البته این ftp سرورش توی خود مخابرات هست
اما پیشنهاد بدی هم ندادی . ولی لینک دانلود نداریم![]()
البته این ftp سرورش توی خود مخابرات هست
اما پیشنهاد بدی هم ندادی . ولی لینک دانلود نداریم![]()
با سلام،ممکنه داخل یک مرکز مخابراتی محدودیتی نباشه برای رسیدن به ماکزیمم bandwith و داخل مرکز مخابرتی دیگه تو همون شهر تا 4 مگ محدود شده باشه،اما با توجه به اینکه شما دانلود شبانه ندارین،سرویس 4 مگ با 20 مگ برای شما فرقی نمی کند،روزانه هر دو کارتونو راه می ندازن،مشکلی ایجاد نمی شه.
سلام
الان که دارم دانلود میکنم با دوتا لینک از میهن دانلود سرعت مجموعا 320 هستش
من ترافیکم زیاده. نیازی به دانلود شبانه ندارم. فقط سرعت کمه. نسبت به دوستان دیگه
در ضمن. من تویه مرکز مخابراتی که ازش نت میگیرم. یه اشنا دارم. اگه سرعت رو اونجا برامون میبندن. پس راه داره بگم سرعتمو ازاد بزارن
سلام و عرض ادب
لطف میفرمایید یه تصویر از دان استریم سرویستون بذارید؛ آخه منم از آمل هستم؛ تا به حال ندیدم و نشنیدم؛ سرویسای آمل بالاتر از 4/چهار مگ بسته شده باشند
Last edited by keyvan13611361; 21-11-2012 at 11:44.
دوست عزیز این فکره خوبیه و سرعتش وسوسه کننده هست برای نمونه سایت زیر که از یه هاست داخلی سرویس میگیره ببین چه قدر سریع لود میشه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قیمت هاست ایرانی نسبت به مشابه خارجی بالاست لینک زیر نمونه قیمت هاست لینوکس ایران هست
اما قیمت های هاست آلمان همین سایت رو اگه ببنی تقریبا قیمت هاست ایرانی 3 براره
اره دقیقا قیمت ها به شدت زیاده و امکانات کمتری هم داره
یه بار منو و رفیقم داشتیم یک سال پیش یه خبر تو سایت می خوندیم که یه نفر با ایده ساده تونست کسب کار میلیاردی راه بندازه اونور اب بعد من گفتم همین یارو اگه تو ایران بود با این محدودیت ها هیچ غلتی نمی تونست بکنه دوستم گفت ادم مغزش کار کنه هرجا باشه کار خودشو می کنه بعد رفتم قیمتا تو ایران رو بهش نشون دادم خودش از حرفش پشیمون شد![]()
بفرما دوست عزیز
در ضمن من هر کاری کردم نتونستم علت نویز رو بفهمم. سیم کشی خونه موردی نداره. اسپلیتر رو هم عوض کردم
![]()
سلام خدمت دوستای عزیز
من تازه این اولین ماه که سرویس میگیرم و مدت اشتراکم تموم شد و میخاستم بدونم راه های تمدید اشتراک چطوریه و این که اگه تمدید نکنیم چی میشه و تا کی فرصت دارم؟
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اولین نفر از آمل هستین که میگه سرعتش 20 مگ شده،منم تا الآن نشنیدم کسی تو آمل سرعتش 20 مگ شده باشه،پس تا میتونی باهاش حال کن
دوست عزیز
شما واس بری مرکز مخابرات و سرویستو تمدید کنی.
والا این دان استریم 20 مگ شد ولی در عمل سرعتش با 4 مگ فرقی نداره فعلا. تا ببینم میشه کاری کرد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)