تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1421 اولاول ... 761261661721731741751761771781791801862262766761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

اتفاقا خودم تو فکر این بودم یه هاست دانلود ایرانی گیر بیارم روش اسکریپت ریموت اپلود بنصبم بعدش دیگه شبا بریم صفا به قول شما بزنیم تو گوش 36 گیگ
    البته این ftp سرورش توی خود مخابرات هست
    اما پیشنهاد بدی هم ندادی . ولی لینک دانلود نداریم

2. 4 کاربر از man7tomani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من ساکن امل هستم
    دانلود شبانه ندارم. حسش نیس
    دان استریم چه جوریه . یعنی ربطش با سرعت چیه. مگه نه اینکه هرچی بیشتر باشه سرعت هم بیشتره. پس چرا برا ما اینجوریه . دوستانی که میگن سرعت
    مگابایتی دارن اونجا چیه قضیشون
    با سلام،ممکنه داخل یک مرکز مخابراتی محدودیتی نباشه برای رسیدن به ماکزیمم bandwith و داخل مرکز مخابرتی دیگه تو همون شهر تا 4 مگ محدود شده باشه،اما با توجه به اینکه شما دانلود شبانه ندارین،سرویس 4 مگ با 20 مگ برای شما فرقی نمی کند،روزانه هر دو کارتونو راه می ندازن،مشکلی ایجاد نمی شه.

4. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام،ممکنه داخل یک مرکز مخابراتی محدودیتی نباشه برای رسیدن به ماکزیمم bandwith و داخل مرکز مخابرتی دیگه تو همون شهر تا 4 مگ محدود شده باشه،اما با توجه به اینکه شما دانلود شبانه ندارین،سرویس 4 مگ با 20 مگ برای شما فرقی نمی کند،روزانه هر دو کارتونو راه می ندازن،مشکلی ایجاد نمی شه.
    سلام
    الان که دارم دانلود میکنم با دوتا لینک از میهن دانلود سرعت مجموعا 320 هستش
    من ترافیکم زیاده. نیازی به دانلود شبانه ندارم. فقط سرعت کمه. نسبت به دوستان دیگه

6. 2 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در ضمن. من تویه مرکز مخابراتی که ازش نت میگیرم. یه اشنا دارم. اگه سرعت رو اونجا برامون میبندن. پس راه داره بگم سرعتمو ازاد بزارن

8. 2 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در ضمن. من تویه مرکز مخابراتی که ازش نت میگیرم. یه اشنا دارم. اگه سرعت رو اونجا برامون میبندن. پس راه داره بگم سرعتمو ازاد بزارن
    سلام و عرض ادب
    لطف میفرمایید یه تصویر از دان استریم سرویستون بذارید؛ آخه منم از آمل هستم؛ تا به حال ندیدم و نشنیدم؛ سرویسای آمل بالاتر از 4/چهار مگ بسته شده باشند
    Last edited by keyvan13611361; 21-11-2012 at 11:44.

10. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

اتفاقا خودم تو فکر این بودم یه هاست دانلود ایرانی گیر بیارم روش اسکریپت ریموت اپلود بنصبم بعدش دیگه شبا بریم صفا به قول شما بزنیم تو گوش 36 گیگ
    دوست عزیز این فکره خوبیه و سرعتش وسوسه کننده هست برای نمونه سایت زیر که از یه هاست داخلی سرویس میگیره ببین چه قدر سریع لود میشه!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما قیمت هاست ایرانی نسبت به مشابه خارجی بالاست لینک زیر نمونه قیمت هاست لینوکس ایران هست
    اما قیمت های هاست آلمان همین سایت رو اگه ببنی تقریبا قیمت هاست ایرانی 3 براره

12. 4 کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز این فکره خوبیه و سرعتش وسوسه کننده هست برای نمونه سایت زیر که از یه هاست داخلی سرویس میگیره ببین چه قدر سریع لود میشه!!!!!
    اما قیمت هاست ایرانی نسبت به مشابه خارجی بالاست لینک زیر نمونه قیمت هاست لینوکس ایران هست
    اما قیمت های هاست آلمان همین سایت رو اگه ببنی تقریبا قیمت هاست ایرانی 3 براره
    اره دقیقا قیمت ها به شدت زیاده و امکانات کمتری هم داره
    یه بار منو و رفیقم داشتیم یک سال پیش یه خبر تو سایت می خوندیم که یه نفر با ایده ساده تونست کسب کار میلیاردی راه بندازه اونور اب بعد من گفتم همین یارو اگه تو ایران بود با این محدودیت ها هیچ غلتی نمی تونست بکنه دوستم گفت ادم مغزش کار کنه هرجا باشه کار خودشو می کنه بعد رفتم قیمتا تو ایران رو بهش نشون دادم خودش از حرفش پشیمون شد

14. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    لطف میفرمایید یه تصویر از دان استریم سرویستون بذارید؛ آخه منم از آمل هستم؛ تا به حال ندیدم و نشنیدم؛ سرویسای آمل بالاتر از 4/چهار مگ بسته شده باشند
    بفرما دوست عزیز
    در ضمن من هر کاری کردم نتونستم علت نویز رو بفهمم. سیم کشی خونه موردی نداره. اسپلیتر رو هم عوض کردم

16. 3 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز
    من تازه این اولین ماه که سرویس میگیرم و مدت اشتراکم تموم شد و میخاستم بدونم راه های تمدید اشتراک چطوریه و این که اگه تمدید نکنیم چی میشه و تا کی فرصت دارم؟
    در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اولین نفر از آمل هستین که میگه سرعتش 20 مگ شده،منم تا الآن نشنیدم کسی تو آمل سرعتش 20 مگ شده باشه،پس تا میتونی باهاش حال کن

18. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز
    من تازه این اولین ماه که سرویس میگیرم و مدت اشتراکم تموم شد و میخاستم بدونم راه های تمدید اشتراک چطوریه و این که اگه تمدید نکنیم چی میشه و تا کی فرصت دارم؟
    در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اولین نفر از آمل هستین که میگه سرعتش 20 مگ شده،منم تا الآن نشنیدم کسی تو آمل سرعتش 20 مگ شده باشه،پس تا میتونی باهاش حال کن
    دوست عزیز
    شما واس بری مرکز مخابرات و سرویستو تمدید کنی.
    والا این دان استریم 20 مگ شد ولی در عمل سرعتش با 4 مگ فرقی نداره فعلا. تا ببینم میشه کاری کرد یا نه

20. 3 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •