سلام.
باید حواستون باشه که شیء شیشه ای روی صفحه نمایشش کشیده نشه وگرنه خط میفته.یا مثلا" از طرف صفحه نمایش روی میزی که شیشه ای هست نزاری.![]()
سلام.
باید حواستون باشه که شیء شیشه ای روی صفحه نمایشش کشیده نشه وگرنه خط میفته.یا مثلا" از طرف صفحه نمایش روی میزی که شیشه ای هست نزاری.![]()
قیمت اس 3 چنـــده ؟
طبق گزارش دی جی کالا:قیمت اس 3 چنـــده ؟
1589000 با گارانتی سامتل و
1649000 با گارانتی خاورمیانه/رنگ سفید
ولی باید تو علاءالدین ارزون تر باشه...
دوستان یه سوالی داشتم:
من وقتی این گوشی رو خریدم یه سری بازی و برنامه نصب نشده ریخته بودن براش که بعضی از اونها بعد از نصب اصلا گیر میکنه و کلا
گوشی موقع اجرا هنگ میکنه که مجبور شدم از نصب خارج و حذفشون کنم حالا وقتی برنامه و یا بازی می گیرم و یا دانلود می کنم
خیلی احتمال داره که ازین برنامه ها باشه.. به نظرتون این برنامه ها می تونند به گوشی آسیب برسونند و یا ...؟
سلام.
چرا زمانیکه گوشیمو با usb به TV وصل میکنم عکسها رو نشون نمیده .تیک دوربین رو هم میزنم ولی خبری نیست ؟
در مورد shell کسی نبود کمک کنه ....!
اساتید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .
یعنی اواخر این ماه اندروید جیلی بن 4.2.2 میاد؟؟
من از اینجا خوندم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک آپدیت غیر رسمی 4.2.2 که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته برای دانلود - مال اسرائیل هم هست
احتمال زیاد همین آخر ماه براش میاد
سلام
اگه برنامه ها و اون بازیا سالم باشن آسیبی نمیرسونن، در صورت سالم بودن (آلوده نبودن) فقط حجمی رو روی گوشیتون اشغال می کنن اگرم نصب شده باشن علاوه بر اشغال فضا، از رم گوشی هم استفاده می کنن، که در نهایت هم باعث میشه مصرف باتری بره بالا
Last edited by aliaghil; 21-05-2013 at 17:23.
رفیق تو آدرسی که دادین خبری از اندروید 4.2.2 نیست.![]()
سلام.
4.2.2 آزمایشی اومده مال اسرائیل هم هست.من نصب کردم.اما فعلا" دارم تست میکنم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بده.تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.فقط چیزی که فعلا" میتونم بگم اینه که از نظر سرعت بهتر شده.لینک دانلودش هم از هات فایل بوده خودم مستقیمش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)