مال pes 2012 رو نمیخواماآخه گزارش عربی هست واسه 2013 ، اما مال 2012 دقیقا .....
اگه پیدا کنی ممنون میشم .![]()
مال pes 2012 رو نمیخواماآخه گزارش عربی هست واسه 2013 ، اما مال 2012 دقیقا .....
اگه پیدا کنی ممنون میشم .![]()
مهدی جان اون فایل که صفحه پیش گذاشته بودی گزارش ایتالیایی هست ولی رسمی نیست من اشتباه گفتم روی گزارش رسمی ایتالیایی که همون فایل dt0e_i.img هست پیاده سازی شده هیجان انگیز تر هست فکر کنم همون گزارشگرای ایتالیایی FIFA 13 هست. گزارش عربی هم ظاهرا نیست برا 2013 حق با توئه چیزی پیدا نکردم
توی همون سایت یکی بود که گزارش فیفا رو میاره روی PES گذاشتم امشب اون دانلود بشه البته فایل گزارش ورژن جدید ترکی رو هم شب می ذارم دانلود ببینم چه تغییری کرده
ممنون آرمین جان . ولی حیف شدمن عاشق گزارشگر عربی هستم . شما تست کن ببین کدومش بهتره به منم بگو دانلود کنم
فدات زیاد
![]()
من فردا ببینم این گزارش فیفا چطوره... ولی تا این لحظه پر هیجان ترین بدون شک ترکی هست
ویوا عربی.......... خیلی باحال و شلوغ گزارش میکنه . مخصوصا زمانی که گل میزنی ......
![]()
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدید
سلام متاسفانه لیگ نمیشه ولی کاپ میشه و تا سقف تعداد تیم های اون کاپ میشه یوزر انتخاب کرد مثلا فرض می کنیم 32 تا رفیق هستید جمع شدید. میرید به قسمت COMPETITION و کاپ اینترناشنال رو انتخاب و تعداد یوزر رو میذارین روی 32 حالا هر 32 نفر یک تیم داره که طبیعتاً دو به دو باید بازی کنید شما 32 نفر و نهایتاً یکی از شما قهرمان جام جهانی میشید
البته اینکه لیگ رو نذاشتن طبیعی هست فکر کنید این تعداد بخوان لیگ برگزار کنن چقدر طول میکشه! ولی اگه همون جام جهانی رو بازی کنید خوبه تعداد بازیها زیاده می تونید. بین 2 یا 3 یا 4 نفر می تونید برگزار کنید هرکس یه تیم قدرتمند می تونه برداره خیلی هم پرهیجانه
+
من فایل ورژن 1.02 گزارش ترکی رو تست کردم مثل قبلی هست Beni Oku یا همون Read Me که داخلش بود رو خوندم باگ ها و ایرادات گزارش رو برطرف کردن البته من خودم بعضی هاشون رو دیده بودم... مثلا توی ورژن اول وقتی کاپ لیبرتادورس شروع میشه حسن موستان گزارشگر بازی میگه "آورپا لیگین ههیهجانی باشلیور یعنی هیجان یورو لیگ شروع میشه! باید بگه که کوپا سانتاندرین تورنومانین ههیهجانی باشلیور و یه سری باگ ها که توی call name ها داشت برطرف شده
صادقانه باید بهترین گزارش هست شاید فکر کنید که از روی تعصب روی زبون مادری این رو میگم نه اینطور نیست گزارش ترکی از لحاظ فنی خوب هست:
- صدای گزارش با محیط مچ هست یعنی انگار گزارشگرها توی محیط خاصی هستن مثل استدیوی گزارش ولی مال مزدک میرزایی یا حتی گزارش ژاپنی انگار توی یک محیط خونگی ضبط شده...
- گزارش قطع شدن نداره شما هر زبانی رو که امتحان کنید میبینید ثانیه هایی از بازی ساکت می شن و گزارش بریده بریده هست و جملات خیلی هم به همدیگه ربط ندارن اما گزارش ترکی صحبت ها کامل هست و ساکت شدنی در کار نیست صداشون خیلی با کیفیت هست و صحبت ها با هم مرتبط هستند که انگار تشکیل کانورزیشن رو می دن پشت سر هم و شما فکر می کنید گزارش زنده رو دارید از کانال TRT 1 ترکیه میشنوید. در حالیکه زبان گزارش PES طوری طراحی شده که بریده بریده حرف زدن های گزارش های حتی اورجینال بازی شما رو مطمئن میکنه که بازی یک گیم هست.
- برای کسانی زبان ترکی بلدن این گزارش فوق العاده اس چون کاری به ترجمه لغوی نداشتن سازندگان این اثر و توی بازی یه تیکه هایی توی این کار خرج کردن که آدم شاخ در میاره شاید بعضی هاشون توجه شما رو جلب کنه:
یه بازیکن توی زمین می درخشه و گل می زنه بعد گزارشگر میگه "صفحه فیس بوکش الان کلی لایک خوردش به خاطر این کاراش و محبوبیت پیدا میکنه" بعد ادامه میده: " حرف از فیس بوک شد شما هم اگه خواستید می تونید به صفحه فیس بوک ما مراجعه کنید: بعد آدرس فیس بوک و هوم پیجشون رو می گه
یه بازیکن وقتی 4 تا گل می زنه به صورت رندوم گزارشگر میگه " بویله بیر گُلجون اُلسون هِر کِسه بُرجون اُلسون" چون حالت شعر و غافیه داشت عیناً نوشتم یعنی یه گلزن مثه این داشته باش به همه قرض داشته باش
منظورش اینه که اگه یه همچین گلزنی داشته باشی دیگه غم هات یادت نمی افته
اینا فقط یه چشمه از صدها تیکه بامزه ای هست که توی بازی توسط حسن موستان خرج میشه واقعاً پرهیجان و زیبا گزارش میکنه
+
راستی فایل گزارش فیفا برای PES رو هم تست کردم فایل گزارش به جای فایل زبان گزارش پرتغالی جایگزین شده یعنی نیازی نیست به جای فایل انگلیسی کپی کنید کافیه از توی منو زبان پورتکیز رو انتخاب کنید اینم ارزش نداره چون اولا Call Name هاش خیلی کمه در ضمن مثل بقیه بریده بریده میشه صداها و سکوت زیاده توی بازی و از همه بدتر اکیپ کلایو توزلی و اندی تاوزن هست یعنی اکیپ گزارشگر فیفاهای قدیمی یاد فیفا 07 می ندازه آدم رو... ای کاش صدای مارتین تیلر رو می ذاشتن که بهترین گزارشگر فیفا هست.
دوستان به منم کمک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
سلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)