریان بازی خارج می کنند؛ چلسی، اینتر مورینیو، میلان و رئال مادرید این گونه مقابل ما برنامه ریزی می کنند.گاهی وقتها از اینکه نمی توانیم به نحو دیگری بازی کنیم، چوبش را می خوریم.»

ستاره آرژآنتینی در مورد بزرگان دنیای فوتبال هم صحبت کرد:« پله و مارادونا از هر نظر خوب بودند و هرکاری را به بهترین نحو ممکن انجام می دادند؛ زیاد بازیهای پله، دی استفانو و کرویف را ندیده ام ولی تمام بازیهای دیگو را دیده ام.حتی بازی کردن او به صورت زنده را در زمین نیولز اولد بویز دیده ام؛ آن موقع شش ساله بودم. وقتی او سرمربی تیم ملی بود هم از نزدیک دیدم که او چقدر قوی است. من اخیرا و بعد از باخت در لالیگا مقابل رئال مادرید، مارادونا را دیدم. من به خاطر باخت در آن بازی، حالم خوب نبود ولی از دیدن او واقعا خوشحال شدم.»

او درمورد انتقادات وارده از سوی هواداران آرژآنتینی گفت:« به نظرم حرف هایی که درمورد اینکه من سرود ملی آرژانتین را نخوانده ام به گوش می رسید، احمقانه آمد. من در آن زمان دلایل خاصی داشتم که سرود ملی را نخواندم، به خاطر نگرانی و جو پرهیجانی که در جریان بود. من آنقدر روزهای سخت و بد و زشتی را در تیم ملی پشت سرگذاشتم که هر حرفی شنیدم، حتی از افرادی که الان از من خوب می گویند. من آن موقع می دانستم که تیم ملی عملکرد خوبی ندارد ولی من تنها بازیکن تیم نبودم.تیم خوب بازی نمی کرد و مردم فکر می کردند که من قرار است تنهایی تیم را به پیروزی برسانم. آنها چیزهایی می گفتند که هیچ ربطی به خوب یا بد بازی کردن من نداشت؛ صبحت هایی فراتر از دنیای فوتبال. من بارها در سالهای 2006 و 2010 گریه کردم؛ وقتی که به هدف هایمان نرسیدیم.»

او در ادامه صحبت هایش از یک باری که از دست گواردیولا عصبانی شده بود صحبت کرد و گفت:« اصلا دوست ندارم که از زمین خارج شوم.دوست دارم که تا پایان در زمین باشم.یک بار در بازی با والنسیا 0-4 از حریف جلو بودیم و گواردیولا من را تعویض کرد و من به خاطر این تعویض به شدت عصبانی شدم. به نظرم احمقانه بود.» و البته از یک راز نیز پرده برداشت:« من خیلی وقت ها به صورت آنلاین پلی استیشن بازی می کنم؛ با مردمی از سرتاسر دنیا که نمی دانند که این طرف بازی من هستم. گاهی وقتهادر بازیهای پلی استیشن آنلاین آنها از دست من عصبانی می شوند؛ چون من برای آنکه زمان تلف شود، در زمین خودم به پاسکاری می پردازم.»

مسی در بخش دیگری از صحبت هایش از ورزشکاران محبوبش نام برد و گفت:« قطعا از سایر ورزشکاران هم خوشم می آید؛ از کوبی برایانت، فدرر، نادال، جوکوویچ، دل پوترو ، همه اینها در رشته های ورزشی خودشان غولهای بزرگی هستند.از دنبال کردن مسابقات بسکتال لذت می برم و از بازی کوبی برایانت خوشم می آید و به نظرم او یک پدیده است. تنیس را هم دوست دارم؛ فدرر، نادال ، جوکوویچ و دل پوترو، پدیده های دنیای تنیس هستند ودر دنیای فوتبال، دوستی فراوانی با سرخیو آگوئرو دارم»

بخش پایانی صحبت های مسی پاسخ به سوالی درمورد گذشته بود؛ اولین روزهایش در تیم اصلی بارسلونا:« سیلوینیو و دکو همیشه در کنار من بودند. خاطرات زیادی با گابی میلیتو دارم؛ او هم خیلی با من حرف می زد. همیشه از او و رونالدینیو متشکرم.او و موتا هم خیلی کنار من بودند. رونالدینیو الگوی من در رختکن آن زمان بارسا بود؛ او بهترین بازیکن دنیا بود و با من طوری رفتار می کردم که حس خوبی داشته باشم. او اصلا مرا نصیحت نمی کرد و با هم حرف می زدیم.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی باشگاه بارسلونا به تماشای جلسه تمرینی نیویورک ردبولز رفته بود

سایت گل- تیتو ویلانووا ، سرمربی باشگاه بارسلونا که برای پشت سرگذاشتن مراحل شیمی درمانی درنیویورک به سرمی برد، در آخرین روزهای حضورش در آمریکا به تماشای جلسه تمرینی تیم نیویورک ردبولز رفته و در این لجسه تمرینی با تعدادی از هواداران این تیم هم عکس یادگاری گرفت.

او با لبخندی برلب در ردبول آرنا حضور یافت

///////////////////////////////

در مورد ممد و جلال...!:

پرچم pes بالاس...!

20. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •